Besök från Lovisa och kottarna och ett besök på IKEA

Vilken go dag jag har haft idag!!!
Morgonen började med en promenix på 1h.(Det känns inte ens som en timme när jag e ute och går, tiden bara försvinner!) När jag kom hem så blev det en kanel omelett med ost, låter kanske lite räligt. Men kanel i omelettsmeten e faktist gott (om man gillar kanel). Lite städ och sen hoppade jag in i duschen för jag skulle möta upp Lovisa och barnen nere vid centralen.
Lovisa är en vän från min Göteborgstid. Vi träffades vid en arbetsintervju. Jag var assistentsamordnare för killen jag jobbade hos, så jag höll i själva intervjun. Killen jag jobbade hos gillade denna tjej som oxå var från skåne och anställde henne. Jag "föll" för henne med en gång. Hon utrståla energi och kärlek. Lovisa blev min aldra bästa vän uppe i Göteborg. Utan henne där uppe så hade inte min tid där uppe varit så UNDERBAR som den va.

Lovisa har nu oxå flyttat ner från Götet till skåne med sin man. Fast hon bor på andra sidan skåne närmare bestämt Kristianstad. Hon har oxå blivit 2barna mamma. =)  Sist vi sågs va nog ca 4år sen....=(

Vi tog en sväng genom stan, stannade och fikade på Triangeln (köpcentrum) för där får man plats med en syskonvagn. Det e en HELT ny värld för mig, alltså att tänka på att få plats med barnvagn och spec en bigbauta som en syskonvagn e.




Detta lilla hjära som är 3år har en sån sprudlande energi. Precis som sin mamma. Hon vet vad hon vill!!!



Lill killen e 3månader och bara för go!! Man vill bara äta upp honom!!

Efter fikan så gick vi i lite leksaksbutiker och så gick jag och lilltjejen iväg till matvaruaffären och handlade hem lite fika. (För fikan på Triangeln blev en tonfisksallad) Lovisa skulle gå ner till GinaTricot för att handla några tröjor som hade sett innan. Så lill tjejen hoppade upp i famnen så traskade vi iväg. Hon ville sitta i en vagn (så klart fick hon det) sen så gick vi och handlade "rosa bullar" = ballerinakex och hallon, blåbär, yoghurt och en brieost. När vi kom till kassan så tittade kassörskan lite konstigt på mig (vi handlar där OFTA och jag har aldrig haft med mig barn innan) och så frågar lilltjejen -"vad heter hon??" "du får fråga" svarar jag. Så dom börjar prata och berättar att hon har en lille bror (då såg kassörskan ut som ett STORT frågetecken) men efter lite mer snack så insåg kassörskan att det inte var mitt barn....=) så då fick hon det normala uttrycket i ansiktet!

Hemma så fikade vi lite och satt och surrade. Jag bytte kläder på lillkillen som kräkte ner sig totalt...2ggr fick jag faktist byta på honom...jag klarade det bra! (enligt mig, jag råkade inte slita av han huvudet)


Jag ser ut som jag e i chocktillstånd men det e jag inte. =) Tycker det e mysigt med bebbar. (så länge man kan lämna tillbaka de) Så mycket bebbe träning har jag haft idag!
Efter lite fika så hittade lilltjejen mina "klackaskor" så de var man tvungna och prova!




"de e bara lite stora!" =) Kanske lite....=)
Jag och Lovisa fortsatte att chitchatta om lite allt möjligt. Då kommer lilltjejen fram och säger "jag vill bada!!" Jaja, svarar Lovisa. Lilltjejen försvinner iväg en sväng och vi hör henne greja med något. Plötsligt dyker hon upp igen...helt NAKENFIS..."JAG VILL BADA NU!!!!!!"  Så det blev lite badning för sessan oxå!

Tur tjejen kommer till storstan så hon får bada lite.

Eller hur får man ta kompisar barn??? Jag tycker det....helt ljuvliga små kottar hade Lovisa!! Jag hoppas verkligen att vi ses snart igen




När Lovisa och kottarna åkt hemmåt så begav jag och älskling oss till IKEA. Jag hade sett att de äntligen fått in vår matta.WOHO!!!! Vi kom dock inte bara hem med en matta utan det blev 2st lampor (de som ser ut som 2solar på bilden) och 2orkider och en glasvas.



