fjärilshatt

Blev en liten inspiration av mitt färgade jag... Man kanske skulle skaffa sig en fjärilshatt?!
vad tycker ni, med färg på halsduken eller inte??

Bild Eddie

'
God morgon!
Jag vaknade i morse utav Eddisen gnydde. När Eddisen gnyr på morgonen så innebär det att han behöver gå ut. Men i morse var jag inte helt sugen på att gå upp för jag fick för mig att bli uppe igår kväll för att rita lite så jag gick inte och la mig förrän kl 01.00. Men det var bara att dra på sig kläderna och gå ut.
Idag skulle jag passa Pyttarna en stund, men nu blev det lite ändringar i planerna för Pillan så hon behövde inte ha hjälp. Men jag tänker i alla fall åka till dessa små guldklimpar! Jag e helt KÄR i dessa underbara varelser! Så oerhört goa... jag blir helt varm i hjärtat när de tittar på mig och ler...deras leende går rakt in i mitt hjärta!!!
Men fram tills dess ska jag nog rita lite tror jag....
Jag hoppas ni får en bra dag!

Bilder på husfruarna!

Här e alla husfruar som var här i lördags. M-falangen e till höger och C-falangen till vänster. Resultatet blev äpplekaka....
Jag tänkte visa min lilla frisyr jag hade... jag hade en stor knut..och nä, jag har inte så tjockthår utan den e fylld med 2st strumpor =) Så e det!

Gårdagen....

God söndagskväll!!

Jag kan lika bra börja med att bekänna att jag e sliten som tusan idag. Träningsvärk i rumpan som sig bör efter bowling. Något fenomen ni oxå får?? =)

Kvällen igår blev riktigt kul! Temat jag hade var "granma"/tant... deras utmaningar handlade om sådanna saker som oftast ens mormor/farmor brukar göra/säga som: kolla så alla är belåtna, så alla har något i glaset/talriken, hör lite dåligt, ser lite dåligt, börja meningar med: när jag var liten, bli frusen på ålderns höst, säga flicka/pojke lilla till människor mm

Efter bowlingen så gick vi 11 tjejer/kvinnor hem till mig och på vägen handlade vi med oss mat. Men vi var ju tvungen att ha en efterrätt, det var tjejerna tvungna att hjälpa till med. Så vi delade upp oss i M-falangen och C-falangen (dvs Mina vänner och Caisas vänner) och så tävlade de om vem som gjorde den bästa äpplekakan... kan säga att C-falangen hade VÄLDIGT mycket kanel på ett och samma ställe.... =) Det blev hetsligt och roligt... bilder kommer sen!

Sen satt vi hemma och snackad så vi kom inte ut förrän kl 01.00... några av de yngre tjejerna som var lite trötta och slitna droppade av då men vi var några "hurtiga" tjejer som gick ner till Fagans som är en irlänsk pub. De stängde vid 02 så vi dansade lite och sen så skulle även de som bor utanför malmö (läs alla andra) bege sig hemåt.

Det blev en riktigt roligkväll med många skratt och jag fick presenter! Lyckan e stor!!=)

Tack tjejer för en otroligt rolig kväll!!

En lördagshälsning


fotoutmaning dag 19 (igår)

Gårdagens tema: här bor jag
mmm..och här bor jag =) Det kanske inte säger så mycket, men innanför detta brevinkasst lever vi våra liv.

stor som blir enorm...

God morgon!
Idag kör vi en rivstart med en rejäl färgklick av bild! Det e fredag morgon och helgen väntar. Jag har sett fram emot denna helg ett tag nu. I morgon så kommer det bli lite festligheter med 11st tjejer. Jag kan tyvärr inte avslöja så  mycket mer än att vi kommer välkomna hem en som varit och rest 1månad och så har vi 2st som fyller år på måndag som oxå måste firas!
Det e jag som står för planerna denna gång, annars brukar det vara festfixaren Caisa som står för detta! Men ni kommer få en liten rapport på det på söndag...kanske =)
Igår blev det Nova. Vi mötte upp min moster Eva, Pillan, Pyttarna och Freddan. Så vi blev ett stort sällskap (både på det ena och andra sättet) med rullstol och en syskonvagn =) Vi var nog riktigt poppis i butikerna, vi tog bara upp ALL plats de hade! ;)
Jag hittade ett par chinos som jag inhandlade. Men jag e kluven, vi som har kurvor får ännu större ELEFANTÄNDOR i dem. Men jag tycker det e snyggt med chinos, så jag tanker oxå ha på mig det fast jag får en enorm ELEFANTRUMPA i de!
Tänk vårvärme, lite upprullade chinos några snygga låga skor och en slapp avslappnad tröja att ha på överkroppen... jo då, det ska jag ha!!
Sen inhandlade jag lite schampo och balsam för DYRA pengar oxå igår, men jag behöver de. Surt, men vill man vara röd och fin i håret så får man offra lite riksdaler.
Idag så är älsklingen hemma, men han gick upp 06.30 för att tvätta...och för att städa! HAN E MITT HJÄRTA!!! SÅ FRUKTANSVÄRT MÅNGA STJÄRNOR I BOKEN FÅR HAN!!! LÖV LÖV HIM!!!
Annars så har vi (mamma och jag) inte så jätte många planer idag, lite sjukgymnastik och lite så...men inget större.
Vad ska ni hitta på idag och i helgen???

