Vatten

God morgon alla!

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag beger mig till Harlösa. =)
Dag 2 på vatten utmaingen klara jag oxå...men jag har kämpigt att få i mig 2liter vatten.
Jag glömmer snabbt bort att dricka.
Detta hjälper mig att i alla fall...Jag bär min stegräknare oxå...inte för att jag lägger någon större ansträningning för att klara av mina 10 000steg..ÄN..utan de e en senare utmaning. Men igår så visa min stegräknare 10200steg..vilket e bra =)

Hejsvej

Äntligen

Äntligen så vann vi!!!! Så skönt!

I morgon så ska jag till Harlösa. Ja, och var e då harlösa...de ligger ute i skåneswicha...ute i ingemansland. Vad gör man där en lördag kl 9 - 17?!
Jo, jag ska på ledarutbildning...vet faktist inte om de e hemskt eller riktigt kul, de beror nog mycket på vilket folk som ska delta. Men vi får se i morgon.

Nu ska jag mysa in mig med älsklingen!

natti natti

Döv??

Jag har varit iväg med mamma nu och undersökt öronen. Min kära mamma hör som en kossa...hon svara hejsvejs på saker man frågar i bland. Det e ganska enaverande får jag säga...fast ganska komiskt oxå ibland.
De kom fram till efter 4st olika undersökningar va att hon hörde normalt för sin ålder! *skrattar* e va?! Ska man vara halv döv när man inte ens är 55?????
Det e underbart att alla tester e bra, men va e då felet?? Hon tycker att vi e så jä-la ointressanta så de inte e lönt att lyssna på oss eller???  Eller e hon bara en nochalant tant som skiter i vad andra säger??? nee...inte riktigt... Men jag tycker det e skumt att alla tester va bra med tanke på att hon inte hör som hon ska.


Psyko attack

Jag klarade första dagen med bravur när de gällde att dricka 2liter vatten. Många tycker nog att de e en lätt match men inte jag. Jag får allt kämpa för de. De kändes igår som jag sprang maraton mellan toa och vattenflaskan. Det e nog de jag tycker e jobbit. Att behöva gå på toa så många gånger på en dag. Tycker inte alls om!!

Jag skrev ju igår att jag hade velat gå och titta på derbyt mellan Lugi - Eslöv i handboll..men som tur va gjorde jag inte de, först och främst så förlorade Lugi för de andra va PSYKOT där. Hon gick fram till min älskling och tyckte att hon ville prata med honom. Som tur va så satt både min bror där och sen kom min pappa (som hade varit och köpt kaffe) så han fick stöttning. Hon undra om han hade ett kontantkort till varje tjej han hade?! ...E..ja, på sett och vi har han ju de...han har ju ett kort till mig ;) ...men de svarade han inte..... sen så hade hon allvarliga planer på att byta nummer ?!??!!!....JA, vad e de som hindrar dig???? Sen hade hon tydligen babblat på en massa, men F hörde inte på utan han tittade på matchen... Alla runt om kring undrade vad de va för konstig tjej som stod och babblade och trängde sig på... JAG E GLAD ÖVER ATT JAG INTE VA MED!!!!

Idag så står de Audiologen på schemat och sen match ikväll.
NE..nu ska jag gå och hämta lite vatten!

Hejsvejs!!

Nelly.com

Bilderna e från Nelly.com

Idag så har jag gjort något som jag aldrig gjort förutom på HM..jag har beställt via nätet. Jag va inne på Kenzas hemsida och såg ett par gladiator skor som bara va så schysta (de jag har köpt e bruna) att ha till sommaren för bara 299kr sen så hittade jag ett par Cheap Monday jeans...de har jag ju verkligen aldig haft innan!
Inte för att de finns JÄTTE mycket kläder till oss som har större storlekar, men lite i alla fall. =)

Just nu sitter jag och väntar på att mammas vänninor som ska komma. De försöker träffas någon gång i halvåret, de e gamla pluggkompisar sen spec.lärartiden. Kul att de fortfarande håller kontakten. Men just idag e jag inte så sugen på att sitta här hemma, utan jag vill vara nere i arenan och titta på handbolls derby.

