Julkorts pyssel e på gång i vår lilla lya....

img_0360 (MMS)

Julkorts pyssel e på gång i vår lilla lya. Korten i år e inspirerade av den kära Tummen.  Tyckte ni om honom?? Nopp, nu ska jag sätta fart med lite fler Tomtetummar. Ha en bra kväll!!!


Som liten hund som avskyr regn skulle man ...

img_0353 (MMS)

Som liten hund som avskyr regn skulle man kunna tro att han skulle avsky snö...men så e det inte! Ju mer snö desto bättre. Han hoppar som tiger gör i nalle phu. Man skulle kunna tro att han har fjädring under tassarna. :)  Livet leker för hjärtat och den första snön han har upplevt har bara varit en toppen upplevelse!


En av alla mina vänner jag e stolt över!!Kakan och Julia är SVTs nya humor tjejer. Man hittar de på SVTs hemsida under humor.
Kakan som heter Karin är en av mina barndomsvänner som jag håller VÄLDIGT kär fast jag inte umgås med henne som jag önskar.
Jag kan inte uttrycka stoltheten som jag känner för henne. Hon är bara bäst, för hon är den hon är och låter sig inte tryckas ner eller stampas på!!!!


ALL KÄRLEK TILL DIG GUMMAN!!!

Förra veckan så köpte jag in lite pennor. ...

img_0346 (MMS)

Förra veckan så köpte jag in lite pennor. De e helt underbara att jobba med!!!! Ringrostig e man allt, jag har inte ritat  sen jag slutade gymnasiet (ca10år)men vilken underbar känsla det e!!!<3  Så välkommen hem pennor!!!


Boktips!!!!! Just nu läser jag "Hälsan i e...

img_0307 (MMS)

Boktips!!!!! Just nu läser jag "Hälsan i ett nötskal" skriven av Rony Kvist och Dr Bo Dettner. Den handlar om : din attityd, ett fulländat liv, stress och sömn, övervikt och mättnad, forskning och framtid, kosttillskott och näring, oxidation och antioxidanter. Det är en mycket bra skriven bok som inte är det minsta tung att läsa. Man får många aha upplevelser och får en otrolig vilja att vara snäll mot sin kropp.  Jag rekommenderar den starkt!!!


Underbara höst färger

För 2 veckor sen var jag och Eddisen ute i Pildammsparken och njöt av underbart höstväder. Eftersom min blogg mer eller mindre e död pga att jag inte har någon dator än så tänkte jag gäst spela lite här nu med lite bilder där ifrån.
Mamma är i dagens tidning!

http://www.sydsvenskan.se/lund/article1290770/Svart-MS-sjuk-far-ingen-sjukgymnastik.html Mamma är med i tidningen idag.

Min kära svägerska Emelie har kommit hem f...

img_7479 (MMS)

Min kära svägerska Emelie har kommit hem från Indien. Med sig hade hon den här jätte fina sjalen och en mobilväska.  Tyvärr så har jag inte hunnit höra henne äventyr än, men ska försöka boka in en dejt med henne nästa vecka.  Denna vecka hinner jag inte med något mer här hemma för i morgon bär de av till Skövde!


Jag e nog inte som alla andra. Jag låg i b...

img_6682 (MMS)

Jag e nog inte som alla andra. Jag låg i badet för andra gången under denna dag...då kom ett beslut upp i huvudet (ej aktivt tänkande)... DU VILL UT OCH JOGGA!!  Så det var bara att gå upp och tork sig o klä på sig löparklädera och bege sig ut. Mitt mål var att jogga 30min... Vilket jag gjorde!!!!  Om jag räknar hur långt det blev så blev det nästan 5km kanske 4.8km. Men jag ska mäta upp det... Vilket fall så e jag sjukt nöjd att jag kom ut! Och det e till och med skönt!!!!  Bilden jag visar e taget idag när jag och Eddie var ute på en härlig 2timmars runda i pildammasparken. Eddie var helt lyrisk av alla underbara löv man kunde busa i!


RSS 2.0