Nu saknas bara något som ska vara bakom soffan. Jag har blivit lite kär i lite olika mönster som kommer här ifrån



De nyaste i min ritbok




Uggla

Jag e kär IGEN!!!! Jag vill ha. Denna söta uggla hittar ni här



Ugglor har nog blivit min NYA kärlek! Jag bara älskar de!!!

trött i hela kroppen

Kroppen är lagom seg nu. Klockan ringde 07.00 så då var det bara att stiga upp (fast jag snozza lite) och ta på sig varma kläder och bege sig ut. Benen kändes som blyklumpar. När man går på isiga/snöiga gator så går man och spänner sig hela tiden. Att ta ut stegen och vara avslappnade excisterar ju inte. Det blev samma runda som igår (5.3km) på 1h. Idag gjode Rix morgon zoo mig sällskap så den timmen sprang bara förbi. När jag kom hem så hade min älskling kokat ägg till oss som frukost. Så det vara bara att äta och byta om för att sen bege sig till gymmet och en klass Body pump. Fy fasen vad jag HATAR en övning.....utfall..  jag älskade denna övning när jag var aktiv handbollsspelare. Men jag e så jäkla svag nu så jag får mjölksyra efter 4 rep. =/

Idag så blir det lite mer present pyssel. Ni får se vad det blir förnågot efter söndag. För då får hon den. Vill ju inte avslöja det innan, eftersom jag vet att hon tittar in här lite då och då. =) Lite senare idag så ska jag på dejt med min brors sambo. Älskar våra träffar. Malin e som min stora syster. Kanske inte så konstigt då hon har varit i mitt liv sen jag var 5år.

Nu ska jag ta och torka mitt hår och sätta på mig lite kläder. Jag har precis stigit upp från ett varmt skönt bad.

Ha en bra dag! 

Nya krafter

Så underbart det var på spinningen idag! Jag körde som FAN!!!!!!! Jag hade otroligt mycket mer kraft idag än vad jag hade förra veckan (framför allt i lördags). Pratet med kusin vitamin och peppet från er gav mig ny kraft och energi. Tack så mycket för det!! =)

Det kommer bli tufft i att komma upp i morgon. Tanken är att jag ska gå ut och gå min morgon promenix vid 07.30, äta frukost och sen vid 09.30 gå på bodypump.

Innan jag går och ska göra vid min lax så vill jag rekomendera en text som Bloggaren Terese Alvén har skrivit, den handlar om att vara smal inte är det samma som att vara lycklig. Terese har bloggen spark i baken där hon skiver om träning och kost. Hon är instruktör på SATS uppe i sthlm bla.


Mat dax!!! =)

resultat feb



Inte mycket minus denna månaden. =( Det e bara att ta nya tag.
Efter mitt förra inlägg så körde jag till Lund för att träna mina handbolls brudar. När jag stod vid ett rödljus så såg jag min kusin gå på andra sidan gatan. Jag har inte pratat med honom på evigheter (ca 5månader). När jag såg honom så kom jag och tänka på att han har ju faktist utbildat sig till PT, varför inte få hjälp av honom när han finns till hanns??
Sagt och gjort, jag ringde han i lördags. Han blev hel peppad på att hjälpa mig. Vi hade samma grund syn och han känner mig så väl så han vet om mina matproblem och jag kan berätta allt för han. Han e som min 3dje bror. Så på lördag har vi bokat in en dejt. Så ska vi se vad vi kan hitta på. =)
Det han blandannat sa till mig när vi pratade var att han tyckte att jag skulle börja gå powerwalk på morgnarna. Nu på vinterhalvåret då jag inte jobbar med mitt företag så mycket så rör jag mig inte så mycket. Så jag måste försöka få in lite mer vardagsmotion. Det har han HELT rätt i. Så idag satte jag igång med det. 1h och jag mätte ut rundan på jogg.se och den sa 5.3km. 
Jag kommer inte kunna göra detta 7dagar i veckan, men jag kan i alla fall göra det minst 3 eller 4ggr i veckan. 

Nu ska mat ätas sen så måste jag fortsätta på 1 av de 2 pressenter som ska vara klara tills på söndag.
Sen e det spinning ikväll! Så ser min dag ut! 

