En av de 8 bästa

VINNSTER!!!!!!!!!!!! :) vi slog ut 2 Sthlms lag som var rankade 1a och 5a!!!!:) behöver jag skriva att jag e stolt och lycklig???:) vi hade dödens grupp och gick obesegrade igenom den!! :) nu e det 'bara' en bussresa i snöoväder kvar att besegra!! Som det ser ut nu så e vi hemma ca 04.00 eller senare!! Men det e de värt!!:) Dessa segrar idag innebär att vi e 1 av de 8 bästa handbollslagen i landet!! Woho!!!

En av de 8 bästa

VINNSTER!!!!!!!!!!!! :) vi slog ut 2 Sthlms lag som var rankade 1a och 5a!!!!:) behöver jag skriva att jag e stolt och lycklig???:) vi hade dödens grupp och gick obesegrade igenom den!! :) nu e det 'bara' en bussresa i snöoväder kvar att besegra!! Som det ser ut nu så e vi hemma ca 04.00 eller senare!! Men det e de värt!!:) Dessa segrar idag innebär att vi e 1 av de 8 bästa handbollslagen i landet!! Woho!!!

Liten uppdatering

Hejsan hoppsan!!!

Här kommer ett litet inlägg från Zinkensdamm i Sthlm!! Vi fick med oss 2st vinster igår och nästa match e väldigt avgörande för oss. Om vi vinner så kommer vi få en BETYDLIGT mycket lättare semi-off match än om vi förlorar med mer än 3. =S Nervös som tusan...men detta e bara gött!! =)

Jag hoppas att alla har det super bra!


En busschaför

4timmar i buss och 4a återstår. Filmerna 'kvarteret skatan' och 'dirty dancing' e avklarade, undra vilken nästa film blir. Just nu befinner vi oss i Jönköping... Ser riktigt mysigt ut, de lilla man ser för det börjar bli ganska mörkt. Tur man har en spännande helg framför sig så att bussresan känns värt detta bussåkande!

Underhållningsväska

God morgon!

Jag måste bara säga det att det e HÄRLIGT att vakna med rinnande snor...eller kanske inte! =S Det var bara att stiga upp.

Idag så jobbar jag först några timmar sen väntas en buss resa på ca 8timmar. Igår när jag packade min "underhållningsväska" så kunde jag inte riktigt bestämma mig vad jag skulle ha i den. Det jag egentligen vill packa med mig e min kudde (som kommer få följa med) och ett täcke så man kan bädda ner sig och sova hela resan. Men det lär ju knappast ske..dessutom så kommer jag nog inte kunna sova i natt i så fall.
Det som har blivit ner packat är bla min kamera, färgpennor och ett block med vita blad i, böckerna " Vem är det som bestämmer i ditt liv" -om mindfulness som jag har fått låna av Emelie och boken "Människohamn" som Caisa skickade till mig. Sen så kommer det visas film på bussen oxå. Sen har jag ju oxå min iPhone så jag kan underhålla mig med den oxå. (dvs kolla bloggar) =)

Ne...nu måste jag börja ta på mig lite kläder så vi kan köra mot Lund!!

Ha en bra dag!!

Det börjar närma sig!

Hm.... vad e detta för konstigheter som sker när man loggat in från Blogg.se??? Sidan ser helt konstig ut... Gör den det för er oxå??

I kära Skåneland så e det helt vitt...antar att det e de i hela vårt avlånga land. Men detta e inte NORMALT för oss. I år har vi haft oerhört många fler veckor snö än vanligt. Ja, jag vet inte men... snö e helt okej runt jul och nyår..men sen e det helt okej för mig att det e kal mark.
På skolgården där mamma jobbar är det 30cm snö och alla barn kastar snöbollar....och det får man INTE göra på skolgården utan bara på fotbollsplanen. Men hur lätt e det att inte kasta snöbollar när det finns MASSOR av snö??? (skåne ögon mätt) Jag e själv sugen på att krama lite snöbollar! =)

I morgon så beger vi oss av upp till Sthlm igen. Denna gången med våra handbolls tjejer. Vi spelar USM (ungdoms svenska mästerskapen) Den spelas i 5 omgångar. Steg 1 är alla lag med i hela landet som vill delta (i denna åldersklassen) om man blir 1 eller 2 i gruppen man spelar i går man direkt till steg 3. Om man blir 3 eller 4 i gruppen går man vidare till steg 2. De som blir 1a och en del 2or går vidare i från steg 2 till steg 3. De som vunnit och kommit 2a i steg 1 eller 2 spelar nu mot varandra. Även detta i grupp spel. De 2bästa från varje grupp går vidare till steg 4. I steg 4 finns bara 16st lag kvar. Här spelar man först grupp spel. 1och 2an går vidare till ett mellan steg som kallas semi-off. Detta innebär att det 2st grupper spelar på samma ställe och den som 1a i grupp A möter 2an i grupp B och 2an i grupp A möter 1an i grupp B. Vinnarna av de här matcherna går vidare till final steget dvs steg 5.

Vi ska spela steg 4 nu. Då e det 16st lag kvar. Det ska bli oerhört spännande och se hur vi presterar. Vi tillhör de bästa lagen i sverige så vi borde gå till finalsteget...men semi-off matchen är nervös. Det e oerhört bra motstånd där och det gäller att alla vågar vinna och prestera! Jag får lite fjärliar i magen bara av tanken av det...=S  Men kul ska det bli!! =)Jag längtar till de gula rapsfälten kommer och de härliga varma dagarna e här igen!!


Objektiv på vindenVi var uppe och tog ner fåtöljen från vinden. När vi var där uppe så såg jag min gamla kameraväska med mina objektiv i....det visade sig att båda var Canon dvs jag kan använde de till min nya kamera...=) Som ni ser på bilden så e det objektiv Canon 28-80 och Canon 75-300 och det jag köpte till min nya kamera är 50-200..nu måste jag ju bara lära känna de igen! =)

Soffan har fått en ny outfitIdag har soffan fått en en ny outfit. Gått från gul till brun. Det e en hel del saker till som skall göras med rummet innan det blir klart...men bara att soffan fått en annan färg gör mycket!!!
Vi får se om fåtöljen från vinden kommer ner idag oxå... älsklingen har precis myst ner sig i soffan så det e inte säkert ;)

Vi var en sväng på IKEA idag...varför...varför finns inte allt inne när man vill ha det???? Jag har hittat en matta som hade passat bra här. Jag e ingen matt person, men vi behöver det för att få en mjukare känsla här hemma. Men nä, den var slut. Så frågade jag när den skulle komma igen...får till svar "-eeeee...det står inget här, så tidigast v8..." suck!!!!!  okej tidigast till sommaren då då..och det e som det brukar! =(
Det som e posetivt är att jag fortfarande har lön kvar på mitt konto =)

Har ni sett "Snabba cash"??? Vi ska gå och se den i dag. Jag har inte läst ut boken än...tyvärr...men jag har lovat älsklingen att jag ska gå och se den med honom ju..så det får bli idag.

