Valborg

God morgon!!

Åter en dag med underbart väder. Jag jobbar hela dagen hos mamma dvs 07.00-21.00 fast i dag fick jag sovmorgon till kl08.00. När jag körde min älskling till praktiken (han praktiserar på ett ur och skur dagis) så va redan stundenterna i full gång med valborgs festandet. Klockna har inte slagit 8 och de går redan och dricker öl...de kommer inte bli långvariga idag!  *Skrattar* Och fy fan va de kommer må dåligt i morgon, e inte de minsta avundsjuk på de!


Själv så jobbar man ju som sagt och tjänar en massa pengar som man sen kan slösa bort. *myser* Ikväll så e de grillning som gäller igen. Hela gänget ska samlas så jag har fått i uppgift att handla hem maten. Sen så satte min kära älskling mig på att handla hem öl. Eftersom alla Lunds systembolag har stängt idag (tagit efter Uppsala) så får jag åka ut till Burlövs center för att klara av den hedrande uppgiften. *ler* Sol + killar= ÖL ...ja för tro inte att jag kommer dricka så mycket av den ölen, nä för jag får ju alltid köra eftersom Lammakydet inte har tagit körkort än. Frågan är om han någonsin kommer ta de. För jag har "hotat" med att för varje fest jag har kört (nu när han inte har körkort) så får han köra 3ggr sen. Dvs om jag har kört 20ggr nu så får han köra 60ggr.... så de e nog tveko om han någonsin kommer ta körkort!! =) Men om han tar de...fy F-N va de ska festas!!! =)

Vad ska ni hitta på idag??

ne..nu ska jag leta lite recept!

Underbara person!!

När jag kom hem från min shopingtur så låg det ett paket på golvet. Jag såg på handstilen att de va från Caisa!



Jag som älskar paket!!! Wiii...

Efter jag slitit upp de nya minnet till kameran, för jag MÅSTE ju bara ta foto på detta...så rev jag upp (jag rev försiktigt) omslagspappret. 

Vet ni vad min underbara vän har gjort!????? 
Jo hon har scrappat ett skivomslag till mig! =) 





Så klart låg ju en skiva oxå idär!! 

Tack så jätte jätte jätte mycket Caisa!! Jag blev så otroligt SUPER glad!!

Du får:


5 av 5 möjliga!!! Du e BÄST!!!! 


Ut i fina vädret!

Ne..nu ska jag ta mig ut ifrån våra 28kvm. Ut i de härliga vädret som är här.
Jag ska ta en liten tur på staden, hoppas på att hitta ett nytt minneskort till kamerna och sen ska jag besöka butik Fredrik. De har tydligen 50% på allt pga en vatten läcka...hoppas hoppas jag kan fynda något =)


Dax att bege sig!!


Scrapputmanings redovisning

Igår fick jag en utmaning av Caisa.

Jag skulle ha minst 5st olika papper och ett band. Temat va : Att ge bort

Så här blev min scrapp:







avslappnade välbekanta toner

Hon satte sig ner på huk. Tog ut fodralet, fodralet som hade öppnats så många gånger innan. Hon tryckte på knappen till den silvergrå dvdn. Dvdn öppnade sig. Fodralet som hon hade i handen öppnade sig av sig själv. Låset var så utslitet så det va inte brukbart längre. Hon tryckte med sitt finger i mitt cirkeln av skivan. Skivan hoppa upp. Hon tog så försiktigt hon kunde i skivan, inte för hårt så hon klämde den och inte för löst för att råka tappa den. Hon placerade den i dvd:n. Tryckte på knappen igen så dvdn stängde sig. Hon kunde höra hur den silvergrå maskinen arbetade. Helt plötsligt så kom de välkända toner ut från Tv:n.    


En ny kärlek



Igår när vi åkte och storhandla så fick vi med oss en kärlek hem. Denna underbara mixer! Den e så fin. Och så snäll mot oss...smoothies. mumms!!!!!


Igår när jag skulle scrappa så ville inte min sy maskin göra sitt jobb =( Undertråden bara krånglar...blir så irriterad!!!

Sen en fråga...vet någon hur man oljar en symaskin??


Efter jobb får man belöning

Hej hopp!!

Jag lyckades somna om i morse lagom till att älsklingen sa hejdå så jag fick HELA sängen för mig själv. Skönt =) Det känns lite lyxigt att få ha sängen för sig själv i bland...jag vill helt klart inte sova där ensam varje natt, men lite då och då.

När jag vaknade så gick jag ner och tog lyx frukost på Sorl. Sen satte jag mig där och jobbade. Jobbet idag har varit att rita en trappa och ett mönster som vi ska lägga sten efter till ett cykelparkeing. Så nu har jag gjort en del av måstena denna vecka.
Efter jag hade varit duktig så belöna jag mig själv genom att få åka till biltema och handla mer sprejfärg till min jätte fina verktygslåda. Det e inte alla som har en lilametalic sådan =) ska ta foto på den sen när den e klar. Just nu har jag mina verklyg i 3st skokartonger som e halv söndriga...då det är dax att de ska få bo i en lyxlåda nu! =)

Jag belöna mig faktist med en sak till...jag åkte och köpte lavendel som jag ska ha på min balkong. Så i sommar kommer de dofta ljuvligt.

Nopp...nu ska jag åka iväg och storhandla...mindre roligt, men de måste göras!


Nattsömn önskas

klockan är nu 03.24 och jag har legat och vridigt mig i sängen nu en timme. Jag e igentligen trött men jag har bara en massa jobbtankar som yr omkring i huvudet på mig. Jag ligger i dvala men har både monolog och dialog med mig själv i huvudet hur jag ska lösa olika problem och saker jag inte ska glömma. Det är otroligt enerverande!! För jag e trött, men de går bara inte.



Tur i oturen att jag e "ledig" dvs en massa pappersabete och ritningar som skall göras i morgon (idag, fast på en bättre tid) så att jag kan sova lite under dagen.

Jag ska väl kanske inte vara så upprörd. För jag är i vanliga fall en person som sover otoligt bra om nätterna, men det är irriterande när man vill sova, men man kan inte. Kommer och tänker påsången som Lovis sjunger till Ronja Vargsången
"du varg, du varg kom inte hit, jag vill men kan inte sova"

Vad brukar ni göra när ni bara har en massa tankar som flyger omkring i huvudet på er när ni ska sova??

Själens viloplats



Här e vårt älskade torp.

