The studioIgår var jag och älsklingen och tog foto. Vi kom hem med bara 4st. Tyckte att de hade fått befängda regler på The studio. Vi tog enskilda foto oxå. Men om vi skulle köpa ett paket på 10st få fick jag köpa mina foto där jag var med dvs. parfoto och med mig. Men jag fick inte köpa de på Freddan. Så då skulle inte hans foto ingå i paketet om 10st. Ett paket på 10st går på 1600kr så om älsklingen skulle vilja ha 4st så skulle vi få betala 1100kr till. Så nepp...då hoppade jag över mina foto så vi valde 2st parfoto och 2 på älslingen för 1100 i stället. Så de missade chansen att tjäna 500kr till på oss genom dessa idiotiska nya regler.

Första hundtäcket sytt. Jag e nöjd men jag...

img_0392 (MMS)

Första hundtäcket sytt. Jag e nöjd men jag vet inte om Eddie e lika nöjd:)


Godmorgon vänner!  Idag är det en tung mo...

img_0264 (MMS)

Godmorgon vänner!  Idag är det en tung morgon! Ögonen vill inte titta utan de vill vara slutna och vara i drömmarnas land. Kroppen vill ligga under det varma täcket och bara vara i ett varmt avslappnat tillstånd. Tack och lov för kaffets existens! För annars hade det omöjligt att åka på kundmöten idag. Jag hoppas att ni har en skön pigg morgon!


Längtan efter ett dött föremål

Jag saknar verkligen min data! Alla mina bilder som är kidnappade och kanske aldrig kommer ut igen =/ Jag kommer aldrig kunna ersätta bilderna på min Annie (min katt jag var tvungen att avliva) som jag aldrig kommer kunna ta nya foton på. Jag kommer aldrig återskapa alla de minnen som ligger i bildmappen! Jag hoppas hoppas verkligen att "data grabben" som är snäll och ska hjälpa mig kan rädda lite av mina saker.

Bloggen blir helt tom utan bilder dessutom....=/ Men jag hoppas att jag snart kan få tillbaka min underbara data!

Men vet ni vad! På måndag e det dax att gå till frissan! Jo då, nu ska det klippas. Sist jag var hos frissan va i februari så det e verkligen dax att sätta saxen i håret igen.

Då blev det så här, lite mörka slingor i håret. Det e bara att vänta och se hur det blir denna gång...


Valpkurs

Igår var det äntligen dax för valpkurs. Jag har längtat...
Det var 8st hundar i alla storlekar och raser. Eddie och Blixten (eddies bror) var de minsta. Blixten som är van att vara i sin hundgrupp var jätte orolig och väldigt skällig och som bror så ställde Eddie upp och hjälpte Eddie att skälla =S Han som aldrig annars skäller. Men Eddie lugnade sig väldigt snabbt och blev jätte nyfiken på alla andra hundar.

Vi satte oss ner i en ring och fick lite info om vad som gällde och vad vi skulle göra.
Ingrid som vår instruktör heter hälsade på alla hundar. Detta gjorde hon genom att sätta sig brevid oss och titta bort, så fick vi se hur vår hund tog kontakt med henne. Innan hon satte sig ner så frågade hon hos hur vi trodde att hunden skulle reagera.

Jag trodde att Eddie skulle vara ganska framåt och kanske hoppa upp på henne och pussa på henne. Men icke..Ester den svarta skönheten som satt brevid oss lockade mycket mer, han var inte alls intresserad av Ingrid. Under denna hälsningsrunda så förklarade Ingrid hur hundarna reagarade och deras personlighet osv. Det var väldigt intressant... sen berättade Ingrid att vi alla valpägare ska väldigt noga med vem som hälsar på våra valpar och hur. Att valparna själva måste få ta kontakten så inte människorna slänger sig över dom.  Som många gör!!!

Efter att Ingrid hälsat så presenterarde hon sin hund. Denna hund var en väldigt stabil tik som hade varit en gathund i spanien för många många år sen. Hon är en tik som är väldigt bra på hundspråk och våra valpar fick träffa henne 1 och 1 för att vi och Ingrid skulle se hur vår valp reagera. Så samma visa som när Ingrid hälsade på valparna. Hon frågade hur vi trodde att valpen skulle reagera och sen så fick de träffas, och berättade vad som hände och hur valpen reagera och hur den va som person. Eddie var väldrigt bra på hund språk och bjöd in till lek, men hennes dam tyckte han va för ointressant och för liten. Ingrid tyckte att han var väldigt trevlig.