fotoutmaning dag 18

Tema: Känslor
Hur tänkte jag när jag valde denna bild? Jo, alla har nog någon typ av känsla när de står i hisshallen på ett sjukhus. Det kan vara oro, rädsla, lättnad, sorg, glädje, vardag och en massa mer....men det är många känslor som existerar i en hisshall.

fotoutmaning dag 17 (gårdagens)

Tema: Ett ögonblick..... hund med dumboöron.
Dagens tema är: känslor

Då provar jag detta

Vad tycker ni?? Något att flika in med mellan varven??

Det e mycket färger nu

kopparrött hår, oranger halsduk, rosa naglar, blåa ögon och sen e det turkosa örhängen...
Men jag bara tokig i alla färger som ska skära sig just nu..och gärna i en röra!=)

Jag känner mig levande! Den positiva energ...

img_0449 (MMS)

Jag känner mig levande! Den positiva energin är fylld från mina tår och ända upp till mina översta röda hårstrån på mitt huvud!  Det e en positiv dag, jag har pratat engelska ( vilket är en stor sak för mig) och gjorde det galant, inhandlat en massa roliga böker på bokrean och handlat rödschampo o inpackning.... Och inte nog med detta så ska bilen rulla hem till bästa Caisa o Pluran!!! Detta e underbart! Jag älskar att leva!


Me redhead!!!

Här e ett nytt foto med min "riktiga" kamera. Enligt mina och svärmors ögon så är jag inte riktigt så här rödhårig, men enligt min Canon så e jag det... på alla kort blev jag lika rödhårig!
Men jag trivs. Redan när jag satt med färgen i håret så kände jag att detta var bara så grymt bra. Det va precis så här jag ville ha det. Jag kommer tappa lite färg nu i veckan, så nästa vecka ska jag fylla på lite till färg. Men jag undrar, har någon tips på något bra "rödschampo" ??

Fotoutmaning dag 16

Dagens tema är: Självporträtt i svartvit
I morgon är det tema: Ett ögonblick

Så här blev det!

img_0444 (MMS)

Så här blev det!


Vågens svar denna morgon sa

att jag fortfarande är på 83kg!!! jo då... och dessutom så e det 83.2 kg..så jag e på de låga 83kg. Men jag vågar inte vara allt för nöjd, för jag kan gå upp 2,5kg på en vecka oxå.
Som ni nog märkt så har jag inte tränat på 3veckor...och då går jag ändå ner i vikt. Jag blir inte jätte ledsen =)
Men jag måste komma igång med träningen igen efter förkylningen..och jag har varit frisk i 1 vecka nu.
Jag hoppas ni får en bra dag idag!
Jag ska iväg till frissan om någon timme och jag har sovit ganska dåligt, ska jag våga byta färg eller inte..jag har grubblat! mmm...vi får se=) Blir kanske lite uppdateringar undertiden! =)

Fotoutmaning dag 15

Dagens tema är:Kärlek!!<3
Dessa foto tog jag förra året på vår 3års dag....jag bara älskar dessa foto...detta är kärlek för mig!
Här har jag precis varit hos frisören oxå...
I morgon är det tema: Svart-vitt självporträtt

Pillan

idag e det en kreativdag...

me

Bjuder på en ritad bild.....

luggen

Denna då... jag blev helt kär i denna lugg. Kan man bli kär i en lugg????
Jag är inte speciell rädd för att förändra mitt hår, det har jag aldrig varit...men om jag nu ska bli rödhårig så gäller det att det blir rätt röda nyans, det känns som det finns mängder av röd färg.
Nepp, dax att gå ner till tvättstugan igen!

röd, blond eller något annat??

I morgon så ska jag till frisören... jag har fått för mig att jag vill bli rödhårig...vad tror ni?
Jag har lekt lite i Taaz.com.... jag e blond i mig själv. Jag trivs bra i min lugg så den kommer nog bli kvar... men vad tror om färgen??

Vad kan man säga?!

Så sant så....