Ingen el, ute dass, inget rinnande vatten utan man får pumpa upp de. Mat lagas på gasplator och på grillen, för att få värme så eldas de i kaminen och så får man ta  på sig varma mysiga kläder. Man kan inte skynda där uppe, utan de får ta den tid som krävs. 

Själens viloplats är här uppe!
 


ny vecka nya insattser

De heter väl så? Fast man borde väl kunna säga " Åter måndag nya prövningar"

Gymet är redan avklarat, så de e skönt. Just nu så tycker jag att utfallen e GRYMT jobbiga. Det va ju min favorit övning när jag tränade handboll...men nu så e de som en mental block...visst jag gör de, men de e galet jobbigt att komma igång...och nu så börjar jag fundera på om jag ska lägga på någon vikt oxå. Men det får jag nog fundera på ett tag till ;)

Igår va vi ju som sagt uppe i torpet. Gud va skönt de e där uppe! Pelle var redan där uppe när vi kom, han slipa ekbordet vi byggt. Sen så gjorde jag och Pelle en bänk till bordet. Bordet är högre än vanligt pga att mamma ska kunna köra rakt in med rullstolen..där av så byggde vi en högre bänk med fotstöd =) Riktigt söt faktist.
Mitt minne till kameran har gått i sönder där av så bjuder jag inte på några bilder. =(

Vad bjuder denna vecka på då??

Jo idag så ska jag åka till Eslöv och prata med greenkeppern om gräs och mossa, jag ska hämta lite av mina verktyg hos min moster och morbror. Ikväll så ska jag åka och jobba, mäta en massa avstång och höjder i en trädgård.

Sen i veckan så ska jag ta det gansak lungt. Jag har redan nu jobbat över 100% hos mamma + en jäkla massa i trädgårdarna så jag måste få rå om mig själv nu känner jag. Jag kommer förvisso rita och beräkna på jobbet, så de blir jobb, men mer fritt...så jag tänkte att jag ska få tid med lite scrapp oxå!

nepp...dax att hoppa i ett bad! Vill inte lukta svätt hela dan...inte så trevligt för alla andra jag möter! ;)

Stolsamma stunder



God morgon alla!!

Jag hoppas att ni får en underbar dag. Nu ska vi bege oss upp till torpet.
Bjuder på en bild där uppe ifrån som jag tog förra sommaren.

Ta hand om er!

Energin är som bortblåst

Så börjar lördagen närma sig sitt slut. Det är 4timmar och 10min tills de blir söndag. Och söndag för mig är lika med jobb dag. I morgon så ska vi upp till torpet. Jag saknar torpet, ser fram emot sommaren oerhört mycket så man kan vara där uppe. I sommar så ska vi göra om ganska mycket där uppe. Vi ska bygga till lite, måla och fräscha upp där inne.
De ska bli otoligt kul, jag och min svägerska är "ansvariga" för de. Mitt hopp är att jag ska gå på massa loppisar och hitta lite saker att ha där uppe...som tex snygga fåtöljer som jag kan klä om.

När jag nu sitter här framför datorn så känner jag mig helt orkeslös. Jag förstår inte varför. Förvisso så har jag hunnit med en del idag, men så här trött bör jag inte vara!

Som jag skrev innan, kan de inte vara lördag en vecka nu! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA....

Lördag vill jag ha i en vecka nu!

Kan någon ordna de?? =) Snälla....

Lördagar är mina favvis dagar i hela veckan. Detta pga att jag LEDIG!!!!! Min enda lediga dag på hela veckan. 

Vad har denna lördagn att bjuda på?

* God frulle - ja, det blev tyvärr inte på "vårt" ställe för de öppnar inte för än kl 10.00. Detta va vårt föredetta favvis ställe, men deras servis har blivit så fruktansvärt dålig. De tar lika mycke betalt som innan, men nu kostar kaffe 10kr exta eller jos 10kr extra...de har mindre pålägg och personalen kan vara helt vresiga! Ne...SORL e de BÄSTA stället!!

* Bonus träningen e gjord. Så skönt att vi kom iväg...de känns bra in i själen! =) Desutom börjar jag kunna se på min kropp att jag tränar. Det e ju alltid kul =)

* Lunchen är inhandlad...det kommer bli tomatsoppa med pasta. *viskar* jag lyckades avstyra storhandling idag, jag vill inte göra alla tråkiga hushålls syslor när jag e ledig, jag vill känna  mig lite ledig oxå!

* Vi ska tvätta ungefär si så där ALLA våra kläder i eftermiddag...lite mindre kul, men de måste ju göras. Trosorna e helt slut nu...

*Ikväll så har vi faktist inga planer alls... vi får se vad som händer! Ska ni göra något kul i helgen?


Data pekfingrar

Fy fasen va jag e aktiv här idag. =)

Tänkte bara lägga in en outfit bild för dagen.. den nya Blazern som har kommit... jag bjuder på den smuttsiga speglen ;)



Titta på mys Fisen


Det finns nog inget som är så gött som att solbada som katt!! Fisen visar hennes go mage..de e mys att bli klappad där!

Grillkvällar med kärlek

Jag jobbar med mamma hela dagen. Ikväll ska vi grilla här. Vi gör ju det så fort de blir väder. Vi grillar ju 6 av 7 kvällar på sommaren. Vi bara älskar det.

När vi grillar så är de inte bara mamma och pappa...utan det oftast oxå : jag, Fredde, Niklas (min bror), Nike (brorsdotter), Pelle (bror), Malin (svägerska), Trissan (brorsdotter), Yvonne, Uffe, och Mackan...de sista är mammas och pappas bästa vänner med son+ att deras äldre barn kan mycket väl oxå komma. Till detta kan de mycket väl komma fler av mammas och pappas kompisar. Det e är inte ovanligt med upp emot 15 personer när vi har en vanlig grillkväll... Det är alltid oerhört trevligt, mycket skratt och konstigheter!
Allt hjälps till så det är inte bara pappa och vi (vi som jobbar) som sliter med de hela, utan de e ganska vanligt att Uffe och Yvonne kommer med maten så att de bara e att tillaga den som är kvar.

Jag ser fram emot kvällens grillning, pappa skulle se om de finns någon tonfisk till mig. Jag börjar tröttna lite på lax (ja, jag äter ju inte kött, utan bara fisk och skaldjur) så jag håller tummarna!

Mina svar!

Utmanad!!! SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor!

