några hekto till har trillat från min kropp!!

 

Jag ställde mig på vågen precis....den visade mig siffror som gjorde mig oerhört glad. totalt har jag minskat 8,1kg. Helt otroligt... jag e så glad. Visst det e de som tappar vikt snabbare än jag...men jag e så nöjd över varje hg jag tappar!!! Woho...


En härlig helg med 13st tjejer och 4ledare

Måndag morgon och vi e hemma och hela efter helgen i skogen.
I fredags så åkte vi iväg med vårt nya lag på uppstartsläger. Vi samlades på stationen i Lund och de hade fått packlista att packa så de kunde bära packnigen i ca 5km lätt terräng. På stationen fick de olika grupparna karta till vart de skulle ta sig och en poängjakts lista. Sen sa vi ledare hejdå och tjejerna skulle själv ta sig dit.

Vi åkte iväg till gården mitt i skogen och väntade på tjejerna. Kl 20.30 hade de fått som sista ankomst tid annars skulle de få 30 minus poäng om vi va tvungna och hämta de med bil så va det ytterligare 40 minus poäng.

När klockan var 20.28 så hörde vi några tjejer i skogen och hur de sprang. De sprang som galningar, när de kom in på gårdsplanen så stod klockan 20.32 dvs minus 30 poäng. Två av grupperna kom in precis efter halv 9 men den 3dje gruppen dök inte upp så klockan 20.40 så ringde vi de...och jag kan ju säga att de inte va i närheten så det slutade med att vi åkte och hämtade de på en gård där de hade gått in och frågat om var de va någon stans. Frun som ägde huset/gården var oerhört trevlig och tjejerna va glada som lärkor. Vi döpte tjejernas grupp till "Kulla-gulla" för gården vi hämta de på hette Kulla. 
När vi var full trupp igen så redovisa de poängjakten...de hade hittat både raggarbilar, husbilar, pussat sniglar, grodor, maskar, plockat buketter, pantat flaskor, samlat plastpåsar, dansat bugg med en okänd person osv. Det va till och med en grupp som hade knackat på och frågat om de fick låna deras badkar för att sjunga Idas sommarvisa...när vi satte ihop pänglistan så tänkte vi på ett badkar i en hage...men stadsungar tänker tydligen inte riktigt likadant :)
Lördagen så paddlade vi kanot och grillade mat och tjejerna fick själva anordna en myskväll med aktiviteter mm Tjejgruppen som hade aktiviteterna gjode en jätte rolig 4kamp som slutade med en skattjakt utomhus i mörkret. Riktigt kul även för oss ledare...riktigt imponerande får jag säga!! 
Söndagen så hade vi handbollsteori och samarbetslekar sen va helgen över och det va dax att ta sig tillbaka till stan igen.
Helgen va riktigt kul men jag va så trött så jag somnade kl 19.45 som en stock i vår sköna säng!    

lite uppdatering

Det känns som jag har emigrerat här ifrån, men det har jag inte! Jag har bara haft FULLT upp. Helt galet mycket att göra.

Om några timmar så åker vi iväg till hemlig ort med våra töser. Ska bli himla kul, dom kommer utsättas både för det ena och andra. =)

Vad har annars hänt den senaste tiden?
Jo, mormor ligger och kämpar emot liemannen som vill komma och hämta henne. Hon stretar emot så vi har suttit vak över henne igår och idag.  Hon vill men vågar nog inte riktigt...det e hennes tid och det känner hon. Men det e något som håller henne kvar här.
Det e oerhört ledsamt men livet har ju sin gång. Känner inte för att skriva om detta just nu. Just nu e det krig mellan förnuft och känslor.

Annars har det varit oerhört mycket jobb. Jag har jobbat som en hottentott för att hinna med alla mina punkter denna vecka!

Och nu står det : PACKA på min lista! Så det får jag göra!

ha en bra helg!!!

scrappkväll hemma

ja här kommer min scrapp...blev inte alls nöjd med den =( skissen va fin men ne...fick inte alls till det denna gången
Jag gjorde en till scrapp ikväll...den e inte klar än. Text saknas... jag vill ha något i still med "det krävs två för att dansa tango" eller det finns 2sidor på ett mynt eller krona och klave...ja och i stället för eller....för ibland kan man inte välja man får båda sidorna på köpet... Har ni några förslag??


jag har även haft lite hjälpreda med mig ikväll


klirr i kassan!