Fotoutmaning dag 14

Dagens tema är: En vinterbild
Denna vilden är tagen vid Pildammsparken i Malmö.
När det e dagar som kortet det e underbart med vinter! Sol, snö och vindstilla!

ramsor

När jag var liten hade vi en massa ramsor när man skulle göra saker man inte kunde eller vågade. När man lärde sig hoppa in på långrep, då lärde mamma mig ramsan: "Nalle nalle phu hoppa in NU" och den fungerade toppen=) när jag skulle våga hoppa från tredje meters svikten på badhuset så var det ramsan: "ett, två, tre, på det fjärde ska det ske, på det femte gäller det, på den sjätte smäller det" och så vågade jag hoppa.
Vad gjorde ni för att göra saker som ni inte vågade när ni var små?

Fotoutmaning dag 13

Dagens utmaningstema är: Ljus
Om jag inte hade haft ljus under höst/vinterhalvåret så hade jag gått ner i mitt humör totalt. Ljusen ger mig den livskraft när vi har det som mörkast ute.
Att sitta en tidigmorgon eller kväll med tända ljus ihop med en rykande kopp kaffe eller te och bara vara finnas är bland det bästa jag vet. Energi och kraften bara växer inom mig då.
Morgondagens tema är: En vinterbild

Syskonkärlek

Just nu e jag hos Pillan och Pyttarna... jag hade med min leksak och visade. Då fick det bli en liten bild oxå!
Syskonkärlek är så oerhört fint! Men de kan ju uttryckas på massa olika sätt...själv så bråkade jag och min yngsta storebror oerhört mycket! Men vi står varandra väldigt nära nu som vuxna.
Nu om en liten stund ska jag åka till min äldsta bror och familj för lite god  mat och dryck. Jag har förstått att inte alla syskon har samma kontakt som vi har. Så vi får tacka mamma och pappa för att de gett oss det bandet som gör att vi tycker om varandra så mycket!

Fotoutmaning dag 12

Dagens tema är: Min vardag
Så här ser min sambo mig allt som oftast. Precis framför datorn OSMINKAD! Min vardag är oftast som osminkad, jag varken orkar eller känner för att alltid sminka mig alla dagar.
Jag kan förstå varför man sminkar sig varje dag om man har ett jobb som innebär att man träffar en massa människor och måste se tipptopp ut. Men när jag bara e hemma och gör massa ärende på stan så bryr jag mig inte om att alla andra får se mig som jag ser ut! Varför sminka över all rödhet i hyn? Varför framhäva ögon, kindben om man inte måste se så där go och säljande ut för andra?? Det finns ju till och med de tjejer som sminkar sig innan de går och tränar!!! Det förstår jag inte.. Nepp, jag gillar vara mitt naturliga mellan varven oxå!
Så missförstå mig inte.... jag älskar mitt smink!!! Men jag gör det gör min skull, inte för andra som tvingas titta på mig! =)

Gårdagens utmaning!

Gårdagen var ju tema: Tokigt
Detta foto på mig och om underbara brorsdotter är helt tokigt!!! Därav passar denna bild utmärkt för denna utmaning...eller vad tycker du??

4 av 5

Igår så fungerade inte mammas och pappas internet speciellt bra. Där av kunde jag inte lägga upp några bilder.
Denna Bild gjorde jag igår till min älskade sambo och djurens älskade husse! Mysan och Thorsson som katterna heter och Eddie som hunden heter e helt tokiga i honom.
Som ni kanske la märke till igår så la jag inte upp någon fotoutmaningsbild igår. Detta beror dock inte på internatet utan pga att jag inte kunde hitta eller komma på något som var just TOKIGT som var gårdagens tema....Så jag får återkomma med just den bilden. Dagens bild tema är: Min vardag... och den bör jag kunna ta ett foto på=)

en tidig vårhälsning!

God morgon!!!
Torsdag morgon och det innebär för mig att jag e hemma hos mamma. Jag visade så klart min nya "leksak" och mamma fick önska sig en bild. Mamma önskade sig en vårblomma så vi kom överens om att det fick bli en vitsippa. Jag har ritat mamma bestämt färgerna.
Jag tror nog att vi alla är lika suktande efter lite vårvärme, uteserveringar och växterna som vaknar till liv efter en lång skön vintervila. Så med den här vitsippan sänder vi er lite vår i förtid!
Sen måste jag säga: Hej ANNA SJÖGREN!!! Jätte kul att du tittar in på min blogg! Jag blev helt varm i hjärtat av din hälsning!!! <3

Går tiden alltid lika snabbt?

Idag har jag saknat min älskade sambo. Tiden känns som den står stilla då....