DU:
1. Hur lång är du?173 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Gårdsägare!
3. Vad jobbar du med? Eget företag - (allt inom trädgård) och sen är jag personlig assistent till min mamma
4. Har du långt hår? Jo, de får man nog säga!
5. Vilken hårfärg har du? Naturligt blond
6. Sminkar du dig? Japp...fast inte varje dag...men oftast
7. Har du haft sex senaste månaden? Jo då
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Black
9. Har du kysst någon idag? Japp...min älskling innan jag åkte till jobb

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop? Ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Båda e världsbäst!!!
3. Hur många syskon har du? 2 större bröder
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Sitter du bra?? Känns de okej??
5.Hur många ställen har du bott på ? Allt som allt 7 ställen
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Mamma, och min yngsta store bror...de kan driva mig till vansinne!!!
7. Vilken familjemedlem är snällast? Pappa, mamma, och båda syskonen!!! Vi ställer alltid upp för varandra!
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Åt middag i går med min yngsta bror.

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Oj...de va ett tag sen... Hinner ju inte med de alltid.. tyvärr
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Caisa
3. Har du kysst nån kompis? Kysst och kysst...pussat vill jag nog mer kalla det...eller jo kysst med tanke på nästa fråga
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Japps..e vän med mitt ex
5. Vem har du varit kompis med längst? Louise tror jag...eller mina kusiner!
6. Vem känner dig bäst? Mamma och pappa
7.Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? ja, fast på ett finare sätt
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej! Jag väljer vem jag vill vara kompis med! 

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? Nepp
2. Klä dig annorlunda? Ja..de gör jag nog.. 
3. Vara dig själv? KLART!!
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Nu för tiden, om de vill få men för livet så får de titta, anars får de titta bort..upp dom själv!
5. Pierca dig? Japp, har en i ögonbrynet 
6. Ha sex på offentlig plats? Nja, de beror på! 
7. Vara omogen? Jäpp
8. Äta småkryp? E...NÄ!!!

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast? Många veckor sen
2. När var du på semester senast? Gotland förra sommaren
3. Vilken färg är det på din tandborste? silver, grön och den andra e vit och rosa
4. Är ditt hår tråkigt? nja...vet inte..
5. Vem såg dig naken senast? Älsklingen
6. Hur ofta duschar du? Näst intill varje dag
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll? Inte en aning!

Digital scrapp



Ja, jag tog en bild på Fisen igår. Tänkte att jag skulle lägga upp den här och helt plötsligt blev det en digital scrapp..

Igår när jag tog bilden på Fia så va Basse oxå här (min brorsdotters hund) hon e så jäkla cool mot honom. Han e ungefär lika liten som hon e, så när han står och moppsar sig så sitter och bara och tittar på honom med uttrycket. VA FAN HÅLLER DU PÅ MED?? SKA JAG BLI RÄDD NU ELLER?? =)

mumms..


Just nu sitter och och äter jordgubbar. Det e så otroligt gott! Det e tyvärr inte svenska, men det e jordgubbar.
När jag sitter här och skriver och tittar på jordgubbarna så tänker jag på den första våren jag och min älskling träffades, då satt vi ofta på min balkong på kvällarna och åt massor av jordgubbar. Det va tider de...

Bona parte beställning

Tänkte visa lite av mina nya kläder jag beställt. Vissa har jag fått men inte så många...

 

 Tunikan                    blazern                  sjal                västen                             



Bältet                                tunikan                       blazern                      bh + trosor          

                         
       bh+trosor                                 sjal                                    bh+trosor                                                                      

Sen har jag även beställt ett bar byxor och några underkläder till... Jag har fått den första tunikan och den första blazern! Jätte nöjd med dom, jag hoppas att de andra blir lika bra!! =)

Jagad av rektorn!!!

Jag vet inte om jag ska ta detta som den 3:dje olyckan.
I morse när jag kom till mamma så berättade hon att hennes fackliga ombudsman hade haft ett samtal deras rektor.
Rektorn hade då framfört att hon tycker att min mamma ska säga upp sig. För om hon själv säger upp sig så kan arbetsförmedlingen gå  in och betala 80% av mammas lön om skolan återanställer henne. Om hon inte sa upp sig så kanske de va tvungna att komma in och se hur arbetsförd mamma är!

1. Varför ska mamma säga upp sig? Enligt rektorn för att de e en ekonomisk kris. Men det e inte mamma som gör denna  ekonomiskakrisen kan jag lova. De kanske kan få in lite pengar på mamma, men det e inte den stora lösningen.

2. Varför kommer inte rektorn in och pratar med mamma själv? Enligt mig att hon e en dålig ledare som e feg och inte vågar se de hon försöker köra över i ögonen.

3. Hur kommer det sig att mamma e arbetsförd om hon anställd genom arbetsföremedlingen men inte om hon e anställd genom kommunen???? Det e min stora fråga!!!!! Hur tänkte hon där?? Eller va det ett hot??

Det som är intressant i denna följetång är att rektorn har ringt till mammas läkare (detta va för något år sen) och fråga om han inte tyckte att min mamma va för sjuk för att jobba!? Han hade så svarat att han inte tyckte det, utan när mamma kommer till honom och pratar med honom om det hela, då kan de ta ett beslut ihop. 

Så redan där har hon varit ute efter att få mamma att sluta jobba. 

Mamma jobbar bara 50%. Hon va heltids anställd inom kommunen innan men hon var sjukskriven de andra 50% hon inte jobbade. Skolan fick  betalt av kommunen även för  de 50% som mamma va sjukskriven..för de pengarna skulle de anställa en ny spec.pedagog..men de gjorde de ju inte. När mamma blev sjukpensionär på 50% så ändades anställnings förhållandet vilket är  helt korekt, inga konstigheter med de. 

Eftersom mamma är inne på sjuhuset på behandling (innan var det var 4:de vecka, nu e de var 8:onde) så har mamma en speciell försäkran som gör att försäkringskassan betalar mammas arbetsgivare de pengar mamma kostar när hon är borta, dvs hon kostar inte skolan ett smack!!!  Det började hennes rektor dra i. Hon ville att mamma skulle få den här försäkringen..SOM HON REDAN HADE...hon har NOLL koll på hur de ligger till. När hon fick reda på att mamma redan hade denna försäkran så anklagade hon mamma att tagit alla pengar själv!!! Hur fan kan man göra de!!! När rektorn sen kom pengarna på spåret så skickar hon en sketen lapp och säger de, men ber inte om ursäkt över att hon har anklagat mamma!!!