Enligt drömtydningen så skulle jag ju få lite pengar. Det kanske va min lön som va 4000kr mer än jag hade förväntat. Jag älskar verkligen att få bra löner!! Lönen e rätt för de har schysterats från min felaktiga lön förra månaden.
Så nu längtar jag till måndag då de kommer....shopping!!! Eller ska man spara de till november?!?!  eller älsklingen fyller ju snart 25...så planera en present till honom...ja, vi får se!

Casia du undra om min scrapp...den e inte riktigt klar än...e inte helt nöjd med den..måste fixa lite till..men det ska göra typ NU!!!

MÅSTE BARA SÄGA!!!

ÄNTLIGEN FREDAG!!!!! WOHO!!!!


Vad innebär detta??

I går natt så drömde jag något skumt. Jag kommer inte ihåg exakt vad som hade hänt. Men Caisa låg på sjukhus av någon anledning..jag va och hälsade på och spelade nitendo med hennes dotter och man. en kommentar jag kommer ihåg va "vilken tur att det finns trådlösa konsoller nu för tiden!" (snacka i-lands problem!!!) Men vilket fall....när jag skulle bege mig där ifrån så träffade jag någon som gjorde mig rörd så tårarna börja rinna.....trodde jag, när jag tog en näsduk så vad det blod som kom istället för tårar. Helt förvirrad vaknade jag, vad innebär detta?! Gråta blod....Sökte på nätet och hittade en sida om trömtydning:

Ordet BLOD, se flyta: pengar.

Ordet

GRÅTA: I drömmen är du förtvivlad men vet inte varför. Det kan till och med hända att du vaknar av att örngottet är vått. Trösta dig då med att det anses mycket lyckosamt att drömma att man gråter - bl. a. lät det innebära pengar! Ett par andra tydningar är: "på sorg följer glädje" och "oväntad lycka".Innebär detta att jag kanske kommer få lite pengar!?!?! för ingen hade varit gladare än jag i så fall!!

 


090918

God kväll alla!!

Sitter med en kopp kaffe som min älskling har bryggt till mig. E jätte sugen på att scrappa med mitt nya alfabet och en ny hittad sida med en massa skisser som man kan scrapplifta ifrån! KUL!!! Men jag får lixom inte tummarna loss...men sitter med älsklade Caisa på MSN nu som peppar mig.
Hur kommer det sig att man går om varandra där titt som tätt??!!! Irriternade i alla fall...spec när man vill ha hennes sällskap!

Jag tror inte jag har skrivit det men jag mätte mig igår...totalt har jag tappat 28cm över mina mätpunkter på kroppen! Helt ok får jag säga! 

Idag har det annars varit helt ljuvligt att vara ute...idag ÄLSKADE jag mitt jobb!! Imorgon hoppas jag på samma väder!

Ne...scrapp time!!

Redovisar kanske sen! =) 


malmöfestivalen 09

I lördags vad det ju Malmöfestivalen. Som jag skrev så skulle vi dit...vädret blev kanon fint, det trodde jag ju dock inte några timmar innan när regnet bara öste ner utan för fönstret.

Klockan 20.00 stod Miss Li på scenen.

>Som alltid så va hon ett krutpaket. Fulla av liv och energi. Hennes musik e medryckande och hennes texter e genomtänkta.  Gillar henne skarpt!!

Mellan Miss Li och Veronica Maggio så va det 45min så vi gick till Lilla torg. Vi innebär jag, älsklinge, älsklingensbror Alexander och hans flickvän Emelie som vi mött upp.

kLOCKAN 21.45 stod Veronica Maggio på scenenJag har lyssnar för lite på henne för att uppskatta henne ordentligt. Hennes hittar e bra, men de andra kan jag inte säga så mycket om... hon har närvaro men hon hamnar längstner på listan för kvällen!

När klockan slog Timbuktu så va alla redo för honom! Stortorget va fullt av folk som älskar denna artist!Även idioter va där. Några "sjukt coola killar" satte igång bengaler mitt i folkmassan


Timbuktu spelade även min och Freddanslåt..."strö lite socker på mig"


Jag har lite videos men jag har lite problem med inloggningen på youtube...men så fort det fungerara så ska ni få smakprov på stämningen!