Vi fick sen öva på att valparna skulle börja lyssna på deras namn och inkallning i olika varianter. När mörkret började omfamna oss kom myggen. Så idag ser man ut som en prickikorv av alla stick. =/

Efter en timmes övning så gick vi in för lite terori. Eddie var helt slut och gick och la sig i sin bur och somna, några andra valpar var jätte oroliga och gnydde 75% av tiden vi var där inne. =S
Vi fick presentera oss och vår valp. Sen fick vi lite info om vetrenärsbetsök, tips om kloklippning, visitation, farlig mat. Sen blev det frågestund, vi alla hade många frågor och det var jätte spännande och intressant.
Ingrid visade även klickträning, sjukt häftigt...det ska vi börja med.

Eddie var helt slut efter kvällens händelser så vi åkte hem o gick på en kort kissrunda sen gick vi och la sig. Jag längtar redan till nästa onsdag!

I fredags var jag o mamma på återbesök o f...

img_0260 (MMS)

I fredags var jag o mamma på återbesök o fick svar på vår mineralanalys. Det är oerhört  intressant att de kan beskriva hur jag har ätit i 20år. De förklara oxå att jag har en ämnesomsättningsstörning pga maten jag har ätit.  Sen visade sig att jag har kvicksilver i kroppen. Så jag ska gå på en detox för att hjälpa kroppen för att rensa ut skräpet.  När jag får tillbaka min data så kan jag förklara mer hur detta kommer ske!


Bozzador

Så, då var man registrerad på LOVEFILM.
Jag har registrerat mig som bozzador vilket innebär att man registrerar sig som testperson av olika produkter. (som man själv får välja om man vill vara delaktig i) Om ni själv vill registera er så får ni gärna lägga in mig som rekryterare. M.Lindblad

Denna kampanj jag provar är från Lovefilm. Jag får prova deras tjänst gratis i en månad, jag klickar i vilka filmer jag vill titta på och de skickar hem de med posten. När man är medlem så får man inga förseningsavgifter utan man får 2 nya filmer när man skickat tillbaka de man har lånat. Medlemsavgiften är 99kr/mån i vanliga fall.

Vill du oxå prova på gratis så klickar du på denna länken https://www.lovefilm.se/newsignup.do?show=FILM09&stickyvälkommen igen kära träningsvärk

När man är utan data så får jag så galet mycket tid över! Kan det verkligen vara så att datan stjäl så mycket av min tid?
Kanske dax att sätta tidsbegränsning på hur länge man får sitta vid dagan precis som det var när internet kom. Då fick jag max sitta 1 timme om dagen för internet kostnaden var 7kr/timme har jag för mig. Det var tider de!=)

Dessa dagar då jag inte haft data så har jag tränat. I måndags tränade jag ju BodyCombat, tidags Crossmaskinen i 30min, onsdags 30min crossmaskinen + mitt ena styrkepass i gymmet. Så totalt 70min tog det. Helt jävla underbart!!!!
Kroppen hälsar träningsvärken välkommen tillbaka från i måndags. =) Det är en hat underbar känsla. Crossmaskinen är magnefik på att göra så man svettas så man ser ut som en dränkt hund. Men jag vill och måste komma igång med löpningen. 
Jag fick ju meddelande av min vän om Gbg-varvet...men det kommer inte bli förrän 2012. Det känns rimligt för min del oxå...jag är ju fortfarande på mentala träningen 1mil...och göteborgsvarvet är 2.1mil.

Ang datan så ska en kille få titta på den i helgen. Jag hoppas innerligt att han kan få liv i den igen med alla mina foto kvar i den. Håll tummarna!! annars är dessa bilder ett minne blott

 

Data krasch

woho...hela livet e förstört. Alla bilder e ett minne blott och företags papper osv e kaputski =(

Jag har ingen data.... dvs inte så mycket bloggande...eller jo från mobilen blir det, men man orkar inte skriva långa inlägg där ifrån.... hoppas ni har lite överseende med det!

Nepp...nu ska jag gå och gräva ner mig och sörja min vita fina data lite

Ps. har faktist tränat idag oxå! =)

Tiden är inne att börja träna igen!