Fotoutmaning dag 10

Dagens tema är: Detta gör mig glad
Det som gör mig glad är att bli mött av ett leende från en okänd person man möter eller någon man tycker om. Sen blir jag alltid glad av färg. Färg påverkar mig otroligt mycket!
Denna bilden har jag bearbetat, vilket jag inte har gjort med någon annan bild. Det tar lite tid, men ju mer man leker desto mer lär man sig!

ta upp..


Fotoutmaning dag 9

Fotoutmanings tema igår var: Dagens....
så jag valde Dagens sista resa som tema.
Jag orkade inte lägga upp det igår när vi kom hem för jag var så galet trött efter all kyla och vind som varit hela dagen. Så det kommer komma en fotoutmaning till idag med temat: Detta blir jag glad av

ett återbesök hos vågen efter 2 dagar

ja, det var bara 2dagar sen jag vägde mig, men jag fick för mig att väga mig idag igen. När jag ställde mig på vågen så tänkte jag att - "hoppas jag står kvar på 84.2kg så jag inte har ökat en jäkla massa!" Tror ni att jag blev förvånad när jag inser att det var ett ganska stort minus jämfört med i måndags?! Men glad blir jag!!!! Jag e under 84kg!!!!! det vill säga att nu har jag bara ca 9kg kvar.
Det ända jag har ändrat på de senaste veckorna är att jag inte äter frukt mer. Kan det verkligen göra så stor skillnad för vikten??
Vad tror ni??

pojke älskar någon!

Här kommer den andra...detta kommer bli synd er! Jag kommer ju bombardera er med sång här ju =)

första 5km för året

Mina aldra första penndrag på min nya wacom....detta kommer nog bli en favorit när jag bara lärt mig den =) Det e betydligt lättare att rita med en penna än med fingret=)

En kall morgon

Godmorgon!!
Idag blev det en tidig morgon fast jag e ledig. 08.40 var det handbollsmöte i Lund.
Nu sitter jag och älsklingen på Ebbas skafferi och morgon myser innan han ska iväg på jobb och jag ska börja bygga upp mitt nya projekt! =) Fortfarande är det lite hemligt....*fniss*
Jag antar att hela vårt avlånga land har fått en rejäl köldknäpp...här nere i söder e det rejält rivit i kinderna! Till och med här inne på kafét e det rejält kallt, jag sitter med en filt om inlindad runt benen. Det e ju så man ska sitta ute i vårsolen!
Nu e det dax för en kombinerad frukost och lunch!

I LÖV U

jag tänkte inte göra något för att uppmärksamma denna dag...men jag kunde inte låta bli!
Älsklingen e och tränar nu, men när han kommer hem så kommer denna bild möta honom!
Tyvärr så är det lite mörkt i hallen så jag var tvungen att ta blixten till hjälp där av de fula ljusmärkena i bilderna.
Lövet är min företags logga.... och det vi skriver när vi sms:ar varandra. Min älskling.... 4år ihop.. ja, tiden går!

Några tänker på mig

Titta vad som låg på hallgolvet idag! =) Ren kärlek!!! När jag insåg att det inte var räkningar som låg där så kände jag hur jag nästan började gråta....
Tack Pluran för de fina gubbarna och hjärtat!
Tack Emelie för de fina orden!!!
Tack svärföräldrarna för en presentkort på SF
men vad dålig jag känner mig, jag har inte skickat NÅGOT...inte ens köpt något till min kära sambo.
Jag borde skämmas! Men jag hoppas att jag visar er att jag tycker om er alla andra dagar förutom denna!!
ETT JÄTTE TACK FÖR ATT NI VISAR ATT NI TYCKER OM MIG!!

Fotoutmaning dag 8

Dagens tema är: En favoritbild
Bilden är på svärfars ögonsten. Hela denna kvällen vi var iväg och tog foto var helt underbar. Svärfar själv var/är helt lyrisk över alla foto vi fick.
Morgondagens tema är: Dagens

äntligen har jag fått tummarna loss

Idag är dagen då jag har gjort allt det jag skulle gjort för längesen! Jag ser det som en "alla hjärtans" present till mig själv!
Gjort:
  • installerat skrivaren till Mac:en (och den fungerar)
  • skrivit ut 2olika blanketter från skatteverket
  • fyllt i blanketterna med en viss möda
  • ringt min revisor
  • skickat blanketterna/breven
  • skickat filmer
  • sms:at kunder om lite uppgifter
  • tagit kontakt med personer som ska hjälpa mig i företaget
tycker jag har gjort det bra än så länge...så lite paus ska jag ta nu. Sen ska jag skriva några brev till mina kunder.
Men först ska jag nog äta lite lunch.... känner att kaffet speedar mig rejält just nu... mina nerver vibrerar i kroppen så det känns som min kropp har en jordbävning på gång...