SEN EN SAK TILL
En sak som gör att jag gillar Jason (som timbuktu heter) e att han bryr sig. Det blev ett slagsmål under tiden han spelade...det tog 10 hundradelar så hade alla slutat spelat och han blev skitförbannad och försökte få deras uppmärksamhet,, som delvis blev lugnare, fast polisen fick gripa in...och så avslutar han det hela med
" vissa får lära sig den hårda vägen" hela publiken bröt ut i ett jubel och han forstätter predika kärlek och glädje! En grymt personlighet! 

Här får ni en snutt över känslan som va där inne!!
 

Bortskämd av min älskling

Hej hopp!

Vi har precis kommit hem från gymmet och en tur på stan. Men man kan ju inte säga att man blir insperead av detta väder.
Älsklingen har gått sitt CSN nu så äntligen har vi lite pengar igen. Det e ganska tufft att leva på en inkomst. Men idag va det min tur att bli lite bortskämd =)

Lunchen blev på expressohouse...första vi gick in på hade bara kycklingsallad och italienskbondsallad dvs kött i båda. Så jag fråga om man kunde göra en sallad med räkor i...tjejen i kassan va ny så hon frågade en annan och den andra sa lite så där -tja..jo men det skulle väl gå...sen kommer det en kille som jobbar där och säger: NÄ DET INGÅR INTE I SORTIMENTET!!! e...va??? göra kunder nöjda?? har han hört det?? tydligen inte..och med tanke på att mitt blodsocker var nere under fotsulorna så blev jag lite vrång och sa några välvalda ord! =/ Vi gick över gå gatan (mm..det ligger 2st med 10meters mellanrum.) och frågade samma sak där....INGA PROBLEM!!! Vad va de som va så himla svårt undrar jag!?!!  men jaja...en godsallad med räkor och vitabönor med pesto och sallad fick jag.

Dagens shopping blev detta


Torr schampo och vanligt Schampo och balsam.....och en flaska vin! Inte för att jag e jätte sugen nu, men ikväll e det mycket möjligt att det blir ett glas eller två innan man beger sig ner till Malmö festivalen. Hoppas hoppas bara det blir uppehåll, för att stå och lyssna på musik och bli genom blöt ser jag inte som något nöje!!

De som spelar idag är

Veronica Maggio
 

Miss Li


Timbuktu
 

En helt okej kväll får jag säga! =)

wihooooo!!!

Jag sitter med ett leende på läpparna.. 2 bra dagar på rad. =)
Igår la jag mitt aldra första bud på tradera, ett alfabet till scrappen..och jag vann budningen!!!! Det levde jag på hela dagen kan jag säga. Jag kan förstå de som fastnar i ett köpberoende där...för det e ju spännande i slutet. Pulsen gick faktist upp de sista 2minuterna!!

I tisdags så va det ju vägdag, jag skrev inget här om det hela för jag blev bara så jäkla besviken, visst hade jag kunnat räkna ut att vågen skulle visa + efter dryckerna på festen men inte 1.4kg!!!! Världen rasade...MEN idag så ställde jag mig på vågen igen hade jag tappat de kilona och ytterligare 0.6kg så totalt har jag gått ner 6.6kg. Men fatta va min kropp samlar vatten för att sen ganska snabbt göra av med det igen...det e ju inte lite det handlar om heller.. Min kropp e fasen en komplicerad grej!! Varför inte kunna ligga stilla bara!! eller då så klart tappa fettet bara! Hade varit mycket roligare och enklare!
Men vilket fall -6.6kg  e jag riktigt nöjd med!!! =)  Om några dagar så e det dax att mäta igen, ska bli intressant och se vad centimeterna säger!

Nu ska jag ta och fixa lite!!
Ha en bra dag!!


Redovisning

Så här blev min scrapp


scrapp utmaning

Till Caisa


Pink i höst..vad finns bättre att pigga upp en!?

Biljett är bokad!!!!Det ska bli så jäkla gött att åka iväg på en mini semester och kolla på Pink! Så GÖTT!!!
Detta kommer jag leva på hela hösten!