Idag e dagen jag har tänkt på och ältat i en hel evighet. Idag e dagen det e dax att börja röra på fläsket igen! Jag har bestämt mig för att gå på Body Combat kl 16.30 för nu e det dax att (de icke existerande) musklerna ska få träna. 

Jag har länge känt för att träna, men något har tagit emot, men nu e det dax! Jag e redo!!!! Som mitt liv ser ut just nu så skulle jag kunna hitta tid för träning:

Måndag : förmiddag och eftermiddag (man önskar ju att man hade tagit 2pass på en dag, men realistiskt e 1 pass)

Tisdagar: förmiddagar (jobbar varje tisdags kväll fram till jul + handbolls träning)

Onsdagar: Förmiddagar (valpkurs på eftermiddagen)

Torsagar: Ingen tid

Fredag: varannan fredag eftermiddag, varannan fredag jogga när jag e hos mamma

Lördag o söndag: någon träning borde få plats på schemat

Japp...det e dax!! Jag sattsar på 3st pass i veckan till att börja med..... dax att börja bygga upp kroppen igen!

 

Jag vill inte komma tillbaka till min mitt före foto. På före fotot hade jag tappat 4kg så viktskillnaden på dessa 2 foto är ca10kg.
Jag har ju fortfarande ca 10 kilo att gå ner för att vara normalviktig men jag trivs BETYDLIGT mycket bättre så här som jag är nu.

Mitt före foto e nog det foto jag verkligen AVSKYR mest av alla foto. Jag tyckte verkligen jag va fin,tills jag såg mig själv på korten. Då gick något inom mig isönder....
Efter fotot är taget i slutet av Augusti så det e ganska nyligen. Det gör inget om jag blir kvar i denna storleken bara jag omvandlar lite till muskler så det inte e så dallrigt....nopp no gelly lår eller mage vill jag ha...lite fastare hade varit att önska. 

Nepp dax att sluta älta dax att ta tag i det i stället!  (vi får se om jag e helt död efter passet, risk för det....annars uppdaterar jag och berättar hur det gick)


Uppdaterad

FY FAN VA SJUKT JÄVLA KUL DETTA VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Jag älskar verkligen att träna!!! Jag har ställt mig frågan 1000 000 ggr, varför tränar jag inte mer om jag nu tycker om det så jävla mycket???? Jag förstår det inte själv!

Pillan kom med en utmaning....springa Göteborgsvarvet 2011. Detta känns galet... men e det galet rätt???


Dagens plantering e gjord. Alla bambu e i ...

img_0259 (MMS)

Dagens plantering e gjord. Alla bambu e i "trädäcket" nu ska jag hem o beställa tulpaner.


Stor pånke! Dagens framsteg hos Eddie e...

img_0258 (MMS)

Stor pånke! Dagens framsteg hos Eddie e att han vågade gå upp för mammas o pappas trappa själv!!! Mycket mod behövdes o lite glada tillrop från mig, men han gjorde det!! Min bebbe börjar bli stor:) Klarar mer själv för varje dag. Vi fick ett mail här om dagen att valpkursen börjar den 22 september. Jag längtar väldigt mycket till detta. Jag vill hjälpa min lill-kille att bli en "fri" hund som vet regler o ramar.


Ibland önskar man att man inte hade gått uppMan e inte stor om man kan gå under magen på sin äldre bror. =) (inte det skarpaste kortet)

Igår hade jag ingen bra morgon. Vi har elementgubbarna hemma (som jag skrev om). Så när jag skulle åka iväg och hämta växter mm så tänkte jag bara på att låsa överlåset så gubbarna skulle komma in. Så jag låste och gick ner till bilen, körde fram bilen till dörren som leder till mitt föråd så jag kunde ränsa ut lite så växterna skulle få plats. När jag ska öppna dörren så inser jag att jag har låst in min vanliga nyckel i lägenheten. För att komma in i trapphuset så måste jag ha min vanliga nyckel. Men det e lungt tänkte jag, jag kan ringa vaktmästaren. Börjar leta efter mobilen....em...fan, den e oxå i lägenheten. Så det var bara snällt att ställa sig utanför porten och vänta på första bästa person som skulle öppna porten. *suck*
Så jäkla typiskt mig att ta av vanliga nyckeln när jag skulle gå på morgonkissrunda med Eddie och sen glömma bort att jag har gjort det.