 

Frustrerad

Just nu så känns det bara som jag står och trampar och trampar men kommer ingen stans. Jag e jätte nöjd vart jag har kommit med min vikt och utseende, men jag vill ta mig vidare mot mitt slutgiltiga mål.
Det e oerhört frustrerande att ställa sig på vågen men det blir ingen förändring. Jag vet inte om jag ska äta mer eller mindre. Äta mer fett eller mindre fett, äta mer protin eller mindre protin. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra just nu.
Jag mätte mig den 18/2 men jag har inte lagt upp det än (det kommer). Jag har stått helt jäkla stilla förutom på ett ställe där jag "krymt" 0.5cm. Jag har stått stilla i vikt MÅNGA månader nu men kroppen har ändå förändrats. Men inte ens det nu.
Denna veckan på gymmet så har det gått dåligt på löpbandet. Jag ger upp efter 2 eller 3 km. Idag hade jag bestämt mig för att ta mig igenom 5km...men efter 3.3km så bara slutade jag springa. Visst det började ta emot, men jag bara gav upp, bara sket i att kämpa. Det gör mig så jäkla förbannad på mig själv!!!

Jaja.....lite att dundera över. 

Igår när jag jobbade så gick jag ut med Nikes (brorsdotter) hund Basse så tog jag med mig min kamera.

  


Er torsdag e min måndag

Så var det torsdag igen. Jag tycker veckorna bara springer fram. Mina veckor ser lika dana ut just nu. Det känns som mina veckor börjar på torsdagarna. SÅ i dag e det min "måndag".

Torsdag: jobbar mellan 07.00 -21.00
Fredag: jobbar varannan vecka 07.00-14.00  och varannan vecka 07.00-21.00
            på fredagar är det även handbolls träning eller match.
            Om det e en "kort" jobbdag så försöker jag hitta på något på kvällen så det känns som jag 
            förlänger helgen. 
Lördag: Ledig men har nästan alltid handbolls match.
Söndag: jobbar varannan vecka 14.00-21.00 och varannan vecka 07.00-21.00. På söndagar brukar det oxå vara
            handbolls match. Om jag jobbar så följer gärna mamma med.
Måndag: Ledig från mamma. men när det e säsong så jobbar jag i mitt företag. Men nu så e jag bara ledig. 
             Måndagar är även tränings dag för mig själv. 
Tisdag: Likadan som måndagen förutom att vi har handbollsträning på kvällen. 
Onsdag: Likadan som måndagen.

Mån-ons försöker vi städa där hemma och fixa tvätten. För det hinner vi aldrig på helgerna. När min trädgårds säsong är igång så blir det alltid tajt med tid. Så därför njuter jag av min lediga tid just nu. Pysslar och tränar och försöker göra allt det som jag inte hinner med annars. 

När det gäller min mat, så ska jag försöka dra ner på mejeriprodukter. De innehåller en heldel kolhydrater. Så får vi se om det e de som e boven i dramat. Jag tycker att det e lite jobbigt för det begrännsar mig ännu mer i mitt kost intag. Jag är vegetarian (sen 13år tillbaka) men vissa dagar önskar jag att jag hade ätit kött, det hade varit betydligt lättare. I kött är det 0g kolhydrater men i quorn och alla andra vegetariska produkter finns det ganska mycket kolhydrater i. 

I mammas lilla klassrum så har vi satt upp alfabetstavlor. Tycker de e så himla fina.

 




  


Te love




Här e mitt senaste pyssel som jag fick iväg igår!!. Ett par handledsvärmare till min kära Caisa! =)
Syns det att hon älskar te???

Dagarna springer förbi!

Fy fasen vad jag känner mig tung i huvudet!! Mina blå slog inte igen förrän halv 4 i morse. Jag skulle bara kolla på damculrlingen sen sova. Men efter matchen var vunnen så kunde inte jag sova. Jag var uppe i varv av den spännande matchen och kanske för mycket kaffe. (vill inte tro att det e pga kaffet) =)
Kan ni leva er in i curlingen oxå?? Jag blir helt fast i matcherna...så grymt spännande, jag sitter och och planerar strategier och drag....allt detta fast jag ALDRIG har provat på det. =)

Igår var jag taggad att gå till gymmet, men eftersom jag sovit dåligt och kände att jag behövde vara lite ensam så blev jag hemma när älsklingen gick dit. Jag hade inte gjort något bra där i alla fall.

Vad glad jag blir att ni gillar mina teckningar =)...vissa har till och med kallat de illustrationer. Att de blir kallade illustrationer e mycket smickrande. Jag gick Estetisk bild på gymnasiet. Det blev så fruktansvärt intensivt mellan varven så all min kreativitet bara försvann. I år är det ......eeeee...10år sen jag gick ut gymnasiet (vart tog de åren vägen) och har inte tecknat eller målat sen dess. På gymnasiet "fick man inte" teckna som jag tyckte om att göra...allt skulle vara så realistiskt. blablabla...så jag gav upp tillsist.
Men nu när jag är inne och tittar och läser andras bloggar så blir jag så oerhört sugen på att teckna igen. =)

Klockan står nu på 15.43 men för mig känns det som kl 8 jag precis har gått upp. (men klockan 8 så var jag uppe och tvättade) Känns som denna dagen håller på att springa ifrån mig!