20100126

God morgon!!

Eller jag vet inte om det e så himla bra morgon om jag ska vara ärlig. Jag vaknade med näsblod och ont i halsen. =S
Jag som skulle upp och träna...jag kommer fortfarande att gå iväg till gymmet tror jag, men man blir inte så inspererad när halsen e som ett rivjärn och det e lite svårt att andas.

Igår när jag sprang så kom "Välkommen till Malmö" i hörluraran...jäklens va bra den va att springa till!

När vi var i Arenan i helgen och tittade på handboll så spelades denna MÅNGA GÅNGER så denna sitter i huvudet (den spelas oxå flitigt på handbolls EM just nu).

 


Uppdatering

Det blev inget gym....jag däcka i soffan i stället. =/ Jag förstår just nu inte riktigt varför jag blir krasslig hela tiden =(
Jaja...jag ska köra älsklingen till skolan nu. Får se vad jag hittar på...

Klackar av trä

Gymmet är avklarat och jag gick på lätta skor där ifrån! Tiden på 5km blev 32.02min...dvs lite mer än 3min förbättring sen förra gången. =) Wiho...detta var andra gången i  mitt liv jag joggade 5km. Som jag har berättat innan så har jag ju fått ett vad av Alexander (min svåger) 5km på 30min så bjuder han på en vegetarisk middag med vin! Vem hade inte velat ha det??? =) Emelie hans söta sambo hon har oxå börjat jogga lite mer på "allvar" nu..och det sporrade mig idag. =)  När jag hade 500meter kvar idag så tittade jag på klockan (som jag har gömt under min iPhone) då stod den på 30.?? något...så var det bara att öka farten...och det gjorde jag...jäkla vad peppad jag var! När jag steg av bandet idag så var jag inte i närheten av så trött som jag var förra gången.  Fast jag e fortfarande hostig..så fort jag anstränger mig så börjar jag hosta. =/

Jag måste bara visa mina nya kära bianco


Eller hur e de fina!? =) Jag har en förkärlek till träklackar.

 


Fasen..jag hann inte med att ta fotot
Jag hade ju tänkt att vara med i Foto utmaningen som jag skrev om för några dagar den. Men jag har inte haft tid att gå ut och ta de fotot jag hade planerat =( grymt störigt.... men jaja..jag får skärpa mig och försöka göra nästa veckas uppdrag i stället.
Bilden här ovan är på mina favvis "julkulor" jag har i fönstret på vintern. Det börjar bli dax att ta ner de från fönstret. Jag funderar på att man kanske ska köpa någon lampa eller något annat att ha i fönstret...jajaja..det får jag fundera vidare på! 

I morgon så är det dax att gå till gymmet igen och träna... jogging står på mitt schema. Frågan e hur jag ska lägga upp mina 5km så jag minskar min tid?!? Det kommer nog bli nöten jag måste knäcka i natt...

Annars idag så har jag varit och tittat på handboll....inte en match utan jag har sett 4st. Sen när vi kom hem därifrån så såg vi handboll på tv. Kan nog sätta in oss som en knäpp handbollsfamilj! =)


Sen natt och tidig morgon

God morgon!

Vilket party det blev på Lindängen igår! =) Jag var nykter och satte nog rekord på att dricka ramlösa, blev nog 6st under kvällen. Så nu måste vätske nivån vara prima! =)

Det känns som jag kommer bli lite nannig i ögat om någon timme eller två, vi kom inte hem förrän halv3 i natt och klockan ringde 06.30...fast vi somnade om och kom inte upp förrän 07.53...dvs vi försov oss =S Lagom bra!!

Men men...nu e jag hos mamma och det e ju det viktigaste. Idag så vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på...utan det får vi se.

Där vi var igår har jag aldrig varit. Vi blev väldigt välbemötta och alla super trevliga. Det e alltid lika trevligt med nya posetiva människor! =)

examen i svart-vitt

Hej!!

Igår så var jag på examensfest för Älsklingens kusin. Hon e nu färdig sjuksköterska! =)


Innan vi åkte till examensfesten så var vi uppe i Alexander och Emelies lägenhet och fick en fördrink. De har även som oss ett litet kryp in. =) Det e kärlek att bo på 28kvm.

Detta e det Älsklingens bror Alexander och sen e den super söta Emelie. Igår tog jag en del foto...denna personen blir fasen inte dålig på ett enda av dessa...fast det blev ett "dåligt" foto...så e hon SÅ SJUKT söt på alla! Vissa har DET och andra inte! =)

Det var en super trevlig kväll med MYCKET skratt (och tårar...detta pga att mina ögon rinner så fort jag skrattar..så mitt ansikte slutade med att jag hade fåror på kinderna som tårarna skapade)En sak jag såg nu när jag satt med fotona var att jag börjar få rynkor! Jojo mensan...=) Jag börjar alltså bli gammal...=) Men jaja...det stör mig faktist inte! =)

Ne..ett kort inlägg blev detta...måste göra mig klar inför kvällens pubafton ute på Lindängen!

Allergi i 1öga??

kli kli kli  i ögat....fy fasen vad det kliar i mitt vänster öga!!!! Undra om jag har gått allergi...brukar man få det i ETT öga??? Det kliar så grymt mycket...och det e SÅ skönt att klia...fast man känner att man inte borde göra det.

Nu e eftermiddag så har jag fått leka frisör. Min minsta kusin ringde igår och hörde om jag inte kunde klippa honom. Det blev faktist himla fint! =) Lite kul att jag fick klippa han igen. Förra gången så klippte jag av hans långa hår...=)

Det blir bara ett kort inlägg här nu..jag ser bara suddigt, mitt öga e helt grumligt!
Ha en bra kväll

kort skapar kväll

God kväll!!

Hela kvällen har jag suttit och pillat med 2st kort i min lilla pysselhörna. (gud vad jag ÄLSKAR MIN HÖRNA!!!)
Så här har det sett ut


Allt har varit framme! Sy maskin, 3D lack, starkt kaffe så jag e kickad till 1000, katterna som har "hjälpt till", datan så jag verkligen har fått hjälp av Caisa. Det e fasen nice att man har en data och en kamera...man klickar lite och sen så ser en person som sitter många mil i från en det man sysslar med och så kan man få respons med en gång! Perfa! =)
Korten är inte klara än, men de börjar ta form! De ska vara klara tills fredag då det e examensfest för älsklingens kusin!