Jag fick vänta i ca 10min sen smita in när en kille jag inte känner gick ut. Jag kände mig som värsta tjuven som smet in. Men jag fick tag på både mobil och den vanliga nyckel till slut. Men det e otroligt irriternade att börja en morgon så här.

Sen när jag kom hem på eftermiddagen så låg det en lapp på golvet, från vaktis. Det visade sig att de inte hade varit där inne och jobbat. Så allt detta med krångel med nyckel i onödan.=/

Jaja...sånt e livet när man e en PMS-kossa

Vänskap delar allt även tystnadJag fick ett meddelande från Caisa innan idag som löd: "Jag fick en sådan vision igår när jag skulle sova, som tro det eller ej, inte hade någonting alls med Greken att göra. Du och jag sittandes på golvet med ryggarna lutade mot varandra läsandes varsin bok. "Vänskap delar allt, även tystnad" Hade fler igår, men kan du se tusen och en ord som virvlar runt i rummet från böckerna och ändå är det tyst."

Så jag satte mig ner nu och skissade... ska bara färglägga och sånt nu kul nu....

 


 uppdaterad


Elementgubbar utan hänsyn

Sitter och väntar på att elementgubbarna ska komma hit. Igår ringde min kvinliga vaktmästare och på talade att elementgubbarna inte kommer ta någon som helst hänsyn till att jag har katter (hade skrivit det på lappen man skulle lämna in till de så de vet om man e hemma el ej). Jag frågade på vilket sätt de inte skulle ta hänsyn till de?? Jo, de jobbar med öppen dörr.

E, ja ha...så fast de vet att jag har katter så MÅSTE de ha dörren öppen när de byter element, man kan inte stänga dörren när man har burit ut och in det man ska??
Vaktmästarens förslag var att jag skulle lämna bort katterna el stänga in de i kattburar. E, nä! Inte för ett elementbyte....hon har nog inte katter själv. I alla fall inte mina...Thorsson klarar inte av att bli instängd i en kattbur, han får fetpanik. My har åkt bil 1gång så henne kör jag inte när jag e ensam ihop med en lös Thorsson. Om jag skulle kunna lämna bort dom så e det lite sent att få de samtalet kl16.00 dagen innan. Nopp...inte på tal!

Men vilket fall så kommer jag vara hemma och jag vet att Mysan e skit rädd för alla andra förutom mig o älsklingen så hon kommer ligga uppe i sängen o trycka. Thorsson kommer nog göra henne sällskap. Så jag tror inte detta kommer bli några problem. Blev bara lite irriterad på hennes attityd.

Sen avslutade hon det hela med " - Du behöver inte ta upp det med byggkillarna!"  em...nähä?? Varför....eller inte för jag nog hade tänkt göra det...men nu blev man lite sugen på det;)

Ska jag vara ärlig så tror jag faktist att det inte e några problem med gubbarna, det brukar det aldrig vara. Jag e redan lite tjenis med dom. Har redan hälsat på de ute på gatan flera gånger och de har hjälpt mig öppna garaget osv när jag kommit med bilen. Kanske ska bjuda de på kaffe och muffins=)


En dröm


som Caisa ofta drömmer om......Tjejkväll ute hos CaisaDet började med att jag fick ett brev per snigelposten. Där fanns det en rebus, svaret skulle man skicka in till Caisas mail. Efter ett tag fick man tillbaka ett mail med info. Infon jag fick var att jag skulle ha på mig en röd huvudbonad, något rött på övankroppen och en plastbunke och att vi skulle fira Caisas födelsedag den 4 september.

När vi kom hem till Caisa så var inte hon hemma utan en lapp på ytterdörren mötte oss. På lappen stod det ungefär så här: Hej! Hoppas ni är taggade till en härlig tjejkväll. Leta upp en tjej som trevlig ut som du ej känner och kroka arm med henne och följ den snitslade banan. En grupp blir 3 och 2grupper 2.