Dax att göra sig klar till kvällens handbollsmatch uppe i Helsingborg!


Mysan sitter och spanar in fåglarna som gärna hade jagat!

 

Utedass med OS tittande

Ikväll har jag bara suttit i min "pysselhörna". Tittat på OS på datan (för älsklingen har tittat på handboll som sändes på tv, som jag har sneglat på mellan varven) ritat och drukit kaffe från min nya Rice-kopp..sen har jag hittat en ny favorit smak på bubbelvatten KRUSBÄR/PÄRON. Mycket mummsig!! =)
Jag fick iväg mitt paket med mitt pyssel som jag skrev om innan. Så om paketet kommer fram så får ni se det i morgon.



Present planering

Det e så härligt att vara färdig tränad! I morse så stod det BodyPump på schemat. Undra om jag får samma extrema träningsvärk denna vecka?? =)

Älsklingen kom precis tillbaka in genom dörren, han var på väg till skolan men de andra i hans utbildning var sjuka så det blev inställt. Jag som hade tänkt att sätta på hög musik och pyssla....fast pyssla ska jag göra ändå. Jag ska få tummarna ur ändan och göra klart det som nästan e färdigt. (bilder kommer så fort personen som ska få det har fått det) förhoppningsvis i morgon...om jag får iväg det på posten idag.

Jag måste börja planera lite födelsdags presenter oxå. Både min brors sambo och Emelie (Älsklingens brors tjej) fyller år snart. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på till dom. =S Men jag kommer nog på något.

Så här go såg min gubbe ut innan jag gick till gymmet



"vad fin du BLIVIT"

En sak som har slagit mig de senaste veckorna är att väldigt många har börjat märka att jag har gått ner i vikt. Det e ju roligt. Men det som gör mig lite ledsen e att nästan ALLA säger: "Vad fin du BLIVIT!" 
Det e just orden BILVIT som jag hakar upp mig på. Var jag så himla FUL innan???? Dög jag inte då?? E man bara fin om man är "smal"?? (nu säger jag inte att jag e smal)
Jag kan tycka att större personer kan vara så OERHÖRT vackra, snygga, sexiga och ha DET!!! Detta pga deras personlighet och självkänsla.

Varför jag har valt att börja äta enligt LCHF är för att jag vill leva längre. Mitt hjärta ska inte behövas slitas ut i förtid för att jag e allt för överviktig. 
När det gäller min självbild så har jag alltid varit väldigt attraktiv...som sagt MIN självbild. Jag tittar inte på mig själv som andra ser mig. Nu när jag har krymt lite så börjar nog ni andra som ser mig uteifrån se mig lite mer som jag ser mig själv. (Hängde ni med där??)  
Jag har så klart mina neråt dagar då allt e JÄTTE fel...men det e nog som alla andra har, tjocka som smala.

Den senaste månaderna så har jag stått still i vikt. Jag vet inte riktigt varför...så jag funderar på att få lite coatching som kan hjälpa mig vidare. Det kostar lite pengar, men det kanske det e värt??

Nu e det ett bad. Jag har precis kommit hem från gymmet. Gymmet gick så där bra idag...hade ingen kraft.


Lite nya teckningar...

God morgon!!!

Gårdagen blev en riktigt bra söndag. =)
Vi hade handbollsmatch med tjejerna i min "hemma hall"(ligger på skolområdet där jag gick 1-9) i Lund. Alltid lika kul att komma tillbaka till sina rötter. Hallen såg likadan ut, omklädningsrummen var ny gjorda (vilket var välbehövligt) men människorna var det samma....dvs skrikiga på dommarna. Vi spelade i div 3 igår (läs vuxna) och matchen slutade med att vi vann!!! Våra småtjejer (16år) orkade stå upp mot de vuxna och klarade av allt tryck det blev av allt skrikande!!! mycket mycket stolt!!!=) 

På kvällen så jobbade jag. En sak jag älskar att göra, det har jag gjort sen jag var liten. Det e sitta och spela kort med mamma och pappa. Igår blev det skitgubbe. Mamma vann båda gångerna =( Men hon blev glad och jäkligt mallig =)


Mitt älskade GRANIT block har fått några fler teckningar i sig...som sagt så har jag inte tecknat på LÄNGE och har precis kommit igång igen. Några av mina figurer har fått namn oxå. När jag satt och teckna så såg jag hur figurernas liv kom fram...vad de jobbade med och hur de var som personer. 
  