Vågens tal

Vågen här hemma lever lite sitt eget liv, jag fick väga mig 3ggr och tog det resultat som kom upp 2gånger och som var högst. Vågen var nere på 83.9 oxå....men jag vill inte ge mig falska förhoppningar och trillat ner under 84kg.
Träningen har legat på is de senaste två veckorna, detta för jag har varit krasslig. Förkylning och feber osv Men det e dax att ta tag i det igen!
Kanske redan idag!

Sköna söndag

God morgon!
Vilken tur man har en hund som behöver gå ut 07.30 en söndag morgon då vi faktiskt kan ta sov morgon! Det hör inte till vanligheterna att vi kan göra det eftersom vi nästan alltid har handbolls matcher eller så jobbar jag morgon. =/ Men vi tog tillfället i akt att krypa upp i soffan och titta på en av filmerna vi hyrde igår. En av oss somnade förvisso, dock ej jag! =) Men det e otroligt mysigt att ha sina favvis pojkar sussandes i soffan på/brevis en!
Annars så står det handbolls match och jobb på mitt schema idag. Tyvärr så blir det nog ingen match för den hallen matchen går i e inte handikappsanpassad så mamma kan inte komma in där =S
Men jag ska vilket fall hänga med mamma och pappa...ska se om vi kan spöa pappa i kort idag! =) Pappa vann inte en ända gång förra året (enligt honom så stämmer inte detta) så vi (mamma o jag) lät honom vinna i fredags första omgången...sen så "råkade" jag spela lite tufft så jag vann! ;)
Nepp... lite rostade nötter hade suttit fint! Ska genast gå ut i köket och sätta lite eld på "plattan"
Jag hoppas ni får en bra söndag!

Fotoutmaning dag 7

dagens tema är: En bild som hag aldrig lagt upp
Denna är på Eddisen när vi gick vinterpromenad i Pildammsparken.
Morgondagens tema är: en favoritbild

Fotoutmaning dag 5

Idag var det tema: Grön
Jag vet inte riktigt om jag tycker om denna. Det känns som en nödlösning... eller.. Grön e det förvisso! ;)
Morgondagens tema är: En bild jag aldrig lagt upp innan

...

men vad tusan....ändringarna syns inte nu ju....ååååååååå va F-N!!!!!
Jag hade satt ram runt alla bilder + gjort större text på rubriken! Får prova igen!
Uppdatering...
Nu hoppas jag att det syns!!!
Nu ska jag se om jag kan göra dagens foto! Temat är GRÖNT!

Lite ändringar

Jag har gjort lite små ändringar i bloggen....ser ni vilka??? =) Om ni kan det så har ni en riktigt skarp blick och bra kom i håg!=)

Med hjälp av DENNA blogg så kan även okunniga som jag göra ändringar på min blogg! *viskar* för många många år sen var jag faktist hemma hos honom och åt middag.....

Vad tycker ni att jag ska ändra!? Är det något som stör er eller finns det något ni saknar?!
Vad tycker ni??

Lite fler gammla bilder...



Denna bild knyter ihop gårdagens utmaningsbild. Jag är uppvuxen med hadboll, min pappa var tränare för LUGIS damjuniorer när jag var liten.


Här sitter jag med dockan Maja i bärsele. Jag älskade mina dockor. Jag hade ofta med mig min dockvagn och docka till stan när jag var liten.


Växt intresset verkar ha börjat tidigt, men låg sen i träda i ca 15år=)


Köksoffan som jag ligger på är min ABSOLUT den bästa möbel vi hade. Den ser kanske inte mycket ut för världen men jag har så mycket minnen av den! Den står just nu i mitt förråd för jag får inte plats med den uppe i lägenheten. Men så fort vi får en större lägenhet så ska den få en central plats!

Klockrent... detta visar våra kamper! =)
Jag och Niklas min yngsta storebror slogs och brottades jämt när vi var små. Det slutade ALLTID med att jag började gråta, men jag gav mig aldrig...jag skulle vinna...någon gång!!


Ett vattendjur har jag alltid varit. I badkaret spenderar jag fortfarande mycket tid i!!

När jag tittar på alla gammla bilder så blir jag varm i hjärtat. Jag har haft en otroligt bra uppväxt. Tyvärr så har inte alla haft det, fast man tycker att det borde vara en männsklig rättighet!