Nu tror jag nog att det e dax att dyka ner i sängen!
Natti natti

My love!Älsklingen ville oxå ha en framsida på sin agenda. Så det var bara att sätta sig ner och göra det! Resultatet blev så här.
Kan ju inte bli annat än bra när det e MIN ÄLSKLING!!!

Fototema

Ni som är FOTO intresserade så har EMMA Constance Fotoblogg ett fototema varje vecka. Denna vecka är temat färgstarkt! Så fram med kameran och var med och fota!!!

Jag tänkte vara med på dessa utmaningar! =)


Gymmet nu på morgonen (uppdaterat)

God morgon!!

Äggen e färdig kokade och det e dax att äta innan gymmet hägrar. Vi får se hur det går idag... Första gym omgången sen förra måndagen. Jag e fortfarande lite snuvig men jag tänker nog ta det i ganska lågt tempo idag. Men 5km är målet...sen om det blir 5km i samma takt eller det blir lite intervall aktigt får vi se...

Dax att äta frulle nu!Uppdaterat

JAG KLARADE 5km!!! tiden blev 35.26min.

Jag joggade med lite varierat tempo

1km- fart 8

1km- fart 9

0.5km- fart 8

0.5km- fart 8.5

0.5km- fart 9

0.5km- fart 9.5

1km- fart 8

Det känndes bra. Lite svårt med andingen bara. Hostade lite och lite svårt att få ner luft ett litet tag, men det släppte efter ett tag! Tiden kändes inte så farligt. Jag har ju faktist inte joggat 35min på flera år..säkert 8år sen sist. Så bara det kändes som en seger. Frågan e bara hur jag ska lyckas sänka mig 3.30min på 2,5veckor?!

Jag tror jag skrev om det här. Jag har fått en utmaning av min "svåger" 5km på 30min. Då bjuder han på vegetarisk mat ink vin! Det kan man ju faktist inte tacka nä till!

Nepp..nu ett skönt varmt bad!

Ha en bra dag!


Mörkt kan vara kreativt ibland!
Det e evigheters evighet som jag satt ner och ritade. Innan idag hade jag en rejäl dipp. Då satte jag mig ner med en penna och lät pennan smeka pappret. Hade inga krav på vad som skulle komma ut av det... det ni ser här e exakt det som kom...dvs stavfel och andra saker..men det känns som det var en början på lite teknande igen!

vissa dagar e bättre än andra!


Thorsson e inte så glad för att bli fotad! Men jag gör det i alla fall! =)

Vissa dagar så verkar det som allt man gör bara bli fel. Eller det man inte gör blir fel..eller allt blir fel bara för man råkar existera!
Visst har jag oxå de dagar allt och alla irriterar mig, men just idag så e det min älskling som har en sådan dag.
Han skulle iväg till skolan, men hans lektioner var inställda pga att hans lärare vabbade. Så då fick han bli hemma i stället....tyvärr! Idag hade han MER ÄN GÄRNA fått åka iväg en stund.

Vi tänkte att vi kunde gå på bio för att "muntra" upp honom lite...men tror ni vi hittar biobiljetterna som jag fick av min revisor i julklapp???? Nepp....mer suck och stön... GHA!!

Jaja...det jag har försökt göra annars idag är att få ihop ett till par handlesvärmare...denna gång till ett barn.. inte så lätt.


Jag insåg oxå att mina "katter" e mer björn-katter på något sätt... men jaja..de kommer nog bli bra till slut. =) Eller  jag hoppas det...=)

Centimeter dagbokenÅrets första mätning är gjord. B (underarm) börjades mätas idag..där av inget resultat. Totalt är jag oerhört nöjd. Som jag har skrivit innan så får denna vikt nedgång ta sin lilla tid. Men jag min önskan att ha gått ner till normal vikt tills min 30års dag. Det är 1.5år tills dess, så det tror jag faktist att jag klarar. =)

Vikten just nu har varit ganska stabil..lite plus och lite minus så totalt ligger jag på samma som sist. (dvs -12)

Nytt mönster!

Hej!!

Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade er.
I lördags jobbade jag. Jag brukar aldrig jobba på lördagar men eftersom mamma skulle iväg på Aloe vera föreläsning på söndagen (idag) så bytade jag med den andra assistenten som oxå håller på med Aloe vera produkter. På kvällen så var jag hemma hos älsklingen familj på 20års kalas. Älsklingens yngsta bror e det som blir "stor". Det som e så oerhört komiskt med de dära att bli stor är att Christian som denna bror heter kallas "Lillen" och han är inte någon liten person. Han är cirka 190 och är normalstor... inte det minsta liten. Vissa smeknamn är inte alltid lika passande när dem blir äldre. =)

På kalaset så bestämde jag dejt med älsklingens mormor. Jag såg ett stickmönster i ALLERS nr2 på handledsvärmare som e jätte fina. Men jag kan inte sticka efter mönster än men det kan mormor. Så vi bestämde att vi skulle komma upp till dom efter handbolls matchen idag. Sagt och gjort..så i eftermiddag så har vi haft det mysigt där och jag har fått lära mig sticka efter detta mönstret. INTE det lättaste vill jag säga. Mönsterbeskrivningen e inte helt lätt att följa. Jag tror nog inte det e så jätte svårt egentligen men det e lite svår tytt...=S

Men så här ser de ut


Jag hoppas jag löser det hela så jag kan göra dessa! =)

Jag hoppas ni har haft en bra helg! =)

Ett litet blått paket med färgade snöre!
När jag kom hem nu kl 21.30 så var det lite svårt att öppna ytterdörren. Innan för låg detta fina paket ihop med en massa annat. =)
PAKET!!! Jag älskar paket...jag såg på handstilen att det e från Caisa! Min älskade Caisa!! En bok, precis det jag behöver. Jag har snart läst ut "snabba cash". TUSEN TACK GUMMAN!!!!

Igår sattes det rekord på min blogg. 104st unika besökare! Ja, jag tror ju tyvärr inte att den siffran kommer bestå, men det var trevligt att alla ni tittade in! Ni e välkommna åter! =)

I torsdags när jag var med mamma på skolan som jag brukar så såg jag att PEMB hade varit och massakerat träden..jag tror nog att det har stått beskärning på deras arbetsprotokoll...men enligt MIG så e inte detta beskärning. Först trodde nog vaktis oxå att de skulle fälla träden. Men icke...de har till och med sparat "savdragare".... jag ger denna beskärning ett fett IG!!!!


KUL!!

Hej hej!!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera här idag, men jag har varit igång hela dagen med mamma.