Men jag får se de som att jag gör mamma glad, för hennes "tjejträffar" (enligt henne och kärringamöten enligt mig ;) ) ger henne otroligt mycker energi!!


ne..nu ska jag surfa vidare och titta lite smycken!God morgon!

Nu sitter jag hos pappa och mamma och väntar på att mams ska bli klar på toa. Dagens aktivitet är sjukhuset. Mamma e inne denna vecka på kortison behandling. Jag glömde skriva igår att pappa har kommit hem igen. Skönt!:) ne..dax att börja jobba! Ha en bra dag!

Jag har varit på dejt idag

med Malin. Malin e min svägerska, men hon känns mer som en syster. Malin har varit i mitt liv sen jag va 5 dvs i snart 23år...de e LÄÄÄÄÄNNNNGGGGGEEEEE

Vi har påbörjat en liten sak som jag länge har tänkt på men vi har inte haft tid att träffa varndra och prata ihop oss om detta förrän idag.

PROJEKTET heter ATT VARA SNÄLL MOT SIG SJÄLV!!

Det går ut på att påminna sig att vara snäll mot sig själv. Jag e bra på att glömma bort saker jag har dealat med mig själv, för att påminna mig detta så kom jag fram till att de måste vara något som jag måste bära 24timmar om dygent.
DVS ett armband!! Här ser du de. Det e från PILGRIM...skitt snyggt e de. Det syns inte så bra på bilden, utan när jag får min kamera igen så ska jag ta foto på det.
Tanken e sen så att vi sätter upp delmål. Som fom i morgon ska jag dricka 2l vatten om dagen. Just att dricka vatten har jag stora problem med. Jag kan dricka 1glas om dagen i snitt...dvs min kropp samlar vatten och jag får huvudvärk osv
Om jag själv sen e nöjd med mitt resultat resultat efter 2 veckor som vi denna gången satte vår period på så får jag köpa en berlock till mitt armband.
Tanken e  att jag för varje ny peroiod lägger på något nytt... inga konstiga saker...utan de kan vara att äta 5ggr om dagen, ha sallad till maten, promenera x antal steg om dagen, träna 2-3 ggr i veckan...ja precis allt som e vanligt. De ska inte vara några konstigheter med de...utan detta e tillför att komma igång och vara snäll mot sig själv och sin kropp.
Detta e ingen bantnings sak utan bara att vara snäll och ta hand om sin kropp...för de e ju faktis bara denna kropp vi kommer leva i...och förhoppningsvis ska vi ju leva länge!

Jag hittade ju min stegräknare innan idag...fom kl 19 fram tills nu har jag gått 4755steg..endå ganska okej..
Jag önskar att jag kommer över 10 000steg varje dag, men jag vet att jag kommer ha svårt med de vissa dagar. Men vi får se hur de går... jag vill i allafall börja ha kontroll på hur lite/mycket jag rör på mig varje dag.

Nu säger jag natti natti!! I morgon ringer min klocka kl 06.00 =/


JAG HITTA DEN!!!! =)

Jag hitta min stegräknare...Wiii =)

Min lilla älskling har länge sagt att men den ligger säkert i dina arbetsbyxor!
Jag har tängt -Ne, de tror jag inte, varför skulle den de?!

Vart låg den?!
Jo, i mina arbetsbyxor!!
Tyvärr så såg han var jag hitta den så nu e han över nöjd med att han har koll på MINA saker...=/ jag får väll bjuda på de

Redovisning uppdrag

Så här blev mitt bidrag till dagens uppdrag. SKissen ser ni i föregående inlägg.
Det e min älskade brorsdotter som e väldigt speciell för mig.
Dessa bilder tog på hennes 13års dag..


HÄR blev Caisas scrapp

Här e min andra Scrapp som jag fick som utmaning av Caisa den 23/2

Här ser ni skissen!