Efter det så kom rektorn igen....nu handlade det om att mamma inte är rast vakt.... nu ville hon ha pengar från försäkringskassan IGEN.... Alla lärare rastar 7ggr i veckan...varje rast vakt är 10min lång dvs 70min i veckan. Mamma jobbar ju som sagt 50% så då e de bara 35min i veckan hon ska rasta. Så vi tog och räknade ut att skolan då skulle få mellan 300-400kr per månad för att mamma inte rastade. Rektorn har försökt få ett möte med försäkringskassan 2ggr ang detta men de va inte så intresserade, så när vi påtala den oerhört stora summan som skolan i så fall skulle få så verkar de som även rektorn la ner det oxå.

Vilken summan hade rektorn trott att de skulle få?? Har hon inte räknat på de själv eller????? 

Som ni kanske kan förstå så känns detta som trakaserier! Hela tiden e de nya saker. Tror de verkligen att mamma e de stora problemet med skolans ekonomi??? 

Det som e oerhört kränkande oxå är att igår efter mamma fick reda på att de vill att hon säger upp sig så går hon till de pedagogiska ledarna (dvs de som håller mötena i arbetsgrupperna, de e lärare som har möten med rektorn som sen förmedlar de som rektorn har att säga till lärarna) MEN VA FAN HAR DE MED DETTA ATT GÖRA!!!! Inte ett smack, utan detta är mellan mamma och skolledningen (de som styr skolan) INGEN ANNAN!!! Men de e väl så att rektorn vill ha sympati från dom, hennes anledning var den ekonomiska krisen, de känns som att man kan gömma sig bakom den titlen hela tiden. 

Det som väntar nu är att de ska vara ett möte. När vet jag inte....men de ska bli oerhört spännande och se vad som kommer ut av den!!!  

Till läggas skall väll att mamma har jobbat på denna skola i 31år och alltid varit plikttrogen och arbetat långt över de timmar som en lärare ska!!! Men det e väl tacken nu!!

Tjejkvällens scrapp "VARNING för känsliga läsare"

Ja, när jag en då e igång med bilder så kommer ytterligare 2 st bilder.... om ni e känsliga för lite naket så får ni titta mellan fingrarna!


Boklig bortrövningar

Så här blev mig scrapp idag.
Vissa dagar hade man bara velat spara till de mörka månaderna. Här är den sköna stunden i solen där både jag och min älskling satt med vars en bok och njöt av tillvaron.




Caisas blev så här:

Det e på "Greken" Jason Mraz. Bilden är i från konseren hon och hennes bror va på,


utmaning


underbara vår

Idag har det varit en kort jobb dag. Jag hade ju planerat att inte jobba alls eftersom Caisa och Wida skulle komma på besök, men Betty boop (bilen heter väl de Caisa?? =) ) ville ju inte leka. Men jag har att göra, och för mitt samvete så va det skönt att komma iväg till tippen.

I morse tog jag lite sovmorgon oxå, jag va inte på gymmet förän kl 9. Men jag kom iväg!




Det börjar verkligen bli vår här nere. Våra underbara magnolier har slagit ut. 

                                             

Nepp, nu ska jag få i mig lite lunch och sen ska jag scrappa! Längtar....(kommer antagligen slänga mig i lunchen så jag kan sätta igång! )


090421

En kropp som värker, huvudet lika tungt som en kanonkula.
Jag kom precis hem från nya projekt trädgården. Jag och Per som jag lärde känna när jag gick Arborist utb. En jäkligt go grabb...eller grabb och grabb..han e nog närmare 35 eller nått. Men han e en toppen person som jag ska göra detta uppdrag med.

Idag har jag gjort klart en trädgårde till 99.7%. Ja, hur kan man göra de? Jo, jag ska bara kratta över gräsmattan och köra på tippen i morgon. Sen e den trädgården klar. *tjing tjing* 
 
I morgon skulle ju jag och Caisa träffas, men hennes skrutt bil har gått i sönder så den kan inte köra till malmö. =( Tråkit. Men vi bestämde att vi skulle dejta över nätet i stället i morgon eftermiddag. Så lite scrapping kommer ni antagligen få se här i morgon.

ne. nu ska jag lägga i lite pasta i vatten.

Ha en bra kväll!


Spännande dag

Skit va trött man kan vara!
Krattat en massa löv..ibland önskar jag att alla trädgårdar inte hade några växter, det hade varit mycket lättare att kratta då! Då hade man ju inte behövt kratta, för då hade de inte funnits löv. =)

Jag har varit på kundträff oxå idag... om jag + en kompis vågar ta de så kommer de bli ett häftigt jobb!!! Allt från att lägga nytt gräs till att bygga altaner och stensättning mm.. ett enormt jobb!! Coolt!
Vi får se hur vi gör.

Nu ska jag ge min älskling lite uppmärksamhet.
Ha en bra kväll!!

090420

God morgon god morgon!!

Nu sitter man här lite lagom svettig efter gymmets ansträgningar. Jag tycker verkligen att de e skönt att gå dit innan man avverkar jobbdagen. 

Just nu e jag inne i en anti-jobb period. Mamma e de lugnt att arbeta med, men att gå ut i trädgårdarna så känner jag bara ANTI. Fast de är ju där jag borde känna JIPPI...men de gör jag inte just nu. Det kan ju bero på att vårstädningarna inte e så himla spännande. Eller så kan de ju oxå bero på att jag jobbar 6dagar i veckan. Jag kanske behöver ha lite ledigt oxå. Jag känner ju att jag hinner inte med mig själv och mina andra intressen som jag vill. 
Jag ska i alla fall försöka hinna att jobba på så pass bra idag och i morgon så att jag kan träffa Caisa och Wida på onsdag. Det e mitt mål för veckan.

Caisa ang de dära 4 rullarna så e de inte bara bra för att man inte behöver byta så ofta utan oxå när man bor som vi gör (kärleksfullt) så får man utnyttja all yta som finns...=) Tanken e ju från början att man ska ha den dära stången stående..men jag tyckte de va roligare att ha den liggande.  

Nä, nu ska jag ta tag i mig och göra mig klar för en lång dags arbete!

Tjuvtitt på pimpningen

Pimpningen av badrummet e inte riktigt klart, men ni kan få ett smakprov.





Lite förändring har de blivit. Det e fortfarande som sagt inte klart...

Nu ska jag hoppa in i duschen för vi ska iväg på 50års kalas till "svärfar"


090418

Lördag morgon och denna fröken har redan fällt några tårar för de e så synd om  mig (PMS varning fast jag inte ska ha lingon veckan) men nu känns det bra igen efter ha pratat med älsklingen om de. Så nu e jag glad igen.