När jag kikade in på min statestik såg jag min besökskurva skjuta i höjden..helt galet! Men så klart kul!! =) Alla dessa besökade beror ju på att Matilda har länkat till mig. Paketet har kommit fram. =)

Jag har fått lite förfrågningar om jag har en shop!? Men det har jag inte...inte än i alla fall. Jag börjar bli lite sugen på att öppna en. Fast jag vet inte ändå...för då blir det ett måste. Vi får se! =) Just nu så har jag broderat ett helt nytt motiv klart. Men jag kan inte visa det riktigt än...=) för det ska bli en liten överraskning det oxå!

Jag frågade  igår om ni hade förslag till ett omslag till min agenda. Jag fick jätte många bra förslag!! Det jag valde igår för att jag inte riktigt visste hur jag skulle ha det var detta självproträttMen jag funderar på att göra en ram runt hela bilden med citat och låttexter...vad tror ni om det?? Jag får göra en provbild på det i morgon...eller på söndag. Jag jobbar hel dag hos mamma i morgon oxå så jag vet inte hur mycket tid jag har för att pilla med sånt här.=)

Jag måste passa på och TACKA alla för fina kommentarer! Det värmer i hjärtat!! <3


idé torkaSom jag skrev innan så brukar jag göra min egen framsida på min agenda. Jag har försökt att skapa något...men INGET blir bra. Har ni något bra citat, låt text...eller något annat förslag på hur min framsida ska se ut i år??


Älskar att fylla i

Jag kom iväg till Granit innan idag. Jag kan ju gå där inne hur länge som helst!
Det jag fick med mig hem var: 1 arkivbox, 1 stor agenda, 1 liten agenda, 1 adressbok, 10st självhäftande visitkortsfickor och 2st pennor.

Agenderna är sånna som man får göra sina egna framsidor. Jag vet inte om jag ska ge mig på att rita mitt eget eller om jag ska göra det via datorn.
Jag drömmer om att ha en framsida som e ritad med både trädgårdssköttsel, handboll och en bild på en rullstolsburen kvinna som blir körd av en tjej...för det e symboler för mitt liv. Sen ska det ju så klart vara 3st katter på bilden oxå! =) Ja...jag kanske ska sätta mig ner och fila på något..men i ärlighetens namn så har jag tappat min tecknarförmåga...det ser gör djävligt ut nu för tiden. =(Jag vet inte om jag e konstig, men jag ÄLSKAR att fylla i en ny agenda!! Det e samma känsla som när man slår upp ett nytt skrivhäfte. En varm go känsla i kroppen! =)

smygtitt på det nya

Så hör ser det ut nu!

Det saknas en hel del saker...och det ska rensas i hyllorna =) Men det ser ut så här just nu!
"soffan" ska få fler kuddar, nyklädsel oxå, en matta ska på plats och lite mys belysning skall oxå inköpas.

Så här såg det ut innan!Mitt kontor/pysselrum ser ut så här.
Här saknas oxå lite saker. =) Men lite av det ska inhandlas nu!! =)SÅ här såg det ut innan.


några timmar senare

2,5 filmer senare sitter jag och knappar på datorn. Ögonene är antagligen fyrkantiga. Jag vaknade tidigt och kunde inte sova. Varför e det alltid så?? När man får så kan man inte?? För att inte störa älsklingen så gick jag och la mig i ett skönt bad och läste. Jag vet inte om det var skönt, för det vara bara en anledning att kunna läsa som jag kröp ner i vattnet. =)

Klockan börjar närma sig 12 och jag har sett 2,5filmer och broderat mönstret på ett par nya handledsvärmare. Ägaren till de nya e redan bestämt av mig! Undra när jag ska göra mina första egna?? =)

Jag ska gå ner på Granit idag. Älskar Granit! Jag behöver nya kalendrar och nya pennor, sen behöver jag ha lite förvaning oxå till mitt "kontor"/pyssel"rum". För att ta mig ut på stan så känner jag att jag behöver frächa till mig.. så frågan är om jag ska ta ett bad till eller jag ska ta en kattatvätt?? ja vi får se..=)

wellwell..dax att sparka sig själv i baken!!


Ett paket kommer lastat

Idag (om posten gör sitt jobb) kommer det komma ett paket till en person i vårt land med detta  innehållDenna person känner jag inte personligen, men jag följer den här personens blogg varje dag. Detta e en person som ger mig insperation och kreativitet.
När jag satt och filurade på hur mina nästa handledsvärmare skulle se ut så fick jag en känsla som jag får av denna person. Eftersom denna person gav mig känslan så får denna person bli ägaren till dom oxå! =)

Förkyld

god morgon!

Att vakna med snor fullproppat i näsan e ingen trevlig start på morgonen. =( Känns som jag håller på att bli dunder förkyld. För jag tror inte det e allergi...tyvärr.
Idag ska jag iväg på kundbesök, känner mig inte helt peppad på det just nu! Tycker inte om att vara förkyld och träffa en massa okänt folk. Halsen börjat oxå göra sig påmind...=/ ojoj...vad gnälligt detta blev. När jag endå är igång och gnäller så kan jag passa på att gnälla om att det känns som om det e EVIGHETER tills det e lön!! Jag hade behövt de i dag!

Som vanligt så strular Älsklingens CSN. Varför ska det alltid strula?? Det känns som om det börjar strular så strular det sig hela tiden!! =S

Jag hade bestämt mig att gå och gymma idag. Men just nu e jag inte helt peppad på det! Vi får se, jag ska koka 2ägg och lite kaffe så får vi se hur det blir.

Från byta plats på tv:n till pyssel"rum"

I eftermiddag så skulle jag bara byta plats på tv:n men det slutade med att jag fick ett nytt pyssel"rum".
Vi ändrade nog på allt vi har i vårt "all"rum förutom hyllan på väggen och frysen. Vi är inte riktigt klara än så ni får inte riktigt se hur det blev än!
Men detta kan nog bli bra... älsklingen verka nöjd! =) Vi hann till och med att slå typ världsrekord på IKEA. Från garaget till Ikea, handla och hem igen på 50min. Helt galet!!

På ikea köpte vi 2st Expedit. De står "rygg mot rygg" och ställt tjocktv:n på. För detta kalas så blev den totala summan på 48kr. Helt okej! =) Jag fick 2st pressentkort på Ikea av assistent företaget jag är anställd igenom på totalt 450kr! TACK!! =)

Rullgardinen nerdragenJag har nog skrivit detta innan men jag skriver det igen. Detta e min LIVSLÅT!! Bara älskar den! Har ni någon livslåt??