Min egen lilla favvis har blivit "Grön fred"! Sen har jag börjat tycka om att rita lustiga pippi hus.
Det jag har gjort nu den sista tiden är att jag skissar inte...utan det får bli som det blir. Låt pennan få arbeta sig över pappret och så får jag se hur det utvecklar sig.

Alla hjärtans mys

Igår var det dax för "Slaget i Malmö" en handbolls "drabbning" mellan 4 olika skåneklubbar. Ystad IF - H43 och Malmö HK - Lugi i den nya arenan i Malmö. Jag kan ju säga att det var ingen bra dag för Lundalagen. Båda förlora.




Denna blus e ett av de klädesplagg jag köpte när jag var på Svedala Outlet.

Idag är det alla hjärtans dag ...det kan ju inte undgå någon. =)
Jag tog min älskling på en mys frukost på vårt favvis café. Jag kan ju inte äta frukosten där, men så jag åt innan vi gick dit. Så för min del blev det bara en latte och lite mys! =)

Jag tycker inte man behöver köpa och göra så jätte stor sak av denna dag. Det e bättre att visa sin kärlek ALLA andra dagar. (vilket jag kan vara lite dålig på själv...men försöker förbättra mig)

Ska ni göra något speciellt idag??


Vi 2 i 3år



3år....ja..det börjar bli ett tag nu. Tyvärr så e det fortfarande en sak jag inte lyckats lära honom på dessa år... att tycka om att stå framför kameran..han e svår flirtad! =) Fast det roliga e att han blir skit besviken om jag inte tar bilder på honom....min lilla knäppis. Men jag fick "tvinga" han ta foto med mig på vår tre årsdag i alla fall! Det e inte ofta vi e på foto ihop.

Rice kärlek



Bilderna e från Rice.dk/se

2st muggar och en skål fick flytta hem till mig i onsdags. Det gick bara inte att bara gå förbi dom! De skrek "MIA!!! Vi vill bo hos dig!!!!" Hur kan man motstå det??? =)
Jag har ju länge sett dessa underbara muggar (fast i rosa) inne hos Matilda och bara velat ha...så när jag var i Lund i Onsdags och gick till frissan så tittade jag in i den ny öppnade affären Udda Tina så gick det inte att motstå denna frästelsen. Jag kan ju lungt tänka mig ALLA färger i denna kollektion =) Rice har så oerhört glada färger så man blir frästad att köpa ALLT! =)

Dessa dagar som har gått sen jag var på BodyPump har varit i smärtans teckan...fy F-N vad det har gjort ont!! Man måste vara vara sjuk om man tycker om denna smärta....men jag gör ju det! =) Fast jag har ju aldrig påstått att jag e helt normal!!!

Nu e det lite mat som gäller!

3års fin

Jag har precis kommit hem från frissan. Resultatet blev så här:



Hon la 1/3 mörka slingor...som ni ser bla i luggen sen la hon 2/3 blonda. Den så klippte hon bara 2cm på längden men klippte upp det ganska mycket!  Jag e SUPER nöjd med resultatet. =)

När jag kom hem från frisören så stod dessa och väntade på mig


3 röda rosor. Vi firar 3år idag! Mitt hjärta hade köpt rosor till mig, det hör inte till vanligheterna!! =) Det e 3dje gången sen vi blev ihop som jag har fått det. Det låg ett paket på köksbänken oxå... med detta i




Behöver jag ens säga till er att jag ÄLSKAR min sambo????? =) Det e nog självklart va??? =)

Vad tyckte ni om min frissa?? Godkänd???


Vad gör ni när ni inte kan sova??

Vad gör man när man vaknar 04.05 en onsdag morgon??? Jo, man går upp. 
Går fram till datorn och trycker på PLAY knappen så "The proposal" börjar visas. Man tar fram sitt nya GRANIT Block Kvadrat och börjar rita.










För första gången i mitt liv så försökte jag rita en fågel...vet inte om den blev så bra...men jag gillade min handstil på "En pippi fågel" =) Alltid något...
Dessa bilder är ritade med färgpennor med en gång...inte en blyertspenna har varit nära dessa blad! Därför blev de som de blev. Inget att ångra!!! =)

Ny frissa och färg??