Idag ska jag sy, igår kväll så gjorde jag mönster till korgbeklädnaden. Kommer nog bli grymt bra. =)

Fröken frodig: Jag älskar oxå Stig Larsson böckerna!! Jag läste i tidningen igår om att den 4de inte kommer komma ut, Lite synd, fast eftersom de inte e han som färdigställt den så kanske inte det e lika bra att den ínte kommer ut, för de lär ju inte vara samma sak om någon annan "pillar" i den. Men de e så otroligt synd att han inte finns så han kan skriva fler sjukt bra böcker!!

Nu ska de äta frukost!! Hade igentligen velat sitta på balkongen och mysa, men det e så stökig där så de går inte. Det e nästa projekt efter badrummet!

Ha en bra dag ute i solen!!

Fredag kväll!!!

Fredag eftermiddag och jobb OCH TRÄNING e avklarad!! Jodå..träning på gymmet även idag. Det e ett bonus pass...jag har ju annars sagt 2ggr i veckan så allt utöver de e bonus.
Det som inte va så roligt idag va att de va tjocksmock speglar idag. Ja, ni vet...ibland när man ser på sig själv i spegeln så e man söt, "smal", snygg dvs SNYGG SPEGEL...sen när man ser sig i samma spegel en annan gång så e man ful, tjock eller något annat mindre kul dvs FUL SPEGEL..idag va de FUL SPEGEL...

Ikväll så har vi inget planerat, men jag funderar på att rensa bordet och göra mönster och sy innertyget till korgarna. Men vi får se...

Tillkvällsmat så blir de hemmalagad potatisgratäng med qournfileer. Mumms...sen kommer det nog bli smoothies....mumma =) 

Snipp snapp slut nu är sagan slut



Nu e boken utläst. Måste ju faktist säga att jag tyckte om den!
Jag prata med av sjuksyrrorna igår som hade försökt läsa boken men inte kommit mer än halvvägs, men de förstår jag inte. Hon tyckte det var jobbit att man får tillbaka blickar. Men de tyckte inte jag. Det va inga konstigheter, det gav bara mer djup i boken.  Om man inte läst hela serien så tycker jag man ska göra de innan man läser denna bok, för annars får man inte så mycket ut av den.

Mitt betyg på boken är:



Nu vet jag faktist inte riktigt vad jag ska läsa. Jag gillar ju serier. Några förslag??


inget spec

Hej hopp!
Nu e jobbdagen över för min del. Dagen har inte bjudit på något spec. spännande. Vi va iväg på sjukhuset för mammas behandling och sen åkte vi till IKEA för att handla tvättkorgar till mamma. Så IKEA 2ggr på 2dagar...nice!! Jag älskar ju IKEA, jag hade ju kunnat leva där =) Drömmen e ju att skapa "rummen" där!



Så här har jag varit klädd idag. Min nya tunika. Trivs bra iden.

Idag har Basse oxå varit hos mamma och pappa. Basse e min brorsdotters lilla vovve.. Han e så otroligt söt. Så de har blivit 2 små runder med honom oxå...men annars har de inte hänt något idag.



Just nu ser jag fram emot helgen. Jag vill på badrummet klart. E helt taggad på att sy och borra upp lite nya saker. =) Ne.. sorry för de intetsägande inlägget!!




090416

Godmorgon alla!

Idag kommer de vara dött här. Datan ska bli hemma med älsklingen pga att han behöver den när han pluggar. Så idag får jag ha en data fri torsdag...tycker inte riktigt om de men plugg måste ju faktist gå före nöje....eller hur?! =)

Ha en bra dag!! =)

Pimp my Badrum

Japp...nu e projekt BADRUM igång.
Jag åkte iväg och köpte en ny borrmaskin....en slag-borrmaskin. En sak som är intressant är att när man är ute och handlar  "mans atteraljer" som tex borrmaskin då riktar sig alltid försäljaren sig till mannen. Så även idag...men det e JAG som ska ha en borrmaskin...inte han!!!! Irriterande!! =)

Förutom att vi åkte och handlade borrmaskin så tog vi svängen inom IKEA...där handlade vi lite saker till badrummet =)
Detta kommer bli bra! Ni kommer få se resultatet sen...=) Men de kommer inte vara klart förrän efter helgen...måste spackla och måla lite...sen ska de sys lite oxå...hitta ett skit coolt tyg som skall pryda insidan på korgarna som ska stå på hyllorna.  

Annars så har dagen varit bra! Så himla skönt.

Den andra

Min älskling ringde precis....den andra "olyckan" har hänt...de brukar väl säga att alla olycker kommer i 3?? Eller??
Psykot dök upp på ICA:n där hans skola ligger. Hon hade förföljt honom inne i butiken när han gick omkring där inne...sen hade hon följt efter honom ut.... som vanligt så ville hon att han skulle erkänna.... För er som inte vet så e de att han ska erkänna att han har skickat 700sms från en mobil som han inte äger... Det nya va nu att F nu hade sålt denna mobilen till en kille utanför Triangeln (lägligt) när min älskling fråga vad de va för märke på mobilen så va det en Ericsson...och den enda Ericsson han har e den han använder så de hade varit intressant att han hade sålt den =) 
De hela hade tydligen slutat med att han hade sagt till henne att hon kunde dra åt helvete och gått.

Så vad e den 3dje "olyckan" ???  

Gymmet hägrar

Tur att man har börjat gymma igen så man kan ta ut sin frustration på att träna. Och de gör ju till och med att besvikelsen blir till något posetivt.

Klockan är nu 07.28...så klockan e inte så mycket och jag ska till gymmet *klapp på axeln*

Så - - - - - besviken!

Vet inte vad jag ska skriva... kan inte skriva om de nu för jag kan inte sätta ord på de än. Men ledsen, irriterad, sjuktbesviken osv e jag.
Ja...jag får berätta när jag vet vilka ord jag ska använda! Ja, de känns som världen rasat in...fast den kanske inte har gjort de...men för mig har de!!!


Hemma kär!

God morgon!!

Idag vill jag inte alls gå ut och jobba. Jag vill framkalla lite bilder och scrappa...och köpa en ny borrmaskin så jag kan sätta upp hyllorna. Hela förra veckan var det jobb från måndag - söndag så jag känner att jag ligger efter här hemma med städning och andra hushålls sysslor.
Men...visst jag/vi hade ju kunnat göra det igår, men de va så fint väder igår så man kunde inte vara inne.



nä...nu e det dax att hoppa i jobbkläderna och gå ut!!