Jag vände på skissen för att de skulle passa in med bilderna. De första jag tänkte på
när jag såg skiessen va bilden över Pildammsparken..sen så såg jag pyramiden som e en Triangel och
vi bor ju  vid köpcetret triangeln..där i från utgick jag ifrån..så här blev de i alla fall =)

Till CaisaHej här e utmaningen för idag! =)

Sova på balkongen

Godmorgon alla glada! ja..och sura =)

Igår så gjorde vi ett allergi prov på min älskling. Det visade sig att han inte tål inte katter =(
Men som jag sa till honom...grattis till att sova på balkongen!!  När vi träffades och gick igenom "enkäten" för att bli godkänd så va en av frågorna - E du allergisk?!  Det fungerar ju inte ha någon djurallergis person som pojkvän, sambo, man....för jag kan inte leva utan djur!

Så nu får min älskling leva med allergitabletter och vi får väl med tiden flytta till en större lägenhet som sovrummet får vara kattfrizon.  Men de e i framtiden de...

Att vända en nedåt gående spiral

Så va de återigen en djupdykning med handbollslaget. En tung förlust med ett allt annat än en posetiv och energirik inställning. Inget funkar, inget går in. Hur mycket man än manar på tjejerna och ger de instruktioner så fastnar inget, eller de gör inte det som sägs. Hur ska man gå de att fastna?! Hör de men lyssnar inte eller e de så "nöjda" över de presterat under säsongen innan så de har blivit för bekväma??
Vi måste i alla fall ändra på något, frågan e på hur!?! Hur gör man en SNABB förändring?? 

Vi får ju så klart rangsaka oss själva. Men en fråga som jag frågar mig e hur kommer de sig att vissa aldrig gör de, de skyller bara på alla andra?! E man så rädd för att säga - De va mitt, jag borde ha gjort blablabla!! 
När vi pratar om att ALLA måste ta ansvar och INGEN tar de, hur ska man göra då!? Varför vågar ingen ta de?? 

Vi e inga ledare som skäller. Utan vi försöker vara posetiva (vilket e svårt i detta fall) men vi gör de vi kan för att få de att känna sig trygga. 

Detta e bara så FRUSTRERANDE!!! 


Det ska bara funka

När jag satte mig vid datan idag så fungerade inte mitt internet...och de SKA bara fungera!!!!
Efter mycket pillande och stänga av datan, dra ut sladdar osv så funkar fungerdade efter 20min...men de e
inte så de ska vara på morgonen. De ska bara funka!!

Denna dagen oxå gått

Nu va denna dagen oxå över. Jag han faktist med ALLT på "min att göra lista"... hör inte till vanligheterna...jag brukar alltid skuta upp något till någon annan dag..men inte idag *klappar mig själv på axeln*

I morgon ska jag scrappa....längtar redan till att göra Caisas utmaning Se HÄR

Vad ska ni göra i morgon??

Nu ska jag gå vila de blå ögonen!

Natti Natti

5km senareGod morgon!!

Än så länge så har jag vaknat, ätit frulle på Sorl, gått 5km med Nelly i Bulltoftanaturresarvat, köpt kattsand och mat. Lunch maten e oxå inhandlad så en bra bit på dagens göra lista e jag nu...=)

Jag fick precis ett sms av min pappa. Han e inlagd på sjukhuset. Han har haft jätte ont i magen i veckan, känt sig yr och trött. De visade sig att han fått något virus i tarmen. =( Så nu ska han få något slags dropp. Stakars pappsen!!


När jag va ute med Nelly så insåg jag ännu mer hur jävla OTRÄNAD jag e .. helt sjukt. Varför e man så jävla slapp?? Med tanke på att jag tränade 10ggr i veckan för några år sen så borde träningen ligga naturligt för mig, men de gör de inte. Inte nu i alla fall =(


ne, dax för lunch!


Att göra i morgon

  • Vakna
  • Äta frulle
  • Ta ut Nelly på en go promenad, helst i skogen
  • Äta lunch
  • Köpa kattsand
  • Köpa godismat till katterna dvs blötmat
  • Städa
  • Äta kvällsmat
  • Titta på Lugisherrars match
  • Föräldrar möte med handbollen 

Typ de ska jag hinna med i morgon...tror ni jag hinner de?!  Jag skulle oxå vilja hitta min stegräknare...jag förstår verkligen inte vart den har tagit vägen!! =(Jag bjuder på en Annie bild!