Jag hamnade med underbara Karin och Anna. Arm i arm gick vi runt och svarade på en massa frågor om Caisa. När vi komfram till sista frågan så kom Lars (Caisas sambo) med en traktor med höskrinda. Det var bara att hoppa upp på halmbalarna och åka med till våra nästa äventyr.
När vi satt i höskrindan och bubblade av skratt för detta underbara upplägg av en tjejkväll så insåg vi att vi hade gått olika uppgifter att ha med oss. De var 3 andra förutom mig som hade fått röd huvudbonad, något rött på övankroppen och en plastbunke, de andra 4 tjejerna hade gått infon att de skulle ha på sig en basker, en väska med ägg i och en visp.
När vi kom fram till vårt destination så mötte Casia oss och berättade att vi var i 2st lag. Vi skulle göra en 5kamp. Mitt lag var Röda farorna de andra var Panter tanterna. Gren 1 var harskytte, vi fick 4st skott var och sen räknade vi ihop poängen. Pantertanterna vann första grenen överlägset.
Gren 2 var duvskytte tävling, här vann oxå Pantertanterna klart. Röda farorna var inte så heta med pickadoller i händerna...men super kul var det!!
Efter lite ost, kex och vin/öl så var det dax för gren 3. Detta var att vi skulle såga av 4st björkbitar i ca 30cm långabitar med lågpris sågar. Pantertanterna började i en hejdundrande fart. När de hade sågat av 3st bitar blev vi klara med vår första. Det kändes hopplöst, men man ska aldrig ge upp, helt plötsligt så fick pantertanterna lite grus i maskineriet så deras fart saktades av och vi i Röda farorna fick upp farten på den slöa sågen så vi kom ifatt och för bi!!!! Woho...första vinsten för OSS!! 2-1 stog det så. Gren 4 var att göra upp eld med ett elddon. Även här gjorde Röda farorna en strålande insatts. Så vi kvitterade till 2-2. Sista grenen som var att vi skulle kasta ägg och fånga de i bunken vi hade med oss. Tyvärr så fick vi bekänna oss besegrade av Pantertanterna.

Efter 5kampen så åkte vi tillbaka med höskrinda, vi tog en extra tur förbi BONDE SÖKER FRU gården som kommer vara med i år. Lars kommetar var när vi tvingade honom att köra förbi - FAN VA NI E HÅNIGA!!! (vilker betyder, fan va ni e pinsama på skånska)

Efter en härlig 5kamp och en rolig tur hem så blev det en supergod middag och god dryck och en massa prat och skratt.

Tack alla tjejer för en underbart rolig kväll. Hoppas vi snart gör något igen!

korten


MormorFör ett år sen så låg jag, mamma och mina mostrar och vakade över mormor dag som natt. I morgon är det 1år sen hon somnade in. Tänk att det redan har gått ett år.
Mamma, jag och Eddie var på kyrkogården och planterade lite blommor till henne.

Hur det än e så saknar jag dig mormor...jag önskar att jag hade fått mer av din historia när du levde!

Blåa plus

Hm...problemet med att ha en blogg som vänner läser är att man inte kan lägga ut allt man gör förrän de fått det. Jag har 2st tillställningar i morgon...eller nja...en tillställning och en flyttning. Pillan, Jocke och bebbarna ska flytta i morgon och det e klart man ska hjälpa till med det. Jag har saknat de alla 4, känns som en evighetsen man såg dom.

Just nu sitter och och knåpar lite med kort och scannar osv. Jag ritade ett kort som blev som ett papper, så jag tänkte att jag scannar in den så kan man ju faktist använda det en annan gång om man vill. Men tyvärr så kan jag inte visa det förrän på söndag för er.

Ikväll så ska jag och älsklingen ha en myskväll. Det känns som det var EVIGHETER sen vi hade det. Han jobbar, jag jobbar, handboll, träning, vovve, katter, (vill skriva lägenhet, men den e fruktansvärt isidosatt så det kan jag inte göra) så vi har varit helt slut så vi har inte haft kraft o energi att ta hand om det viktigaste..OSS. Men ikväll ska vi det!! Längtar så oerhört mycket till ikväll!