Skön eftermiddag i stan



Äntligen e påsken över. Får man säga så?? Påsken har varit bra men jag förstår mig inte på mig själv ibland. Varför äter jag godis?? Jag tycker ju inte om de...det måste vara sockret. Jag fick till och med näsblod av det tror jag. Blodsockret va så fruktansvärt högt och kroppen bara "sprang" inombords. Jag misshandla min kropp igen, vilken gång i ordningen vet jag inte! 
Äntligen måndag och rutinerna kan börja igen. När gymet öppnade i morse så va jag och min älskling där. Jag hade inte alls den kraften som jag hade sist, min teori är att de blivit förmycket godis och förlite riktig mat.

Vet ni...lite av mina nya kläder har kommit idag =) Fast det va  endel restat, men de viste jag att de skulle vara. Får kanske ta några bilder på de nya kläderna sen =)

Efter vi hade ätit en nyttig lunch dvs pastasallad med lax så gick vi ut på en kaffe-fika med våra böcker. Helt underbart väder ute! Vi satte oss på en solig uteservering och njöt av våra böcker och av lite gott kaffe. 
När solen försvann så förflyttade vi oss till trappan vid kanalen...trappan va varm när vi satte oss...de e ett litet tecken på att sommaren e påväg =) 

 

Mitt projekt jag skulle genomföra när jag kom hem efter fikan misslyckades rejält. Jag hatar verkligen när man ska göra ett mindre projekt som blir ett STORT.... jag skulle sätta upp 2hyllor i badrummet, för just nu ligger alla våra saker i en plastlåda på golvet, pga att något/någon (osynlig) rivit ner skåpet mitt i natten för snart 8mån sen. Det e dax att få ordning på sakerna igen! Men inte idag tydligen...borrmaskinen ville inte alls leka med mig, den va för slö..så jag har satt batteriet på laddning och hoppas att den blir lite piggare.

Ne nu ska jag försöka hitta på något så att min rastlöshet försvinner!!


Ha de så bra!!


de bästa med påsken e att man får pysslar!

Glad påsk i efterskott! =)

Jag hoppas att ni hade en trevlig kväll igår.

Vi va hemma hos mamma och grilla. Vi va 8st som åt och drack gott!
I fredags så kom Trissan hit (min älsta brorsdotter) så vi påskpyssla. Vi gjorde äggljus och försök till skålar. Skålarna va inte så lätt att göra...=) viktigt att tänka på att de blir tjocka "väggar" (läs: stort tålamod) för annars går allt i kras...de gjorde alla utom 1. dvs 7krasade och en hel skål...tills vi skulle flytta på den...då råkade vi ta i sönder ena sidan *ler* men de gör inget..=)

Men ägg ljusen blev bra!

Jag bjuder på en bild på min älskade Trissan!


Påskpyssel dag

God morgon!

Så va de den 10april dvs att min ena lillkusin fyller 26år idag. Grattis, fast du inte läser här! =) Den 10april det innebär att det e 14dagar kvar tills man får lön. Jag hade kunnat tänka mig få lite lön idag så jag hade haft "mycket" pengar på mitt konto. (mycket pengar e ju relativt, men för min del över 10 000) Jag börjar få lite penga noja på något sätt. Vi (jag o min älskling) har ju inte haft de så bra ekonomiskt de senaste året pga han har haft jobbstrul och de har ju gjort att min ekonomi har varit obefintlig...allt har gått till räkningar, mat och bensin. Men denna månaden så hade jag pengar över...va fasen..och då vill jag slösa...de har jag gjort...men jag vill ha kvar ALLA mina pengar oxå...och de går ju inte riktigt ihop. Det jag har handlat är kläder och de behöver jag verkligen, allt de jag har e slitet. Jag har trosor som e över 10år gammla..det e ett MÅSTE att köpa in nya underkläder. Sen e de mycet som e "ungdomskläder" dvs jag trivs inte i den stilen (om man kan kalla de stil) som jag hade när jag va 20år....jag har fått upp ögonen på lite andra slags kläder som jag känner mig mer bekväm i. 

Mitt paket från Boná parte kom igår...men jag kan inte hämta ut de förrän på måndag då jag e ledig, men jag vill ha de NU!!! NU!!! Men det är något att längta efter i alla fall =)

Annars idag så ska jag göra lite påsk fint hemma hos mamma, vi kommer ju fira påsken här. Även min älsklings föräldrar kommer komma hit i morgon. Det e första högtid som spenderas med BÅDAS föräldrar...det e lite seriöst får jag säga. Det va desutom min älskling som föreslog de...så de e lite kul. 

Jag tips på pyssel på en blogg, Hundra kvadrat på hur man kan göra egna "ägg" skålar. Tänkte göra dom i dag oxå...lägger nog upp några bilder på hur de ser ut sen! 

Jag hoppas att ni har samma fina väder som jag har!

Otraditionell påsk

Grillen e tänd och jag tar en välförtjänt stund framför datorn. Vi har precis varit och handlat allt till påsken. De gick ganska så smidigt..men fy fan va de e tråkit att handla mat!!

Igår gick de jätte bra med Nike. Hade inte förväntat mig något annat. När jag pratade med Nike innan under dagen så va hon lite orolig över hur de skulle gå att sova (vet inte varför hon har fått för sig sånna saker nu, de har hon aldrig haft innan). Hon kom vid halv 7 för hon hade handbolls träning så de blev tyvärr ingen ny ridhjälm till henne. När hon kom så gjorde vi hemmabakad mini pizzor...Gott...hemma gjorda pizzor e under skattade!! Till kvälls underhållning bjöds de på handbolls kvartsfinal på tv. =) Kan de bli bättre..=)  Till kvälls mellis så gjorde jag fruktsallad med årets första jordgubbar..mums. Vad jag längtar till de svenska jordgubbarna kommer..hoppas de blir ett bra jordgubbsår så de inte behöver vara så jäkla dyra som de va förra året!!

 

Vår påsk middag kommer inte vara någon traditionell. Vi kommer äta en sillmacka till förrätt och sen kommer vi grilla. Jag har köpt hem till 3st olika marinader, kött, en halv lax, mango-salsa, fetaost-sås, tzatziki, potatis som ska grillas och sen så har vi gjort en grymt god chokladkaka.Så de blir nog gott!!

Ne, nu ska jag gå ut och grilla lite veg.burgare till mig och hamburgare till de andra i familjen! 

Ha en bra kväll!! 

Tränings program

Här e mina 2 program på gymmet. Programet e slow-tränings program dvs att man ska göra varje rörelse i ca20sec och bara upprepa de 4ggr. Men jag gör inte de...utan jag gör 10rep/3set mer traditionell träning.





