Förbredelser inför lördagens galej

Sen badet innan idag så har mitt huvud bara haft tankarn på hur jag ska lösa en röd huvudbonad samt något rött som skall synas på överkroppen på lördagens galej. Caisa Bajsa fyller 18 *host* 29år och det kom en inbjudan med snigelposten (vilket jag älskar) det var en rebus som skulle lösas. Vilket jag gjorde.... sen skulle man skicka sin lösning till Caisa på mailen, efter ett tag så fick man tillbaka ett mail med instruktioner...där var bla röd huvudbonad inblandad. Vi har inte fått reda på vad vi ska göra utan det får vi se när vi kommer dit. Det ska bli otroligt spännande....hon gör alltid roliga upptåg på sina tillställningar! <3

Så det var bara att gå ner för trapporna och ut på Malmös gator och se om mina idéer kunde förverkligas. Jag får ju säga att jag e ganska nöjd. Det e lite annorluna, men det bjuder jag på=) Mitt röda på överkroppen är inte helt klart än, men det e "bara" små pillet kvar. 

Jag har redan bestämt min klädsel till lördag, men jag vill ha en knä lång underkjol som ger lite vidd, men det e fasen OMÖJLIGT att hitta i affärerna. Jag har varit inne i underklädesaffärer, fest / bröllopsaffärer, secondhand, affärer som har lite 50, 60 talskläder osv...men icke! Jag hittade en underkjol som det fanns en liten liten kant nere vid som gav lite lite effekt, men jag ska sy på lite tyll så jag kan få mer fjong i kläningen. (om jag hinner) 



Bilden nere till höger ser min lilla rosett som jag har sytt idag som skall invigas på lördag.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0