Jag ska ju till frissan i morgon och göra något med håret... Det jag har kommit fram till e att jag ändrar still ganska ofta...eller rättare sagt nästan varje dag. Det jag har förälskat mig lite i e bohem-chic..med fläta och lite blandat med jeans med en snygg tröja och en blazer stort halsband. Fast samtidigt så gillar jag lite rockligt oxå...samt lite retro. Jag vill ha kvar längden på mitt hår...men endå göra något med det. Så jag kan ha det nersläppt oxå, jag sätter upp det allt som oftast som det är just nu. Jag funderarde på att färga det brunt...men jag vet inte...jag känner mig blond.


Nu e detta bara gjort i en hasst...och kanske inte helt rätt brunt..men jag tror nog inte jag hade känt igen mig själv med brunt. Fast att jag ÄLSKAR brunt hår. Det e så grymt fint, så jag önskar att jag hade det...men nje.. det e nog inte meningen att jag ska ha det.

Frågan e om jag hade passat i hel lugg?? Jag har ju haft snelugg som min "vanliga" klippning innan...

Nja...det kommer nog bli som "vanligt" eller jag får se vad Frisören säger...

Eller vad tycker ni??


Välkommen Mr SKÄR!!!

Det är dax att pressentera mr SKÄR som är ny inflyttad till oss!!

Lilla Mysan ville oxå bli vara med på fotot! =)

Nu hoppas jag bara att Mr Skär att han håller i ordning på skorna. För vi e trötta på att ha de i hela vår hall! =) För eller hur, det e hans uppgift?!?!


Spagetti arms!

Mina armar...fy fasen! Jag har precis kommit hem från Body Pump...tricepsen e HELT döda! Det e till och med jobbit att ha armarna på bordet och tangentbordet. Helt galet. Passet var helt okej, förutom att jag tyckte ledaren va lite skrikig. Om man inte e så många på passet, då behöver man inte ha volymen på hedsettet så GALET JÄVLA HÖGT!!!!
Rumpan kommer nog vara lagom rolig i morgon...ghaaa...toa sittsen kommer vara LÅNGT ner! =)


Jag ska hoppa ner i ett bad och se om jag kan lösa Sudokut som jag har pillat på nu några dagar (badningar).. Sen blir det lite IKEA skruvning och det sista på lite pyssel jag har haft liggande här ett tag!


Lingon Valross

Vad underbart det är att upptäcka att man redan har tränat, ätit och myst in sig i soffan och klockan inte ens är 20.00.
Spinning passet jag var på idag var ett 45min pass. Det känndes att spinningmusklerna inte har fått röra på sig på ett par år. När man ska stå upp i posetion 2 och köra running (stå rakt upp) och trampa på i lite snabbare tempo så känns det svårt att växla tempo. Allt känns samma...fast man försöker trycka på. Men det var oerhört skönt att bli dyn blöt av svett!! Detta passet kommer nog köras fler gånger.

En sak jag INTE borde gjort idag var att "fusk" mäta mig idag....varför mitt dumma jag???... jag vet att jag har lingonveckan och e svullen som en ballong men endå så mäter jag mig.....INTE SÅ SMART!!!!!!!!! Jag var ca 5cm större i midjan, under brösten 6 cm större....sen vet jag inte riktigt...jag gick in i en vägg av besvikelse...FAST jag borde fatta bättre!! =S Suck!! Varför gör man sånt??? Trodde jag att jag skulle ha krymt 10cm??? E...inte precis.. jaja...gjort e gjort! Hoppas vattnet försvinner tills det e dax för månadens mätning.

I morgon så tror jag att både jag och älsklingen ska prova BodyPump..jag har bara provat det 1gång så det ska bli spännande och se hur det e.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och övertala mig själv att jag inte e som en valross!!!
Natti natti



uppdatering

 

Nu på morgonen så har jag krymt tillbax till mina vanliga centimeter!


vuxenpoängs dag!

Hejsan hej!!

Idag har det varit en vuxendag av desslike! Storstädat, IKEA (ja, idag igen) storhandlat mat på 2 ställen och om 1timme så står det sinning på mitt schema.

Att vi var på IKEA idag igen beror på att när vi städade så fick min kära älskling tok spel på ALLA våra skor som står i hallen. När vi var på IKEA i förra veckan så tittade vi på ett skoskåp som vi tyckte va okej. (sko skåp e inte spec snygga) Så vi bestämde oss för att åka iväg och handla det idag. Så i kväll så kommer jag få IKEA skruva igen. Men jag e mer eller mindre proffs på det så det gör mig inte så mycket. =)


(bild från IKEA)

Sen vet jag att jag inte har uppdaterat er alla mina kläder...men det kanske kommer i morgon! =)

Sen en sak.....jag ska klippa och färga håret på onsdag. Men jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag vill ha. och framför allt...VAD PASSAR JAG I??????

kanske får söka lite på nätet.....=S

Ett misslyckande?