Jag trivs otroligt bra med detta programet. Likt de jag kört innan men inte riktigt ändå...
Det som e bra att jobba med en pilatesboll är att man arbetar med fler muskelgrupper för att hålla stabiliteten i kroppen eftersom bollen är mjuk och "vobblig" ,den e ju inte lika stabil som en bänk. 
 

090408

God morgon!!

Dagens väder e ju ingen höjdare! De blöta dropparna hänger tungt i molnen...

Även om vädret inte e så lockande så tog jag med mig upp och iväg till gymmet. Idag så fick armar och mage sig en rejäl omgång. =)  När jag har hämtat upp min kamera från bilen så ska jag ta och visa er lite av övningana jag gör..

Vad händer annars idag??
Jo, jag ska åka och hämta ett släp och åka till tippen dvs. lite ångest över att backa med släp och bli åtlöje inför alla "backa-med-släp-proffsen". Men om jag inte får öva så kan jag ju inte bli bättre!! Eller hur?!
I eftermiddag när jag e klar med tippen så ska jag åka till min revisor och lämna mina papper. Ikväll så ska min brorsdotter Nike komma och sova hos oss. Hon har nog frågat i nästan ett år och de har inte riktigt passat när hon har frågat, men idag passar de UTMÄRKT!! =) Vi får se vad vi hittar på, vi kanske åker ut till Höök och tittar på en ridhjälm till henne, har lovat att jag skulle köpa de till henne.

Nä, nu e de på med jobb kläderna. Bjuder på en bild på hur jag kan se ut när jag jobbar!

Patrik 1,5



Första filmen e avverkad.
Trögflytande, icke avstötande, tragiska öden, tänkvärd och lycklig.

Det e min sammanfattning av filmen. Betyget blir



I fint väder får man

inte sitta inne och titta på film. Men de e ju faktist inte så fint väder på kvällarna så de e ju okej att titta film nu! Eller hur?? =)

Vi gick ut genom dörren och tog en sväng på stan. Det e de jag ÄLSKAR med att bo i stan. Det e bara att öppna dörren så e man där, inte åka buss eller bil för att ta sig dit. INGA PROJEKT!!
Vi tog en tur i stan..där va jag... så när vi va på väg hem så gick vi inom Hemmakväll och hyrde 3st filmer.

      

Arn - Riket vid vägens slut. Den andra i Arn serien
Patrik 1,5
The Bucket list

Hur ni sett dessa??
Jag kommer vara hos mycket hos mamma denna vecka och för att kulturella (eller vad de heter) henne lite inom film världen så hyrde vi några stycken.Mamma har fortarnade inte sett Sagan om ringen filmerna....fast det inte e hennes typ av filmer så känner jag att man MÅSTE se dom. Mamma ser inte på filmer längre, hon gjorde när jag va liten men hon gör inte de längre. Vet inte varför hon inte gör de längre faktist. Får nog fråga henne om de. 

Nä, nu ska jag vara duktig och få mina företagspapper klara till revisorn.

Hej svejs 


AJ oj va skönt

God morgon!!

Idag skulle jag vilja ha en stå toa! Min rumpa e otroligt öm..De dära utfallen igår känns. De e otroligt jobbiga att komma igång med men man känner hur effektiva dom e när man står där och plågas.
Jag va inte helt klar över vilka övningar jag skulle köra. Jag vill köra med fria vikter men hade inte bestämt mig för vilka övningar. När jag satt på cyklen och värmde upp så hade jag tagit en tidning som vanligt " Amelia" och när jag sitter där och bläddrar så hittar jag ett program med friavikter och pilatesboll. Perfekt..så jag provade de. Kändes skit bra och de va roligt..så jag e grymt peppad. I morgon ska jag göra del 2 av programet...hade kunnat tänka mig göra de idag, men i dag ska jag "vila" för att köra måndag och tisdag för att inte köra på hela resten av veckan känns fel!
Så mitt upplägg är måndag och onsdag på gymmet och sen ska jag gå ut gå minst 1gång på 45min i veckan. Den där 45min promenaden hoppas jag sen att kunna bli en joggingtur i stället. (men de e långt fram i planering)

Ne..nu ska jag ta på mig jobbkläderna och bege mig ut på äventyr.

Ha en bra dag!!

trasdockorna

http://www.youtube.com/watch?v=QuJDMKAZGGs

Eftersom jag fortfarnade inte förstår hur man klistrar in från youtube så får ni en länk.


Slå på trissor

Jag har varit iväg på gymmet redan och klockan e inte ens kvart över 9. Nu ska jag slänga på mig jobbkläder sen e de ut i solen och slita med vårstädning!! Jag kommer nog vara som en trasdocka ikväll!

Jag hoppas att ni får en trevlig dag!!

"va fin du e"

Söndag kväll...jag tycker om söndagkvällar men jag tycker verkligen inte om söndag kvällar.
Söndagkvällar e mys kvällar men de e ångest kvällar. Ångest över den kommande veckan, att jag inte hinner med allt de jag vill hinna med och att jag inte gör allt PERFEKT!

Varför kan jag inte vara perfekt. Perfekt i mina ögon e.. gå upp varje morgon och gå ut en timme gå/jogga eller gå  till gymmet fast att klockan är 5. Att inte tänka "nä de e så skönt här brevid min älskling i sängen så jag gör de i morgon" ,Att äta perfekt för min kropp så jag kan ha den kroppen jag vill ha och förtjänar. Det e ju bara upp till mig. MIG och ingen annan!!! Men...på något sätt så sätter jag krokben på mig själv. Sjukt men sant. Jag vill kunna planera in alla mina vänner, inte försumma dom. Jag vill även planera in ALLA mina intressen....men om jag ska vara realist så hade jag behövt ha 20dagars veckor för att få in allt på en vecka. Jag vill ha de perfekta hemmet, massor av djur men inte ett spår av hår och smutts. Jag vill inte känna känslan "fy fan va jobbit allt e" utan bara se fram emot allt med glädje.

Som sagt jag e LÅNGT i från mitt perfekta "liv"

Igår så va ju jag ute hos Caisa. Hon har ju världens sötaste tjej!! Wida... Hon gör ju bara så att man blir helt glad och varm i hjärtat!! Igår när jag och Caisa satt och scrappa så står Wida i dörröppningen och säger " Vad fin du e!"  En tjej som är 4år som säger de spontant...de VÄRMER I MITT HJÄRTA!!!!

