Sitter och pysslar ihop ett kort till min ...

img_0099 (MMS)

Sitter och pysslar ihop ett kort till min älskade morbror som vi ska fira idag.   Snart väntar en löprunda.. Med intervaller som en extra krydda.  Ha en super bra dag!!


Ett adjö som känns i hjärtat

Som mobilberoende så känns det helt plötsligt jobbigt att gå in på datan och blogga. Sen beror ju detta oxå på att jag jobbar extremt mycket nu och inte sitter vid datan lika mycket längre. Men det som stör mig att man inte har så bra funktioner här på blogg.se när man ska mobilblogga. Jag skulle gärna velat kunna ta bilder och lägga in med mobilen utan att behöva MMSa in de. Det kommer bli dyrt om jag skulle göra det hela tiden. I helgen var vi iväg på avslutningsresa med våra underbara handbollstjejer. Vi spelade fotbollsgolf, hade en gårdskamp, red mekanisk tjur och avslutade med en spökrunda. Jag e ju den största mesen när det gäller skräckfilmer och spökhus mm Men fasen va kul det va att gå med tjejerna... Förutom att jag höll på att kissa ner mig i slutet!:) Men det blev ett varmt och härligt farväl till detta goa gäng. Nu e det ett nytt äventyr som väntar på oss.... 35st 12åriga tjejer.. Det e något att bita i!:) nu ska det sportsnördas lite!!! Först fotboll sen handboll

Igår fick jag hämta ut ett paket på Posten...

img_0097 (MMS)

Igår fick jag hämta ut ett paket på Posten. I den låg denna lappen ifrån TOMTEN 8) 2 nya böcker att läsa! Tack snälla tomten!


VårSå här långt har växter och träd kommit i Malmö!
Underbara sommaren kommer nog i år oxå!! =)

Jag lever

Godmorgon!! Förlåt för min frånvaro! Jag har haft så grymt jäkla mycket att göra. Trädgårds jobben e i fullfart och jag e helt slut när jag kommer hem på kvällarna. Min kreativitet och skriv förmåga e på sparlåga. Fast min Facebook sida e väldigt uppdaterad... Går ju inte riktigt ihop:/ Om blogg.se hade varit så smidig Facebook e via mobilen så hade det blivit betydligt mer uppdateringar. :) jag borde redan ha åkt hemifrån men kroppen vill inte riktigt som jag. Men jag ska ta tag i mig och bege mig mot trädgårdsjobbet! :) jag hoppas ni har haft det bra?!? Och ha en bra dag!

April 8, 2010

Godmorgon!! (eller nu e det inte morgon längre, började skriva detta för några timmar sen)

Just nu vet jag inte om jag kan säga att det e en god morgon... huvudet har börjat banka! Börjar nästan tro att jag har börjat bli en sådan dära kaffekärring som får huvudvärk om hon inte får den härliga drycken. Eller kan det kanske vara vattenbrist??? Vi säger att det e vattenbrist...för det e mycket troligt, jag e inte så duktig på att fylla på den vätskan och det låter bättre att inte vara beroende av kaffe! =)

Tisdag och onsdag denna veckan har jag befunnit mig ute i trädgårdar. Vårstädningar står på schemat. Helt underbart väder har jag haft. Jag har bara råkat såga mig i fingret och fått 2 stycken fina blåsor på fingertopparna =) det e underbart att jobba!


Scraputmaning

Caisa skickade över en scraputmaning förra veckan. Den skulle vara gjord till i söndags men jag har haft fullt upp...men här e den! =)Kortet e taget när vi sitter och väntar på bussen på väg hem från nyöppnade Entré i Malmö.


GLAD PÅSK i efterskott! =)

Jag lever! Förlåt för min dåliga blogg närvaro. Förra veckan hade jag fullt upp med damlandslaget. Det blev långa dagar, men oerhört trevliga!!!

Påskaftonen spenderade vi uppe i torpet! Underbart väder var det där uppe. Första utomhus lunchen intogs! Varför e det mycket godare att äta utomhus??Vi möttes oxå av Grekiska krokusen som jag fick av Caisa förra året.  =) Hjärtat blev ännu gladare när jag såg att de smyckade Annies gravplats. (Annie e min första älskade katt som fick somna in förra sommaren)
RSS 2.0