Nu e de natti natti!!


Mys med raggisar!!


Här kommer en bild på de raggisar jag stickade till Caisa i julklapp. Jag va ju hemma hos Caisa i 3dagar och såg då att hon använde raggisar varje dag. Men de passa inte att hon hade gråa vanliga sockar för hon e en färgstark person. Julklappen va ju given. Jag hade ju precis gjort klart min sjal och behöve ett nytt projekt och de fick jag kan jag lova. De e inte så svårt att sticka raggisar, men när man e dålig på att fästa trådarna så blir de tillslut rätt enaverande att få sticka om de hela tiden. Den första sockan fick jag sticka om 4ggr...men jag lärde mig att fästa trådarna i alla fall!! =)

Nu ska jag väl bara få för mig att sticka ett par till mig själv oxå =)

Hatar att förlora

Just nu i skrivande stund så e jag förbannad. Jag HATAR verkligen när vi (våra tjejer) spelar dålig handboll, när de inte spelar som vi säger. När de har huvudet under armen och inte spelar med hjärtat och hjärnan! Blir så fruktasvärt frustrerad!!!!!!!
Att förlora är en sak, men att förlora på de viset vi gjorde idag e INTE okej!!


Va bara tvungen att spy ut de!!


Mobilblogga

Vill bara se om de går att mobilblogga :)

Nelly hjärtatIgår tillbringa vi hela dagen ihop med Nelly. Nelly e min nästkusins Lotta underbara Rottis.
Vi va och busa ute på Ribbans hundrastplats. Ribban ligger nere vid vattnet och har en stor gräsmatta som hundarna får springa löst året runt. De va kallt... de har ju snöat här nere den senaste veckan och när man inte har vantar på händerna när man ska kasta pinnar så blir fingrarna snabbt isbitar. Freddan tappade till och med känseln i händerna.

Nelly har en underbar personlighet. Hon e busig, mysig och väldigt mån om att vara en till lags.
Hon va lite olydig på förmiddagen och sprang iväg för att hälsa på en hund som stod intill en väg. Så då fick hon en skarp tillsägelse, efter de så fjäska hon i flera timmar och ville bli kompis igen. Hon fick en chans till att bevisa att hon kunde vara lydig ute på Ribban och de klarade hon galant, sen på kvälls/nattrundan så fick hon oxå gå lös och man kan inte bli mer än stolt över henne..
Att ha ett samarbete med ett djur är så otroligt kul och berikande. Alla som inte har upplevt de har verkligen missat något.
Jag önskar att jag hade haft mer tid, en hund är ju en dröm för mig. Men denna dröm får bli när Annie har blivit en kattängel. Jag har lovat henne att hon inte ska bli utsatt för andra djur, hon har lite problem med djurkommunikationen.
Det e därför de e så gött att få ha Nelly emellanåt. Vi ska även ha henne på måndag förmiddag innan Lotta och Johan kommer hem från Stockholm. Om vädret e bra på måndag så ska jag nog ta med Nelly ut till skogen och gå en lång vända där.  

Smyg bloggar

Ja, jag tänkte ju inte blogga här förrän jag hade fått den i ordning. Men jag e så trött på min andra blogg eftersom jag inte kan visa bilder direkt i den.

Idag så hade jag och Caisa bestämt pyssel dejt. Vi gör de lite titt som tätt.

Dagens utmaning va en skiss.
utmaningsskiss Caisa och jag

Min scrap blev så här
Scrap av Wida den 18feb

När jag hade gjort den så var jag så inspererad så jag gjorde en till
Scrap på mig själv 18feb

Så här blev Caisas

Välkommen till min nya blogg!

ja..de va dax tyckte jag...jag börja bli lite irriterad på att inte kunna lägga in bilder som jag ville... jag kommer inte "öppna" denna offentligt riktigt än..men vill ju påbörja bloggen med ett inlägg ju =)

På återseende!


RSS 2.0