Annars så känns det faktist lite bättre nu. Läste i en tidning igår att man kunde bli lite nedstämd när man inte äter så mycket kolhydrater. Jag vet inte om det beror på det eller om det beror på att jag känner en massa måsten på mina axlar eller kanske en kombination av det hela!

På jobb fronten så har jag en MASSA att göra nu. Nya kunder ringer hela tiden...och jag har redan ett fullspäckat schema så det e roligt att man e uppskattad. Idag har jag planerat ett mega stort jobb! Men det e kul!

Ne, nu ska jag göra mig klar och bege mig mot nya äventyr!
Ha en bra dag!

inte en bättre dag idag

Jag vet inte om jag e på väg in i en höst deprition eller vad det e...men jag känner mig helt deppig och bläig!
Jag kan inte beskriva hur jag känner så jag gjorde en liten bild i stället!

Detta e jag just idag.

hoppas att ni e har det bra i alla fall!

1000000 kilos tung dag

Måndag morgon och jag bara vill vägra!! Jag vill inte..jag vill inte något alls!! Möjligtvis scrappa men det har jag inte tid till för jag har andra saker att göra. Men jag vill inte...fast jag vet om att när jag kommer ut till trädgårdarna så blir det bra, men nu när jag sitter här hemma så vill jag bara vara hos mina katter och mysa och få lite kärlek.

Dagens jobb är inte så betungande, varför känns det som att man ska bestiga alla berg i världen då?? 
Jag skulle gå till gymmet i morse men jag vägra..det gick inte att ta sig dit. Men jag kom i alla fall ut på en 45minuters promenad med lite tempo i. Jag får nöja mig med det, men jag känner mig bara ÖRK idag...gha.

Nä, nu ska jag ta mitt kaffe som e klart. Det e inte ofta jag kokar kaffe till mig själv, men idag så mutar jag mig själv med de för att rycka upp mig lite! 

 

Fredags lyx och lördags fest

GoKväll alla!
Det e några dagar sen jag uppdatera er.
I fredags så blev det en jetsettsdag. Golf på barsebäck och sen tennis på kvällen det som saknades va segling.
Det va första gången jag spela tennis, men fasen va kul de va. Inte så lätt men det gick framåt. Vi spelade dubbel, Min älskling, hans bror och tjej. Efter tennisen så åkte vi alla hem till oss och åt tacosgratäng och drack gott! 
Sen gjorde vi en sak som vi har tänkt på att göra länge, vi letade upp hur man gick till takterrasen på vårt hus. Ja, det heter ju inte takterras, men det låter bättre än mattpiskbalkong! =)

Söta Emelie uppe på takterassen med livetsgoda! =)


Bröderna slappar i soffan! Älsklingen inte lika sugen på att bli fotad

I lördags så va vi bjudna på kräftskiva. Kl 16.00 började rajrajet.
En riktigt rolig kväll med många skratt och roligheter. Vi hade lekar och de viktigaste av allt va att rätt person vann i familjefajterna! ...ja just det JAG!!


ETT STORT TACK FÖR DENNA SUPER GOA KVÄLLEN CAISA MED FAMILJ!!!!

summering av de 10veckor som har passerat

Tisdag dvs vägning för min del. Vågen och jag har aldrig haft en bra relation, kanske inte har en toppen relation nu heller men det e inte ångest som det har varit innan heller. Det är 10veckor sedan jag slutade äta kolhydrater idag, jag tänkte göra en liten tabell över min viktner gång.

v22 start vecka
v23 -1.5kg
v24 -1.4kg  totalt 2.9kg
v25 +0.9kg totalt 2.0kg
v26 - 0.6kg totalt 2.6kg 
v27 -1.4kg  totalt 4.0kg
v28 +0.2kg totalt 3.8kg
v29 -1.0kg  totalt 4.8kg
v30 - 0.5kg totalt 5.3kg
v31 -0.5kg  totalt 5,8kg
v32 -0.2kg  totalt 6.0kg 

så genomsnittligt har jag gått ner 0.6kg/veckan vilket e helt okej. I dessa veckor så ligger både student, bröllop handbollscuper och lite kvällar med vin så det är ett liv jag lever och inte i någon tråkig dietliv och då även vissa tillfällen som varit svårare än andra att äta helt 100% perfekt men endå utan kolhydrater. 
Jag kommer fortsätta att äta som jag gör nu, jag mår oerhört bra och både min ätstörning och mitt blodsocker e under kontroll. 
Sen får vi se vad måttbandet säger den 18 aug för då e det dax att mäta igen!