Mitt lilla projekt igår på stan va att hitta fyllning till 2st påskägg. Ett till Wida och ett till Caisa. Fyllningen blev ju godis...men jag vill inte bara ha godis utan oxå någon sak. Till Caisa blev det en söt kycklingstämpel och till Wida blev de oxå stämplar men även en sax, suddis och pennvässare. Widas godis va sura godisar...när hon va här hemma och hälsade på så köpte hon godis. När hon satt och åt det så skrynklade hela ansiktet ihop sig som ett russin så sura de va, men hon skulle äta de =) Söt tjej de dära!! =)

Bild på Wida när jag va på min 3dagars semester hemma hos dom!


Caisa: Tack själv gumman!! Jag trivs med att sitta i ditt kök och snacka och pyssla och bara vara!! =)

 Tacka Lars för den goda middagen oxå! =)


Glad ända in i själen

God morgon!!!

När solen lyser in genom de välputtsade (eller inte) fönsterna så blir man så glad!!! Älskar verkligen solen!! Måste erkänna att jag inte har putsat fönsterna sen jag flyttade hit...em...3år e de nu =/ kanske dax????

Nu på förmiddagen så ska jag och älsklingen mysa på stan. Kan nog tänka mig att vi komme gå inom Sorl och köpa med oss en latte. Sen har jag 2st uppgifter jag ska göra när vi går på stan. Men de får jag berätta om i morgon. =)

I eftermiddag ska jag hem till Caisa. Vi ska scrappa lite bilder från tjej middagen...roligt =) Jag tycker om att vara ute hos Caisa. För er som inte vet så e Caisa en vän från gymnasiet. Hon e nog den första riktiga vännen jag fick. JAg har ju haft "vänner" innan men de har inte varit vänner, utan mer personer man umgicks med. 
När vi gick på gymnasiet så "förlovade" vi oss...om vi inte hade pojkvän när vi va 28 (eftersom man va gammal då, tyckte vi då) så skulle vi gifta oss. Men som de ser ut så e vi båda upptagna så de blir inget med de giftemålet =)
Kommer du ihåg de Caisa?? =)

Nu ska jag göra mig klar för att mysa i vårsolen!!!

Hej så länge!!

Hem körning av chips

Å vad jag älskar att vinna vadslagningar =) Jag vann precis att min älskling går ner och köper chips=)
Vad slagningen handla om de heter batik eller babtik...=) AND THE WINNER IS....ME!!!! =)

Våren e här!!

Våren har verkligen kommit till Malmö!! Helt underbart. Solen värmer ordentligt nu och de e kärlek till den frusna själen!!
Jag slutade kl 14.30 idag. 2st kvinnor kom på besök för att vi behöver lite nya saker till mamma. Vi ska "pimpa" mammas manuella rullstol =) Hon ska få en gräddbulle att sitta på...vem vill inte sitta på en gräddbulle?? =) Hennes prinsessgump behöver något skönt att sitta på för annars får hon ont.

Om ni inte sitter ner så sätt er ner!!

Jag följde med min älskling till gymmet idag. Jag körde inte helt slut på mig, de gjorde jag inte. Men jag va där!! =) En fredag och jag va på gymmet, de va läääänge sen. Det blev lite bänkpress och lite övningar för armarna och magen. Sen cyklade jag 25min och läste min bok =)
F.f.t (före freddan tid) så va jag på spinning kl 07.00 varje fredag morgon men som sagt de va länge sen. Men jag hoppas verkligen att jag tar tag i mig själv och gör de jag tycker om, TRÄNA!! På något konstigt sätt så glömmer jag bort att jag gör de. De e nog soffpotatisviruset som slår ut tränings tankarna totalt

Ikväll så känns de som sitta-ute-och-dricka-öl-kväll...ja ni vet hur de känns. Man vill bara ut och njuta i kvällsolen med en kall öl. Men jag tror inte de blir de. Vi gör just nu mat, de kommer bli citrondränkt lax med klyftpotatis och sås...sen så har jag ju mitt vita vin över sen tjejmiddan hos Lotta, det finns STOR risk att den dricks upp ikväll =) 

Det stora tecknet att de e vår i Malmö är när de e fullproppat med människor på filtar i Folketspark. Helt underbart!! =) 

Ha en bra kväll!!!

 


God morgon

God morgon!!

Vet ni om en sak?? Jag har fasen lite ont i halsen igen..va fansen...när ska de gå över??

Igår så jobbade jag med mamma som jag alltid gör på torsdagarna. Torsdagar jobbar mamma på sitt jobb, spec pedagog på en skola i Malmö. Mamma har hand om de svaga eleverna på lågstadiet. Dom e helt underbart söta, men dessa söta små barn förvandlas den någon gång på mellanstadie till monster (inte alla så klart) 2ggr denna vecka  har någon kladdat BAJS på väggarna inne på en toa.
Fattar inte vad man tänker!!

Nä, nu ska jag skynda mig till Lund!! Jag e hos mamma idag igen, vi kommer ha fullt upp hela dagen!

Ha en bra dag!!

090402

God morgon!

Idag kommer de nog va väldigt dött. Min data kommer vara hemma så min älskling kan plugga. Så jag får underhålla mig med enbart min bok när mamma jobbar. Men de e inte helt fel de i heller! =)

Ha en bra dag!!

BOM scrapp

BOM (Boken om mig) scrapp blev de idag.



Mamma, jag och min moster är ute i Bokskogen som ligger en bit i från Malmö.
Detta e första utflykten i skogen för mig. =)


April April

God morgon!!

Jag tycker verkligen inte om att vi vridit fram klockan...för klockan e bara 08.00 i mitt huvud men på alla klockor så e den 09.00. En timme bara försvinner och de gillar jag inte =(

MIn älskling har börjart bli duktig och börjat styrketräna igen. När vi träffades så tränade han 4-5ggr/v på gym och hade en grym kropp, hans kropp nu e de INGET fel på, men han trivs inte själv.
Men de jag ville komma till e att VARFÖR slutar man göra sånt man brukar för att man blir ihop med någon?? Det e lika dant för mig. Jag va iväg och tränade mellan 3-5ggr/v oxå men de e som bortblåst nu.
Jag älskar verkligen att träna men försummar mig själv för att jag sätter alla andra i första rum. Tyvärr. Men de e jag i ett nötskal.

Jag har många drömmar, men en av dom e att checka in på ett hälsohem som man tränar mycket på och lagar bra mat. Jag hade velat vara in checkad där tills jag hade nått min ideal vikt! Så jag någon gång kan känna mig smärt och vara i bra form. Men som sagt, de e en dröm de där!

Ne, nu ska jag lämna över datorn till min älskling som ska plugga.

På återseende!

RSS 2.0