Fotoutmaning dag 5


Temat idag var: Gammal bild
Temat kan man tolka på olika sätt. Antagligen ska man själv ha tagit bilden, men min gammla dator har alla de gamla bilderna jag tagit...så jag valde en gammal bild på älskade mamma och mig. Jag är ca 4år här. Vi sitter och fryner på näsorna. Detta e ren lycka!
Jag kommer nog bjuda på lite fler gammla bilder om en stund! Hittade en del söta bilder som beskriver mig ganska väl! =)

Morgondagens tema är: Grön

Fotoutmaning dag 4

Temat idag är: Min Hobby
Min hobby som tar mycket av min tid är handbollen. Jag är en fd handbollspelare som blivit ledare. Som ung så var jag nog ganska duktig, jag insåg det inte själv då men jag har förstått det på äldre dagar. Då tänkte jag bara: "Jag har sådan tur som lyckas komma med här....." Det gällde i alla lägen, min debut i div 2 som 14åring i damlaget, skånelaget och sen tog plats i LUGIS damlag som junior osv Det var nog inte enbart tur...
Visst, det e jobbigt vissa dagar men man får tillbaka så mycket! På de senaste 3åren så har jag och älsklingen tagit 1 semester helg ihop, alla andra semesterdagar har jag lagt på handbollen.
Nu är jag ledare för 12åringar... det e helt underbart. Min största framgång som ledare är att vi blev 2a i SM förra året med flickor födda 1993. Så bra har aldrig ett tjejlag från LUGI kommit innan vilket är otroligt roligt att få uppleva!
I morgon så är det temat: En gammal bild

Vi 2


"idag e ingen vanlig dag för det är våran 4års dag hurra hurra hurra!!"

Tänka att detta "lammakyd"(lammkött) har varit min pojkvän i 4år. Denna kille som var för ung för mig, jag som skulle ha en MAN inte en påg (pojke). Dessa 4år som har gått har haft rejäla underbara toppar då jag svävat på moln och rejäla dalar då jag varit nere i kolkällaren...men vi har kämpat oss upp tillsammans när det har varit som jobbigast. När jag frågade älsklingen igår vad han tyckte om de år vi haft ihop så sa han:
"De har varit underbara"
-men sa jag, vi har ju haft det ganska kämpigt mellan varven oxå.
Då svarade han: "Det e de som är livet Mia! Alla förhållande e så!"

Han har så rätt så... Om man inte dippar mellan varven så blir topparna vardag och då uppskattar man aldrig dom som man gör nu! Men sen behöver kanske inte dipparna vara så himla långa, för det e slitsamt!

4år har vi haft och jag hoppas att vårt förhållande utvecklas och vi utvecklas ihop och att vi har många många fina och roliga år till ihop!


Fotoutmaning dag3

Dagens fotoutmaning var på en familjemedlem. Nike är min kära brorsdotter som inte alls e så lätt att ta foto på! Som alla andra fjortisar så håller även mitt hjärta på med en massa miner hela tiden. Men här tyckte jag att jag fångade henne ganska bra. Hjärtat mitt!
I morgon så är temat: Min hobby

10 småtår gånger två pyttar





Idag har jag varit hos Pillan och Pyttarna idag. Kan ju säga att de små krabaterna växer så det knakar!!
Bebbefötter e nog blande det gosigaste som finns. De e så mjuka och lena, inte i närheten av tåjams och förhårdnader.

Bildutmaning dag 2

Favoritpryl:
Jag vill gärna ha något annat som favoritpryl, men det är datorn som är det (ihop med min kamera). Det är med datorn jag numera håller ihop alla trådarna i mitt liv känns det som. Jag kan hålla kontakt med mina vänner på ett lätt sett som inte bor i närheten, jag kan få kunskap genom den och håller ordning och reda på vad som sker i livet.
I morgon är det en familjemedlem som blir utmaningen

.....

denna är oxå från dagens fotosektion ...tyckte det blev en ganska skön känsla i själva bilden... sen var det väldigt tydligt att jag inte e fotomodell =) fy fasen vad jag ser ut på bildern... le med ögonen existerar ju inte FAST jag kämpade med det!=)

Office

Tulpanerna börjar komma OCH man kan börjar fynda till okej priser! 50kr för 10st tycker jag e för dyrt, men mamma hittade för 29/bunten nere på Mårtenstorget i Lund i fredags. Det är helt okej!
Äntligen så fick jag tummarna loss förra veckan och beställde Office -paketet och hämtade det på posten idag. Missen jag gjorde var att det var till 3st användare..jag behöver ju bara 1!
Men jag har i alla fall word och excel mm som jag har saknat betydligt mer än vad jag trodde att jag skulle göra.
Tänkte tills igenom alla bilder jag tog innan idag...så det kanske blir något mer inlägg innan kl 24 då de ska göra en service på blogg.se.