Inatt så drömde jag helt märkliga saker. Caisa och jag var ute på landsbygden, där hon hade sina hästar. Runt denna gård så kryllade det av andra hästgårdar. Vi skulle rida, jag fick låna en annan häst...sen vet jag inte om vi red el inte, för helt plötsligt så var vi uppe vid ett torn/kyrka/mölla där det låg en vårdcentral (typ) jag kommer inte ihåg vad vi skulle göra där, men plötsligt så frågade en av systrarna som jobba där om hon kunde hjälpa mig. Och jag svarade som jag brukar göra när någon expedig frågar mig i en affär "-Nä tack, jag tittar bara lite." men efter 5 sekunder så säger jag " - eller jo det kan du få göra, jag vill ta ett gravtest!" Här kommer jag ihåg att jag tänkte...eeee...va???! Varför det?! Men i alla fall så gick jag och kissade på stickan (ja, fortfarade dröm ) och de dära blåa plus tecknet kom med en gång....Va fasen!?! Hur kan detta komma sig?? Det var lite speciellt gravtest för man såg även hur långt man hade kommit i graviditeten. Det stod 374dagar....då tänkte jag e...det e mer än 1år och borde inte bebben ha kommit då??? och framförallt borde jag inte se JÄVLIGT gravid ut...så stickan ändrade sig så det stod 4veckor i stället. (Haaahaa) Efter det kommer jag inte ihåg mer....

När jag vaknade i morrse så berättade jag vad jag hade drömt för älsklingen, men sa att vi kan nog vänta ett BRA tag till tills vi skaffar småttingar...då säger han- Ett tag för dig är ca 7år och då innebär det att ett bra tag e en evighet, och så länge ska vi inte vänta!
Min lilla älskling....ojoj...han verkar vara närmare barn i tanken än vad jag e!

Sol, värme, bad och böcker

Hela min kropp bara skriker efter en solsemester! Älsklingen jobbar ju så han kan inte ta ledigt. Kan man åka själv?? Min största önskan e att åka med min kärlek, men på en andra plats ligger nog en yoga resa, el åka med någon av mina brorsdöttrar. Jag hade nog kunnat tänka mig att åka på en träningsresa själv... Efter morgonyoga så ska kan man lägga sig vid stranden/poolen o läsa böcker. Sen äta lunch, sova lite i skuggan... Gå en skön promenad för att sen äta middag och ta ett kvällspass. Just det hade jag inte att några alls problem med:) Vi får väl se om jag kommer utomlands i år eller ej?! Sist jag var på solsemester va för ca 7 år sen.... Undra var alla de åren tog vägen???

Förbredelser inför lördagens galej

Sen badet innan idag så har mitt huvud bara haft tankarn på hur jag ska lösa en röd huvudbonad samt något rött som skall synas på överkroppen på lördagens galej. Caisa Bajsa fyller 18 *host* 29år och det kom en inbjudan med snigelposten (vilket jag älskar) det var en rebus som skulle lösas. Vilket jag gjorde.... sen skulle man skicka sin lösning till Caisa på mailen, efter ett tag så fick man tillbaka ett mail med instruktioner...där var bla röd huvudbonad inblandad. Vi har inte fått reda på vad vi ska göra utan det får vi se när vi kommer dit. Det ska bli otroligt spännande....hon gör alltid roliga upptåg på sina tillställningar! <3

Så det var bara att gå ner för trapporna och ut på Malmös gator och se om mina idéer kunde förverkligas. Jag får ju säga att jag e ganska nöjd. Det e lite annorluna, men det bjuder jag på=) Mitt röda på överkroppen är inte helt klart än, men det e "bara" små pillet kvar. 

Jag har redan bestämt min klädsel till lördag, men jag vill ha en knä lång underkjol som ger lite vidd, men det e fasen OMÖJLIGT att hitta i affärerna. Jag har varit inne i underklädesaffärer, fest / bröllopsaffärer, secondhand, affärer som har lite 50, 60 talskläder osv...men icke! Jag hittade en underkjol som det fanns en liten liten kant nere vid som gav lite lite effekt, men jag ska sy på lite tyll så jag kan få mer fjong i kläningen. (om jag hinner) Bilden nere till höger ser min lilla rosett som jag har sytt idag som skall invigas på lördag.

 


Man vet att det e höstnär man kan ligga kvar länge i ett bad och bara njuta!
Jag älskar ju att bada, men på sommaren så e det inte så skönt att ligga kvar för vattnet blir för varmt så man börjar svettas och bada i kallt vatten e inte något alternativ.

Jag invigde en av mina födelsdags presenter idag. Jag har länge gått och spanat på dessa söta flaskor som legat i min korg med hemmaspa produkter. Men jag tänker alltid " när jag ska unna mig något speciellt" Men när gör man det???? Inte så ofta...så jag bestämde mig för att idag e det en dag att unna sig badmys med bubbel!

Hur vet ni att det e höst för er??

RSS 2.0