Gymmet gick skit dåligt till en början...men det blev godkänt när jag gick där ifrån.
I min träningsboken står det -" 11/1-10 Tanken var att jogga i 30min el 5km. Det slutade med 16.26min och 2.5km farten var 9 och 9.3. HUVUDET GAV UPP =(
Som kompensation för att jag gav upp fick jag gå 2.5km. 1km-fart 6.6, 1km i 6%lutning fart 6.6, 0.5km-fart 6.6. Detta tog 22.50min! "

Så totalt blev det 5km och 16.26min jogg + 22.50min gång. Så det blev godkänt.

Felet jag tror jag gjorde var att jag pressade kroppen lite för mycket innan jag var varm...dvs jag skulle kört lite lägre temop för att den öka den.. Tyvärr så hade jag bara 5km i huvudet och om jag skulle hinna det på 30 min så var jag tvungen att jogga lite snabbare än vad kroppen orka. DVS huvudet drog ner rullgardinen!!!

När jag skrev kompensation så hade jag kunnat skriva STRAFF...men det är negativt laddat och jag vill inte fylla mig med negativa tankar. =)

 
I morgon blir det lite jogg kanske men fokus på styrka!!Innan jag hoppade ner i badet förut så kokade jag kaffe för att ta med mig som sällskap! Varje gång jag badar så tar jag med mig den boken jag läser. Just nu e det "snabba cash". Jag kan ju inte säga att den e det bästa bok jag läst. Men den e intressant för att jag får följa med i liv som e helt motsatt till mitt. Älsklingen bara avgudar denna bok. Nästan alla killar som läst den tycker den e SÅ grym...men nje.. det e väl något i de dära manliga jag inte fattar! ;) Snabba cash har premiär på bio snart. Jag har lovat att jag ska följa med på den eftersom han har följt med mig på Stieg Larsson filmerna.. =) Och bio e ju inte helt fel! Eller hur!??! =) 


snurrigt i bland

God morgon!!

Gårdagen var en jobbsöndag för mig. Allt var lungt och skönt. Blev mycket tv tittande. Faktist himla skönt att inte göra så mycket ibland.
På kvällen kom mammas och pappas kompisar över med ett spel som heter "När då då?". Det är ett spel där man ska placera in olika händelser på en tallinje. Trevligt men himla svårt när man e så UNG som man e! =)

Nu på morgonen hade jag en konstig dröm. Jag var i en stad där det är vatten i staden typ Stockholm, men det var inte stockholm. Helt plötsligt kommer det ett plan som störtar rakt ner i vattnet och efter det kommer det flera plan som oxå störtar. Sen så kommer det plan som skjuter mot planen...mycket rörigt. Efter vi hade tryckt oss in mot husväggar och tagit skydd så upptäcker vi att hästarna som brukar dra kungensvagnar börade radas upp för att vagnen ska sättas fast och hästarna har varit i de störtade planen?????!!!!! Varför drömer man sånt???

Ja i alla fall....nu ska jag äta frulle och sen ska jag bege mig till gymmet. Ska se om jag kan jogga 5km och hur långtid det tar. Jag har ju blivit utmanad att jogga 5km på 30min. Vi får se hur jag ligger till nu..

Jag uppdaterar sen!

Pluggat in hörlurar och livsnjuter av dessa


lite av varje..

God morgon!!

En skön och go sovmorgon har jag haft idag! Jag älskar verkligen att sova så länge så man vaknar av sig själv. När jag var yngre så var jag en morgon människa men någonstans igenom åren så har jag blivit en trötter och snozzer. Jag snozzade aldrig innan utan jag hoppade upp med en gång, men nu kan jag trycka på den dära knappen i ca 45min! En mycket dålig ovana!!!

Igår kväll var vi i Åhus och spelade match. Jag tror nog att vägen mellan Lund och Åhus är VÄRLDENS tråkigaste väg!

(öööö...hur lyckades jag precis göra denna text fet och JÄTTE stor???? Råkade halka till med fingrarna på något sätt....och jag vet inte vad jag ska trycka på för att få det normalt igen?! Vet någon???)

Ja i alla fall... vägen.. den tar ALDRIG slut! Det känns som man åker och åker och åker och man aldrig kommer fram!!

Ska ni hitta på något kul idag?

För min del är det handbollsmatch igen, ska inte spela utan bara coacha. Sen i eftermiddag blir det handbollsnörderi ihop med vår tränarkollega. Så det blir inget gym idag...utan jag får sikta in mig på det på måndag!

ha en super bra dag!!

Oj...nu blev det normalt igen!?! Vad sker???


Röriga känslor

Datan jobbar för fulla muggar. Jag håller på att lägga in Funhouse (Pink) skivan på min iPhone. Det blir inget gym idag och försök till 5km för jag måste vara med och spela match i kväll. Då e det lite dumt att vara trött (rättare sagt helt slut) i benen! Just nu så har jag lite blandade känslor för att spela. Mentalt så har jag laddat för att jogga och pressa mig där och inte för någon kamp med andra människor. Där av så måste jag få lite glöd och ladda lite. Detta gör jag bra med Pink! Det är attityd och glädje..dvs handboll! =)

Annars så är hela kroppen i ... ja det e nog lättast att förklarade med PMS...dvs alla känslor jag kan ha i min kropp är i en tummlare och kastas omkring. Det är super jobbigt, jag vet inte vilket ben jag ska stå på. Vad jag tycker om saker och ting är lite jobbigt för jag vet inte vilken känsla jag ska tolka för alla är i kroppen. Men det e bara att räkna ner..för så fort hormonerna har lagt sig så kan jag börja funka normalt igen!!

Nu måste jag sätta mig och göra lite saker i PS. Min bror fyller 39år idag....helt sjukt gammal han börjar han bli! =) Men det känns faktist inte så än då. 

Just nu spelas DAN VIKTOR på min spotify...ÄLSKAR! 


Vårruset

Jag har varit inne och tittat på Vårruset. Jag e riktigt sugen på att anmäla mig!

Här är lite info om MALMÖ  loppet som är den 3 Maj !! =)

Sista anmälningsdag till ordinarie avgift: 9 april.
Detta är MALMÖS bana

Banan
Startplatsen är på John Ericssons väg. Den breda gatan gör det möjligt att lättare komma fram för de damer som vill löpa eller jogga.

Målplatsen är parken väster om Malmö Stadion.

Stadionområdet och Pildammsparken är centrum för Vår Ruset i Malmö. Löpningen sker på asfaltväg eller grusgång. Banan erbjuder både vy över vatten och mycket grönska.