H&M kappan

Jag tänkte slå två flugor i en smäll och tog på mig min nya H&M kappa. Jag såg den för första gången på Jisisens blogg och blev helt kär i den!
Jag lovade att lägga upp en bil på den, här kommer den =) Bättre sent än aldrig

Bildutmaning dag 1

Dag 1 i bildutmaningen självporträtt
Jag valde att ta bilden vid P-huset Anna i Malmö för där finns alltid ny graffiti på väggarna som är legala.
Denna bilden speglar nog mig väldigt väl. Jag som person tycker om att byta klädstilar. Jag älskar vara uppklädd och propert klädd, men jag tycker lika mycket om att gå i slitna jeans och skinnjacka eller löparbyxor med en skönt sliten tröja. Jag kan känna mig som en kameleont ibland, jag kan nog smälta in i de flesta sammanhang och trivas otroligt bra i det.
I morgon kommer det en bild på favoritpryl

Vågens svar

Detta är en förbannat bra måndag!!!!! klockan är 11.43 i skrivande stund och har redan fått två saker som gör att jag drar på mina smilband! Kan det bli bättre?! Nix!!!
Det första som gjorde mig så galet jäkla skönt är att en person jag håller mycket kär fick sitt besked om att den knöl som var i bröstet INTE var cancer!!!! TACK OCH LOV!!!!!!!! Hela min kropp exploderade i till ett glädjerus!!!
Den andra var när jag ställde mig på vågen...varför gör man det på en måndag??? Ja, jag vet inte...men jag gjorde det och den sa 84.6kg.... mycket positivt!! =)
Inte för att min vikt e ens viktig när man jämför dessa två glädje ämnen... det e bara banalt egentligen!
Nästa inlägg blir den första i fotoutbildningen!

30dagars bildutmaningar

Jag hittade en 30dagars fotoutmaning hos Fröken Jansson 


Här är listan:
Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Jag tänkte att jag skulle börja med det imorgon!

Dagens bild





Malle och Pillan

Malin
Pillan och jag
SYSTRA MIN(A)
Att 2st kvinnor (för ni e nog det, fast jag vill skriva tjejer) har kommit in i mitt liv vid olika tidpunkter men de båda har blivit mina systrar. De är inte mina blods-systrar utan de är mina hjärte-systrar.
MALIN kom in i mitt liv när jag var 5år. Hon var den där tjejen min bror blivit ihop med. JAG TYCKTE INTE OM DET!!! Min bror var MIN och ingen annans! Malin var 14år och jag 5. Hon har varit i mitt liv...ja nästan ALLTID, jag kan inte komma ihåg när Malin inte var där.
Malle e tjejen man ringer när åskan går. Hon finns ALLTID där för mig! Jag kan prata om allt med henne...hon är min syster som förstår mig och stöttar mig i alla lägen.
Malin du vet att du e underbar precis som du är! Du måste bara förstå det själv ibland =D
PERNILLA även kallad Pillan kom in i mitt liv för lite mer än 1.5år sen. Hur våra vägar korsades är lite mer komplicerat. Jag ska se om jag kan reda ut det förståligt....fast det tror jag e omöjligt =) Pillan är både min svägerska och syster på en och samma gång (men lugn...inte blods-mässigt på något sätt!!!! ) Pillans kära sambo J känns som en ny bror, min pappa och J spelar golf ihop och har en otroligt fint förhållande till varandra. Det är inte många män jag sett som har ett sånt förhållande, känns som ett far - son förhållande. Samtidigt som de har ett far-son förhållande så har min mamma och pappa "adopterat" Pillan, så de har blivit J & Pillans så pyttars bonus mormor och morfar. Så jag har även fått en syster. Pillan är en kvinna med ett hjärta av guld som är skön att bara vara i närheten av. Hon har en härlig humor och energi som man aldrig får nog av. Pillan är en skänk från ovan och jag bara längtar tills åren går och vårt syster-skap kommer utvecklas (och invecklas). Pillan kan jag öppna mig för, hon förstår hur jag haft det som liten och så som jag känner nu som stor. Hon hjälper mig att reda ut mina tankar och vägleder med en trygg hand när jag är ute och förvirrar mig.
(tjejer) KVINNOR.... ni är 2 mycket speciella personer i mitt liv!! TACK FÖR ATT NI FINNS FÖR MIG, JAG HOPPAS ATT NI VET ATT JAG ALLTID FINNS HÄR FÖR ER!!!!!
Det finns andra kvinnor, tjejer, män, pojkar underbara människor och barn som betyder otroligt mycket för mig.. ni vet vilka ni är och jag får nog göra en liten serie med er oxå....men det får bli en annan dag!