Nä, nu e det dax att lyfta rumpan från soffan och bege sig ut på en timmes promenix, Sen e det klippa träd och trimma till en häck som står i agendan!

Ha en bra dag! 


Emelie

Min söta "svägerska" blev offret idag...


Seg dag

Igår när jag gick och lade mig för att läsa så gjorde jag som jag alltid gör, börja läsa baksidan först. Det handlade om läkare som blev mördade osv. Jag slog upp första sidan och skulle börja läsa, men det var något som tog emot. Det gick bara inte att läsa..så jag stängde boken och lade mig för att sova. Så började jag fundera vad det va som gjode att det tog emot. Jag tror faktist att det va för att det handlade om att det e just läkare som blir dödade. För läkare e "heliga" de viktiga för oss alla, de får lixom inte bli dödade! Jag får väll ta mig förbi denna spärren och försöka läsa boken.

Vi va riktigt slöstartade idag. Vi vaknade inte förrän kl 10 och nu e klockan 12.17 och vi har inte kommit längre än ätit frukost. Ljudet från regndropparna utanför fönstren gör en helt sövd. Så vi får se vad denna dagen kommer bjuda på.

Jag bjuder på en liten bild på våra älsklingar

Scrappkvällen hos Anneli

Här kommer lite bilder från scrappkvällen

Mitt lilla alster


Caisas alster


Annelis alster


Vi har påbörjat en drinkbok...en liten anledning att få träffas att scrappa bilderna vi tagit under tjejkvällarna.
Eftersom jag inte har "gjort" någon drink så tog jag på mig att göra framsidan..


Caisas drinkar från hennes tjejkväll


Annelis drink från min tjejkväll


Drink boken kommer fyllas på med vattenmelondrink och turkiskashots mfl

En riktigt trevlig kväll med mycket god mat hemma hos Anneli blev denna scrappträffen. Jag insåg ju som jag anna innan jag åkte dit att man blev galet sugen på köpa en massa nya scrapp saker! =)
 
Tack Anneli för att vi fick komma ut till dig, det gör jag gärna igen!!

- 6kg totalt!

Söndag och klockan är 11.10 men än e det inte mycket som har hänt. Mamma har haft en jobbig natt och ville ligga kvar en stund till i sängen och har inte gått upp förän nu. Själv så e man lite trött efter gårdagens kusinträff. Kusinträffen va på älsklingens sida. Oerhört trevligt, 8 personer dvs 4kusiner med respektive...eller ett par va inte helt överens om de va ett par eller höll på att bli ett par så under kvällens gång så blev det bestämt att de fick räkana gårdagen som deras nya årsdag. =)

I morse så ställde jag mig på vågen (fast det inte e min väg dag, men ja jag e lite nyfiken) och den visade - 1hg till så nu mera har jag gått ner exakt 6.0kg!! WOHO!!!!! Måste säga att det känns för jäkla bra, jag har ju alltid haft problem med att just tappa vikt och hålla mig till en viss kost, men att skippa kolhydraterna har inte alls varit några konstigheter. Fast att jag var en kolhydratsmänniska innan.  När jag slutade äta rött kött och kyckling så ersatte jag det med kolhydrater, det fanns inte det utbudet på protin till vegetarianer som det finns nu. Det bästa som fanns va mackor med ost på eller när man grillade åt man klyftpotatis med sås eller när man hade spelat 9hål golf och kom ner till kiosken så åt de andra korv så tog jag brödet med senap och ketchup...medans de andra åt sig mätta på kött så gjorde jag det på kolhydrater, för att bli mätt på kolhydrater så behövs det ganska stora mängder och man håller sig inte lika mätt lika länge, så det e inte konstigt att jag ser ut som jag gör.

I veckoslutet här så va jag och scrappade lite...lägger upp lite bilden senare!
Ha det så bra så länge!


RSS 2.0