Jag antar att det är 99% av alla bloggar består av Melodifestivalsprat. Jo då, jag såg oxå det. Jag förbrede mig med ett skönt varmt bad, satte på kaffe och gjorde hemmagjord glass...bäddade ner mig under filtarna med älsklingen och Mysan. Sen var det bara att hänga med. Olas låt kommer med största sanolikhet bli en radioplåga. Det som jag kan känna e lite kul med Ola e att han e kompis med min "svåger" sen barnsben och de umgås fortfarande. Sen att min "svägerska" e lite väl fachinerad av han...det e en annan sak =D

Jag tyckte faktist att alla låtar gick att lyssna på, alla gjorde inte intryck på mig...men så e det väl alltid?! Var det någon annan som hade på text-tv:s twitter text på? Tyckte faktist det var lite små kul...¨

Annars så har det inte hänt så mycket mer än handboll...som vanligt. Eller jo det har det ju visst. Jag var ju ute med min kära Lotta och hennes kompis Cissi på Koi på Lilla torg i fredags. Det e så himla mysigt att bara vara ute med tjejer! Speciellt tjejer som inte håller på att "ragga" för det kan vara jävligt drygt, spec när man själv inte e intresserad av sånt. Sitta och prata och dricka vin...Vin fick det bli, de drinkar Lotta och Cissi drack va ingen höjdare! =S om en bartender gör en drink och man inte får mer smak av det då måste han misslyckas GRYMT med sitt jobb!!! För det e väl endå meningen att man ska vilja ha mer??

Nu så e det lite mys hemma hos mamma...även "Fisen" har myst in sig med oss!



Rosengårds ungdomar

Hej!

Igår så kunde vi läsa detta i tidningen. Just denna skola har mamma jobbat på i 30år. Det är där jag är ihop med mamma när jag jobbar på torsdagar. (Vi är på lågstadiet). Jag har ju mött många av högstadie eleverna eftersom mamma har sitt klassrum nära matsalen och deras NO salar. Det finns MÅNGA underbara elever. De hjälper ALLTID att hålla upp dörrarna och sköter sig utmärkt. Så det som artiklen handlar om är ett fåtal elever, det e lätt att dömma ALLA elever som går på skolan. 
Det e väl fenomenet att de som hörs mest får mest...så de tysta skötsamma får inte den uppmärksamhet som de faktist förtjänar. 

Visst finns det busar och hormon fyllda ungdomar på skolan som inte är mönster elever men det finns överallt. Det som är lite speciellt för skolorna som ligger på Rosengård är att många elever har taramatiska upplevelser med sig i bagaget. Vissa har sett mamma, pappa eller släktingar skjutas ihjäl, de har upplevt bomber och oroligheter i sina länder. Om inte barnen själva upplevt detta så har många av deras föräldrar gjort det och det påverkar även barnen.  

När jag var uppe i Stockholm i november så träffade jag och Caisa på 2st personer och började prata med de. Då kom vi in på ämnet Rosengård som de hade hört/läst så mycket om i media. Bilden av Rosengård är väldigt snevriden. Där oroligheterna har varit är en liten del av stadsdelen och innefattar inte alla som bor där som man kan tro när man läser om dom i media.  

När det gäller eleverna i denna stadsdelen så behöver de många vuxna runt sig. Tyvärr så är det just här som man gör sina besparingar. Jag tror ju att om man hade sattsat på barn och ungdomar så hade man sparat pengarna på långsikt . Men tyvärr så tänkter inte våra kära politiker så..utan de tänker bara på sina mandat perioder. 

Nu så ska jag göra lite lunch till mamma innan hon ska få skön arom massage.
Ha en bra dag! 


Tårar i provrummet

Jag MÅSTE bara berätta!! Jag e nästan LYRISK!!!! Eller rättare sagt, jag fick nästan en tår (okej en halv tår blev det) i ögat idag när jag stod i provrummet nere på Svedala outlet...jag kom fasiken i ALLA kläder, de var till och med förstora vissa av de!!! =) I vanliga fall så kan tårar oxå komma i provrum men det har ALDRIG varit glädje tårar! =)

Jag ska iväg på mach om en stund så jag hinner inte visa de nu. Det får bli en annan dag..=)

Ps... vi har nog en tjej här hemma som börjar bli könsmogen..jäklar vad hon har börjat prata!!! =)


Stockholms scrapp för november

Detta här har precis skapats här hemma





Detta sitter i mitt album vars namn är "Me, Myself and I" där det e meningen att jag ska göra en Scrapp för varje månad. Kravet är att jag själv är med på ett foto...sen vad det handlar om e fritt. En sån här bok har även Älskade Caisen som ni ser här på bilderna ihop med mig.