Första kilometern
Starten sker på John Ericssons väg, döpt efter den värmländske uppfinnaren och konstruktören, som på 1800-talet fick världsrykte, bl a för det första propellerdrivna fartyget.
Vid en stor blomsterprydd rondell girar banan från John Ericssons väg tvärt vänster in på gångväg i Pildammsparken, längs den konstgjorda sjön Pildammarna.

Den 45 hektar stora parken är en av Malmös "gröna lungor" och har skapats i flera steg.
Den stora dammen anlades i slutet av 1600-talet som vattenreservoar till Malmös befolkning.
För att förstärka skyddsvallarna planterades pilar som gett parken dess namn.
I början av 1920-talet planterades en hel del träd, framförallt bok.
Parken är känd för sitt fågelliv. Flera olika andarter häckar i dammarna. Närheten till kusten gör att området också är attraktivt för måsfåglar. Tack vare de uppsatta fågelholkarna finns en stor stam av blåmes och talgoxe. Under höst och vinter övernattar flera tusen kajor i parken.
Parken är också ett intressant tillhåll för olika arter av fladdermöss.
Praktfulla blomsteranläggningar har gjort parken väl känd. Särskilt Blomstergatan,
vid Margaretapaviljongen, med ursprung från Baltiska utställningen, är ett populärt turistmål, flitigt fotograferat.
Drottning Silvias rosenträdgård och fågelvoljärer för dvärgpapegojor och finkar är andra attraktioner.

 
Andra kilometern
Där banan passerar Margaretapaviljongens parkering bjuds på uppiggande musik i form av studentorkester och cheergirls.
Banan följer dammen för att i höjd med parkens ”entré” svänga vänster-höger ut på Carl Gustafs väg, går sedan omedelbart till vänster in på Pildammsvägen, med området för Malmö Idrottsplats till vänster.

Malmö IP har en rik och brokig historia, uppförd redan 1896 av ett privat bolag. Först 1938 övertogs den av Malmö stad.
Främst förknippas idrottsplatsen med MFF:s triumfår under 1940- och 50-talen samt en rad friidrottsgalor och rekord. Här vann MFF mot Halmstad med 12-0. Här sprang Lennart Strandberg 100 meter på 10,3 1936.
Här löpte Gunder Hägg, Arne Andersson och Lennart Strand på världsrekordtider inför fullproppade läktare.
Ombyggnaden i slutet på 1990-talet förvandlade Malmö IP till en renodlad fotbollsarena.


Tredje kilometern
Från Pildammsvägen bär det vänster in på Sven Lindvall-gången mellan IP och baksidan på det som numera heter Malmö Opera- och Musikteater, f d Stadsteatern, uppförd 1944.
Den lilla vägsträckan där har fått sitt namn efter en ledarlegendar: Sven Lindvall, verksam ett helt liv i MAI (i flera perioder ordförande) och Skåneidrotten.
Via Carl Gustafs väg fortsätter banan med högersväng in i Pildammsparken igen, på Baltiska vägen. Den döptes förstås efter Baltiska utställningen, den stora konstindustri- och hantverks-utställning som arrangerades i Malmö 1914. Sverige, Danmark, Tyskland och Ryssland deltog. I samma veva arrangerades idrottstävlingen Baltiska spelen.


Fjärde kilometern
På Baltiska vägen genom parken går det en liten, liten aning uppför för att sedan vika in till höger på en grusgång mellan höga träd, vidare till den runda öppna platsen "Tallriken", populär mötesplats och scen för allehanda arrangemang. Här firas Valborg, här avgörs MAI:s stora ungdomslöpning Kalvinknatet, här samlas barnen sällsynta vinterdagar för att åka pulka på "Himlabacken".
Vi svänger höger in på den cirkelrunda gången vid "Tallriken", fortsätter nästan hela varvet och sticker sen åt höger igen, rakt fram, till parkens norra spets vid Roskildevägen. Tvär vänstersväng där, ut på Roskildevägen.


Femte kilometern
Vi fortsätter längs gångbanan på Roskildevägen, det svänger svagt vänster längs parken och vi når tillbaka ut på John Ericssons väg, med Stadionområdet till höger.

Malmö Stadion byggdes för fotbolls-VM i Sverige 1958. Arkitekt var den mångfalt prisbelönade Sten Samuelsson, sedermera professor, som också skapade Nya Ullevi i Göteborg i samma stil.
Efter ombyggnad med fler sittplatser rymmer Malmö Stadion i dag 26.500 åskådare. Publikrekordet dessförinnan noterades under VM 1958, då matchen Argentina-Västtyskland lockade 30.953 åskådare.

Banan sneddar över John Ericssons väg och avslutas med målgång på grönområdet alldeles nordväst om Stadion.


E det någon annan som har tänkt vara med på Vårruset??? =)
Det som e himla trevligt är att man inte behöver jogga/springa utan man kan gå. Man kan göra det till en sak mellan vänninorna.

Här på Matathon.se hittar man lite bra fakta om löpning och en massa andra saker!

VEM E MED???? =)Svart i sinnet

Klockan är just nu sjukt tidig! Jag är inte de minsta peppad på att behöva gå upp för att bege mig till jobb. Jag vill bara krypa upp i sängen igen till älsklingen som sover så gott.
Att höra klockan ringa 05.20 e inte det jag tycker bäst om att höra. Jag e inte mottaglig för det. Jag känner mig lite smått störd av en diskution jag hade igår med en person. Där av att jag undrade i förra inlägget om tjejer och hur vi tänker!?! Jag tänker uppenbarligen inte som tjej alla gånger!

Idag så är vanliga rutiner som gäller. Mamma börjar jobba igen efter jullovet, så idag så ska vi börja med barnen igen. Just nu känns det EVIGHETER tills sommarlov!! Fast samtidigt så känns det bäcksvart i mitt sinne nu oxå så det e kanske inte så konstigt att allt e neggo!!!

Idag hade jag bara velat försvinna in i ett gosigt täcke och bara sova bort denna dag!

Ps. Tror att PMS kossan e påväg in i mig!

Hur tänker ni??

God kväll i stugor, lägenheter, hus eller vad ni nu bor i! =)

Vi har precis kommit hem från Lund. Vi hade match kl 12 och kom inte hem förrän nu. Vissa dagar blir inte som man tänkt. Men de kan bli bra ändå.
Vi hade handbollsmatch med våra tjejer och då kom älsklingens mormor och morfar och tittade på. Jag e svag för underbara mormor! Hon ville så gärna att vi skulle komma och fika efter matchen. Det kunde vi inte tacka nä till.
Jag kan verkligen komma på mig själv att suckta efter gammla människors livserfarenhet och trygghet. De har något djupare i sig än unga människor. Älsklingens mormor e en riktig liten bullmormor, hon e en ren DRÖM!!! Hon e omtänksam, varm hjärtad och godsint! Hon har nog aldrig gjort något elakt någon gång!!!!  Hon är ren KÄRLEK!!!