Kröll



Dagens teckning blev fröken Kröll.
Kvällen skall tillbringas med älsklingarna där hemma i soffan. Innan jag åker hem från mamma så ska jag hämta nyckel till helgensmatcher och sen ska jag gå och handla mat inför kvällens middag.... men frågan är vad man ska äta!?!
Köra den klassiska Vit vin och räkor?! =) vi får se...


Kaffeberoende



God morgon!!
När klockan ringde 05.30 så låg denna lilla grabb och sov så gott. När det var dax för oss att gå till tåget vid 06.10 så tyckte fortfarande inte lill-pojk att det var dax att gå upp. Han sov ju så gott i soffan bland alla  kuddarna. Men efter lite mag-pussande och mys så gick han med på att följa med, fast han ångrade ganska snabbt när han insåg att det var blött på marken och regn så han försökte smita in i trapphuset igen! Men med lite mutning och heja-rop från mig så följde han med.
Nu e han pigg som en mört... man kan inte nog busa och mysa med honom mär han väl har vaknat.
Själv så behöver jag ett bra tag på mig för att verkligen vakna. Jag såg min reflektion i tågfönstret i morse. Jag hade inte gått fram till mig själv om det var något jag undra över, så fruktansvärt butter ser jag ut när jag e trött. Mitt favorit sätt att vakna är att sätta på mig mina hörlurar med Rix morgonzoo som sällskap under tågresan, då är jag i min egen lugna värld. 
Jag har lyckats med bedriften att bli kaffeberoende, jag tänkte i morse att jag skulle ta en kopp te ihop med mamma i stället, men nepp....huvudvärken började smyga sig på så det var bara att brygga lite gott kaffe.  Pappa köpte en ny kaffebryggare för någon månad sen, det har ALDRIG gått så mycket kaffe som det gör nu. Bryggaren gör HELT GALET GOTT kaffe!! 
så här ser den ut


Som ni ser så är det negativa att alla fingeravtryck syns...så det e dax att torka av den igen=) 

Får man känna sig besviken

När man har en blogg som man skriver för sig själv först och främst (men tycker det e jätte kul att få dela det med andra) får man då känna en besvikelsen över att man inte får någon respons/kontakt från de som är där inne och läser??
igår frågade jag vem ni är som tittar in här, vem har svarat.....inte en enda person.... hur ska man reagera på det?? Jag vet ju att det har varit inne folk och läst och tittat...eller så är jag bara inte värd att lägga 20sekunder på, för det är väl cirka den tiden det tar att lämna en tanke eller något efter sig i kommentar fältet?!
Jag förstår ju att det inte alltid finns något att skriva, men någon gång ibland måste det väl finnas något?????? Och spec när jag frågar vem ni är....
Eller e jag bara i uppmärksamhetsbehov...
Japps...men så e det nog!

Granma

Jag har en förälskelse i gamla människor. Jag älskar deras historier om livet. Deras erfarenheter och rövarperioder som är lite saltade när de berättar om dem. Dom har en mystik i sig och en härlig bevarad historik i sina ögon och hud.
Jag önskar att min egen mormor som gick bort får något år sen hade gett mig alla hennes historier och kunskap om handarbeten mm. Men hon var inte den typen av människa, när jag frågade henne så sa hon alltid: "Mitt liv är inget intressant" . Men jag fick lite i alla fall... när jag och min moster var ute och körde med mormor så fick jag helt plötsligt veta från vilka kvarter i Limhamn hon är uppvuxen i. Hur hennes uppväxt var och hur hennes liv hade sett ut. Den resan är en värdefull guldklimp i mitt hjärta!!!
Bilderna ovan är dagens resultat av mitt tecknande.....

VEM E NI??

Nästan varje dag så är det nästan samma antal som har varit inne på denna sidan och tittat/läst det jag har lagt upp. Det e sällan någon som skriver något, så jag undrar vem ni e???
Vad vill ni läsa/se?
Vad är det som gör att ni kommer tillbaka hit?
Vad hade gjort att ni hade lämnat en liten kommentar?
Lite nyfiken på er är jag allt!! =D

Just i denna stund pågår livet!

Varför måste man alltid göra mest på minst tid för att det skall kännas att man lever??
Slösar man bort tiden när man tar hand om sig själv??

pinklady

Jag har haft ett jätte sug efter att måla en längre tid. Men när jag skulle sätta mig ner och måla så var jag helt tom i huvudet.... men då har jag vissa bloggar jag tittar in till...idag var det smäm som fick pennan komma igång. Ni kommer nog se med en gång vilken bild jag har haft som inspiration...
Jag tänkte att jag skulle samla ihop mina favvis bloggar så ni kan få titta in hos dom oxå!
Sen ang min vikt så glömde jag ställa mig på vägen i morse....så jag får göra det i morgon istället. =/

RSS 2.0