Den första scrappen är foto på oss när vi är inne på H&M och provar kläder vi ALDRIG skulle få för oss att prova annars. =) Det var hysteriskt kul!!! Ne..vi e inte 28...utan 18!! =)

Osminkad till sminkad

Igår när jag och älsklingen var ute på ärenden så smet jag in på Make up store. Jag behövde en ny foundation. Jag har i några år nu haft iD-makeup men jag har inte varit så nöjd med den ett tag nu. Den har den senaste tiden sett ut som jag fjällar på näsan. Hur mycket jag har smörjt in mig innan så har den krackelerat. Så jag tänkte att jag skulle prova Make up stores foundation. Jag blev rekomenderad en halv täckande så jag berättade att jag e VÄLDIGT röd i hyn så rekomenderade hon en consealer oxå (säljarens lyckodag...en "godtrogen kund") så jag gick på det...fast jag var lite tveksam om jag skulle ha en halv täckande och inte en hel täckande. Men jaja..jag måste ju prova. Och det har jag precis gjort.... Bli inte allt för rädda...men så här ser jag ut när jag har badat och tvättat av mig allt smink!!



Naturell                                         Foundation

med concealer                               och allt annat oxå =) KLAR!!

Jag ska nog säga att jag fortfarande e lite osäker på om det e rätt foundation...men  jag e väldigt nöjd med resultatet än då. Näsan ser inte ut som ett krakeleratskinn utan faktist som en slät näsa! =)


Kanske får ge upp

Ja...jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag känner mig oerhört besviken...elller jag vet inte om besviken e rätt ord....men som ni vet så e min plan att fortsätta gå ner i vikt. Men mina kilo vill inte försvinna. Varje gång jag ställer mig på vågen så står den på samma siffror som innan om inte lite mer...som sen blir lite mindre men endå inte mindre än va siffrorna va från början.
När jag inte får mitt resultat som jag fått innan så känns det lite tröst löst. Jag "fuskar" inte med potatis, ris, bröd..jag äter lite frukt då och då...även lite nötter. Men det har jag gjort hela tiden...men kan det vara så att de har så mycket med min viktminskning???

Fast att jag har haft framgångar på löpbandet de senaste 2veckorna så känner jag mig besviken. Jag e besviken öven att jag inte blir av med min förkylning så jag kan köra på ordentligt. Det har bara blivit ett gym/löp pass i veckan. Idag när jag tänkte jogga så gick det bara i 1.8km för sen så lät jag som värsta asmatikern. Så det var bara att stiga av...GRYMT besviken!!!
Jag körde lite styrka i stället, men det e så svårt att bryta den mentala planeringen tycker jag.
Så här såg jag ut i alla fall...osminkad och svettig i mina nya träningskläder från H&M. Otroligt sköna! =)



Nu hoppas jag bara att jag kan bli frisk så jag kan börja träna ordentligt igen. Jag e trött på detta nu!!
Jag får nog ge upp i min utmaning om 5km på 30min nu tills fredag...=( Tyvärr...jag HATAR att ge upp!!!!

Nu ska jag antigen gå ner och städa bilen (som e väldigt nödvändligt) eller lägga mig i ett varmt bad (låter skönast)...vi får se vad det blir!





Lite uppdatering i bilder...

Hej!! Nu e jag tillbaka i mitt älskade hem. Resan hem igår tog enormt långtid pga snöovädret vi möttes av. Jag har känt mig bakfull hela dagen. Men det blir väl så när man e vaken i ett dygn med bara några till slumringar i bussen hem. Påvägen upp till Sthlm så lekte jag med min kamera med temat FART



När vi sen var ute på våra morgon promenader så blev det oxå några försök på fartbilder






Förutom en massa bilar så blev det oxå några foto på omgivningen

I förra veckan fick jag förfrågan av min älskling om jag ville hjälpa hans lärare med lite pyssel. Så ikväll har jag suttit och pillat lite med det... Här e mina kycklingar som man kan göra till Påsk

Här e min larv....tycker den e så söt. Det är oxå roligt att ha de på ett dagis eller i en ett klassrum


Här står inte hur man gör...men det kommer jag ju visa de sen! =)


RSS 2.0