En tanke som jag har tänk på är: e tjejer "ömtåligare" än killar??? Vad tycker ni??? E vi det?? Klarar vi tjejer inte av att höra sanningen? Måste man bädda in sanningar?? Kan vi inte känna av när vi har gjort något bra? Måste vi alltid ha någon som berättar att vi e grymt bra på saker och ting??? (det e ju klart att det e trevligt att få höra det lite då och då, men alltid???? ) 
Hur tänker ni?? 

För 3 år sen började det hela

God morgon!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. E fortfarande lite trött i ögonen. Igår var det den årliga middagen hos Älsklingens Farmor och Farfar. För 3år sedan så hade jag och älsklingen precis träffats men vi var inte ett par.
Jag och Louise hade bestämt oss för att gå ut. Jag hade haft sms kontakt med "den dära snygga killen som gjorde hela min kropp helt svag" hela dagen. Vi var på Louise salong och gjorde oss klara, fixa lite extra med håret drack lite rödvin och hade en skön förkväll med tjejigheter. Vi tog oss in till Malmö och hem till mig, fortsatte att förfesta. Fortsatte att ha kontakt med "han den dära". Gjorde en chansning och skickade ett sms och pikade han att komma in till Malmö och möta upp oss. Jag var helt säker på att han skulle banga. Men efter bara någon timme så fick vi gå och möta upp honom på stan. Den kvällen var underbar. =) Ja...det var ett tag sen!

Att vara nykär e något som jag verkligen kan sakna ibland. Som tur e så får man ibland inpulser som påminner om de dära nykära och pirriga.


Titta vad jag har fått!!! =)Jag kommer fortfarande skriva in mina mått en gång i månaden. Men tack så JÄTTE mycket för illustrationen Emelie!!!
Ni hittar till hennes blogg emeliemaria.blogg.se 

Jag har precis kommit hem från gymmet. Idag blev det styrka program 2. Jag måste erkänna att jag har träningsvärk efter joggingen igår!

Igår så började jag brodera en sak till en person som jag får oerhörd insperation av. Jag kan inte avslöja vem det är än. För jag vet att denna person tittar in här lite då och då. Men ni får se resultatet sen...=)
Jag har lite till att göra på den!

Sticknings frästelser och en mental mur e borta!

När jag var och jobbade hos mamma igår så tittade jag i hennes Allers nr1 29december 2009.
Där hittade jag jätte fina mössor och benvärmare! Jag funderar på att sticka de.
Egentligen hade jag velat sticka koftan oxå..men så långt har jag inte kommit i min stickutveckling! =)Sen måste jag bara berätta att mitt huvud inte fick bestämma när det var dax att sluta jogga på bandet idag. Jag hade bestämt mig för 30min (huvudet vill alltid sluta först efter 8min sen efter 15min och sen efter 21min) och jag siktade på att komma fram till 4km...jag hann jogga 4,136km. Så min mentala joggar mur e sprängd!! =) Så grymt stålt över mig själv!!! sen sa vågen -12,8kg i morrse=) kan bara bli en bra dag!


Träning

God morgon!!

Jag har precis vaknat och stigit upp. Jag har vänt lite på dygnet, pigg på kvällen och trött som en zombi på morgonen.
Idag så har jag inte så mycket på mitt schema. Träning står där. Första träningen för i år. Jag har inte lagt upp hur många gånger i veckan jag ska träna än. Men jag tror jag kommer köra som jag gjorde ett tag innan. 2ggr i veckan och om det blir 3ggr så e det sista passet ett bonus pass. 
Förr (för flera år sen) så tränade jag 5-6 ggr/v på gymmet, men jag tror inte på den varianten för min del. Jag tröttnar och känner det som ett måste/tvång då, dvs jag lägger ner det till slut. Glädjen och suget att gå till gymmet måste finnas där och därför e det lagom för min del att träna 2-3ggr/v.

Som jag skrev för några dagar sen så vill jag komma igång med joggingen och sen så vill jag komma iväg på något spinningpass oxå. Det som jag kände förra året som hindrade mig var att spinningpassen låg på de tider vi hade handbollsträning. Men jag hoppas att jag hittar några/något pass som funkar denna termin. 

Att jag har tappat i vikt beror INTE på att jag har tränat. Utan det beror på att jag har ätit regelbundet och bra. Bra innebär varierat. Jag har ätit bra mat, mycket smör, grädde, även mörk choklad 70% och uppåt (äter helst 85-90% de andra e för sött) mycket hemma gjorda såser. Det jag utesluter är ju mjöl, socker, pasta, bröd och potatis. 
Träningen är viktigt för att forma kroppen lite, få den lite stramare så allt inte bara hänger. =) Att jag sen ska börja träna lite mer jogging än innan är bara ett personlig utmaning eftersom den har stått överst på min "att hata lista" i alla år. 
Att den har stått överst där beror på att jag alltid har varit sist. (jag har ju alltid tvingats jogga pga att jag tränade handboll på elitnivå) Jag har alltid varit tung, inget lätt löpsteg. Det ska gudarna veta, det har jag verkligen inte nu heller..men jag ska jobba på det.

Mina styrke övningar jag gör på gymmet är dessa:
Pass 1. Jag gör alla övningar 3x10. Varje övning ska ta tid. Jag brukar räkna tyst i huvudet till 3.
Tex knäböj: när jag böjer knäna räknar jag långsamt till 3 och sen reser jag mig upp sakta och räknar till 3 igen så upprepar jag det 10ggr. Sen går jag vidare till nästa övning som är Stående rodd...så jag gör alla övningar efter varandra så man kan nog säga att jag gör det som en cirkelträning. Så jag har inte så mycket vila emellan.

 

Pass 2.


Så nu vet ni hur jag tränar oxå! =)

Tack för alla snälla kommentarer i förra inlägget! Va faktist lite nervös inför det. (drömde till och med lite oroligt om det i natt)

Nu har det varit mycke träning och vikt inlägg den senaste tiden. Ska se om jag kan skriva om lite annat oxå senare! =)
  


Nu och då

Nu har jag hittat ett foto som kan användas som före foto. Det är taget någon vecka innan jag började. Kvaliten och modellen på båda fotona e inte så bra..men ni ser att det e jag.Jag la sen fotona på varandra...de är inte exakta eftersom jag inte står helt lika. Men man ser att jag har krymt lite i alla fall.

 


Lungt på bloggen

I DAG HAR DET VARIT VÄLDIGT LUGNT HÄR. VI HAR INTE VARIT HEMMA IDAG. Jag fick en kommentar innan om att visa en före bild och en i nu tid. Jag får se när jag kommer hem om jag har någon bild. Jag e inte så säker på att det syns att jag tappat mina 12 kg. Vi får se vad jag hittar. Jag måste ju säga att det e lite pilligt att blogga från mobilen. Där av att jag inte orkar gå tillbaka och ändra de stora bokstäverna. nu ska jag se klart handbolls matchen på tv. Ha en bra kväll!

BMI

Jag var precis inne och tittade på mitt BMI. När jag började så hade jag 32.7 dvs fetma. I dagsdatum så har jag 28.7 dvs överviktig. Gränsen till överviktig går på 25. Så det är en bit till tills normalviktig...exakt 13kg till enligt uträknaren! Om jag går ner 13kg till så har jag gått ner 25kg. Det är väl faktist ungefär det jag haft som mål.

Det ska bli ganska intressant och se hur långtid det tar tills jag tar mig ner de kilona...om jag nu gör det. För det är mycket möjligt att jag är nöjd innan. Vi får se hur kroppen svarar på vikt ner gången. =)

Jag har gjort en kategori som heter Vikt och mått nu för er som e intresserade. Jag tror att de flesta inläggen om min viktresa är med där..men något kan jag säkert ha glömt!

spara - slänga

Nu e mina klädlådor städare, förstora och söndriga kläder e utsorterade. Helt plötsligt så ser jag vad jag har för kläder! =)
Jag borde göra en hel lägenhetsränsning men det blir inte idag...men jag borde göra det!!! Igår kväll/natt börade jag sortera mina bilder från 2009. Det tar ju sin lilla tid att göra vid dom. Alla dåliga foto som ska slängas och de bra sorterar jag in i olika mappar...som tex händelser, outfits (den mappen e mest för att jag ska kunna jämför mig själv storleksmässigt), Mia, Freddan, Katterna, bloggfoto, scrapp, stickat, broderat osv
Hur sorterar ni era foto??

Klockan står på 16.45 och det e bäckmörkt ute. Vi har varit inne nästan hela dagen...vi lär bli rastlösa ikväll...undra vad vi kommer hitta på!? Vad ska ni göra?

Jag ska väl fortsätta sortera fotona så jag blir klar!

varför ska det bara inte gå lätt!?

Var precis nere en sväng på stan för att höra om de kunde få in Nike+ programet i iPhonen jag har. Men icke utan jag behöver en lite mer avancerad. Så jag hörde om jag kunde byta upp mig nu...jag har ju bara haft den i ca5dagar...nja..det va ju inte säkert osv...skulle pratas med chefen osv. Vi får väl se om det går...annars får jag väl köpa mig en ipod nano för 1700 =/ störigt!!!!!!!!! Men man kan lösa allt!

Det har i alla fall blivit städat här hemma nu. Eller det ska väl vara städat efter man plockat undan och dammsugit och våttårkat golvet...men det finns gråa avtryck från katternas tassar efter sanden i lådan....detta efter att jag har torkat golvet väldigt grundligt!!!!!! =S jaja...Mysan tycker i allafall om sanden så det ska man vara glad över.

Nu väntar en god Starbuckskaffekopp på mig med Italienskt Espresso kaffe i =) Mummsigt!!


2010 har jag lite olika mål att nå

Det som finns i många bloggar just nu är en summering av det gångna året. Jag vet inte riktigt om jag ska ge mig på det. Jag tvekar för jag har så oerhört dåligt minne så jag kommer ju knapt inte ihåg vad som har hänt detta året! ;)

Utan jag tror nog att jag hellre blickar framåt.
2010 hoppas jag blir ett lungt och kärleksfullt år! Jag ska nog punkta upp lite önskningar som jag kommer sträva efter under året.

* Träningsmålet är: att bygga upp min kondition så jag orkar jogga 1mil och att fortsätta stärka kroppen.
* Viktmålet är: att fortsätta äta enligt LCHF så får det gå i den takten kroppen vill. 
* Matmålet: att äta lite mer regelbundet än vad jag har gjort det senaste tiden. Var 4de timme ska jag äta.
* Jobbmålet: hm...ja att jag ska avsluta de projekt jag har påbörjat. Inte ta på mig för mycket nya jobb utan bara behålla mina kunder som jag har. 
* Hobbymål: att fortsätta utveckla handarbetsintresset och försöka få lite mer tid för det!
* Relationsmål: ha lite mer kvalite tid med älsklingen. Träffa mina vänner lite mer än jag gjort i år.

Ja, lite så....har ni några speciella mål för året?? 


Bilder från Nyår ute på skånska slätten! =)Tack så enormt mycket för nyårs aftonen!!! och förlåt för att jag var tvungen att gå och lägga mig så tidigt! =/


Sitter och funderar på träningsåret

JUST NU SITTER JAG OCH FUNDERAR PÅ HUR JAG SKA LÄGGA UPP MITT TRÄNINGSÅR. JAG KAN JU FAKTIST BÖRJA MED ATT SÄGA ATT DETTA INTE E NÅGOT NYÅRS LÖFTE! UTAN DETTA E MER EN VIDAR UTVECKLING I MIN VIKTMINSKNING. SJÄLVKLART HADE JAG VELAT SKRIVA ATT JAG SKA JOGGA MILEN 5 GGR I VECKAN MEN DET E OREALISTISKT. JAG FORTSÄTTER I MIN TRO ATT DET SKA VARA ROLIGT. JAG VET INTE OM 2GGA I VECKAN E LAGOM OCH GENOMFÖRBART?! ELLER GENOMFÖRBART E DET SÅ KLART, DET E BARA ATT JAG SKA GÖRA DET OXÅ. ELLER SKA JAG BÖRJA GÖRA DET 1GÅNG I VECKAN SEN ÖKA NÄR JAG KOMMIT IN I DET.
JAG TÄNKTE I ALLA FALL UT OCH PROVA NYA SKORNA IMORGON.
HAR NI NÅGAR TRÄNINGSPLANER?

Ett nytt år och nya mobil försök!

DÅ TESTAR JAG MOBIL BLOGGABLOGGA IGEN. DET VERKAR SOM DET BARA E STORA BOKSTÄVER SOM VILL SKRIVAS.
JAG HOPPAS ATT NI HADE EN TREVLIG KVÄLL IGÅR. JAG HADE DET
TOPPEN BRA TILLS MIN MAGE SA - AJ, JAG KÄNNER MIG KRÄKIG! SÅ JAG FICK TYVÄRR GÅ OCH LÄGGA MIG TIDIGT. :(

RSS 2.0