En sisa rad

God morgon!

Nu e det dax att packa till veckan med kärlek. Detta har vi båda längtat till..

Men innan vi lägger ner detta för en vecka så ska jag redovisa vågens resultat för veckan... -1.4kg (totalt 4kg) på 4 veckor. Helt okej!  Jag e nöjd!!! =)

Jag fick frågor på vart vi ska och om jag inte har internet på mobilen...och svaret jag kan ge e att vi kommer ha full upp med varandra, så jag kommer inte ha tid att blogga i från mobilen och destenationen får ni se sen när vi kommer hem! ;)

 

Sommaren har kommit!!!

Sommar hettan kom till slut, bara hoppas att den kommer hålla i sig ett tag.

Det har inte hänt så mycket idag. Vi har tvättat lite till vår resa vi ska på i morgon. Det ska bli så skönt att komma iväg.
Pga att vi ska resa så kommer der vara tyst här i en vecka. Hoppas ni har överseende med det..men det e semester time!!!


2 ansikte och en brud
herr och fru Nyman

I lördags vad det helt underbart. Kyrkan de hade valt var deras familjekyrka. Stora Råbys kyrka. Den e en liten kyrka med mycket stämning i. Kyrkan var full av kompisar och släkt som ville dela deras dag.
Bruden och brudgummen va helt otroligt vackra. precis som det ska vara.

Efter allt ståhej som det efter vigseln så åkte brudparet iväg i och


mötte upp oss i Lundagård. I den gamla stadspaken. Dvs mellan Af borgen och Universitetet där de står och sjunger in sommaren. Vi skålade för brudparet och fick hjälpa en sliten person som "bara drukit lite mycket cider" dagen innan och somnat vid lyckstolpen bakom bilden...klockan va nu halv 5...så de måste ha varit vara rejält starka.. min teori e en helt annan..=) Men i alla fall så fick vi höra Lunds mans kör öva ute på den klassiska trappan, mycket trevligt.

Festen hölls inne i Af borgens sångsal. En av de lite mindre salarna. 
Middagen började med tal från brudensfar, ett mycket roligt och humorisktisk...många skratt och visslingar. Detta va ingen stel och tråkig middag...timmarna bara flög fram. Även om att rökarna tog pauser och bruden behövde hjälp med att gå på toa....det va många lager plagg att hålla reda på =) Det e tur vi inte e blyga...=) 
Efter några tal så vad det tur för brudensfar igen... han öppnade med "jag har alltid drömt om att få ligga på en flygel att sjunga"

Sagt och gjort..han hoppade upp och la sig. Sen sjöng han om att pappans kärlek allt e stark. En sång som va rolig och som satte lite press på brudparet att skaffa ett barnbarn till honom. =) Så klart fick han stående ovationer och busvisslingar. 
Innan middagen va över så kom det in 8st från manskören som övade i en sal brevid och sjöng för paret. Otroligt gullit gjort av dom.
Vi som var med på möhippan och svänsexan gjorde lite uppträde och tostmaddame sjön en sång för bruden. "Du e det vackraste jag vet" på klingande skånska..helt underbart. 
Innan partyt satte igång på rikigt så visades en musikvideo av möhippan. Bruden hade sjungit in "simply the best" och så hade Jenny klippt ihop en video som visade vad vi hade hittat på.   

Bröllopsvalsen... sen va dansen igång.
När klockan va lite över 2 så va vi så trötta så vi smög iväg...när jag pratade med Frun igår så hade de kommit iväg vid halv 4.
Det va en otroligt fin, rolig , underhållande dag!!
Om jag kommer gifta mig någondag så vill jag ha en sån här dag!! 

Underbar helg!!

Så...nu e vi hemma igen! =)

Vi har haft en toppen helg!!! Får uppdatera er i morgon.


Uppe med tuppen..

God morgon!

Om ca 50min så ska jag inbefinna mig hos min frissa. Det kommer bli klippning och uppsättning av hår..
Jag tänkte ta med mig datan till "svärföräldrarna" så jag kan försöka blogga där ifrån under dagen.

Nu e allt packat och vi ska börja göra oss klara för avfärd.
Jag hoppas att ni kommer ha en bra dag!

Kramar från MIG!

Ytterligare en bild


En ritbild från de tre tjejer jag hade här hemma för någon vecka sedan!
Caisa , Annelie och Maria... jag hoppas ni känner igen er lite...;)

Pst... det finns fler bilder längre ner..

Ritat lite till

fick för mig att rita lite till...denna gång blev Trissan (min brorsdotter) modell..

Det känns som jag har blivit lite fast i de här! =)


Att glädja någon annan!

God morgon!!

Vad kul det e när personer blir glada när man göra något för dom. När jag beställde mitt armband som beställde jag ett armband till Emma som gjort min design här på bloggen, som tack för hjälpen.  (ni kan gå in på länken för att se det)

När jag brukar få paket från Caisa...har nog fått 4paket med posten detta året så blir man alltid lite extra glad. Varför gör man inte sånna saker lite oftare...alltså skickar små saker som bryter vardagens tråkiga post. Post nu förtiden är ju enbart räkningar eller reklam..förr fanns det i alla fall lite skrivna brev eller vykort...men det e inte så vanligt man får det i dag inte. Allt ska gå så fort så det skickas bara elektroniska saker. Tänk de barn som växer upp nu som ALDRIG kommer få ett brev på posten...det e faktist lite tragist.

Vad händer annars idag?
Jo, jag jobbar "halvdag" dvs 07.00-14.00..sen ska jag köpa det sista till bröllopet vi ska på i morgon. =) Det ska bli jätte kul att gå på bröllop. Jag ska gå till frissan och klippa mig, hon ska även göra min frissyr..lite guldkant i livet. Jag kanske hinner ta och blogga lite i morgon så ni får se hur jag ser ut efter jag varit hos frissan...bröllopet är kl 15.00.
ja, just det..idag vad det... em..ikväll så ska jag försöka göra vid mina tånaglar..och så e det fotboll..så de blir nog lite avslappnat idag.

Jag kanske återkommer senare idag. Nu så e det lite jobb!
Ha en bra dag!!

ritade bilder

Hej alla!!

Idag e det jobb hos mamma. Vi har varit på bibblan och lånat böcker så mamma har att lyssna på de närmaste veckorna. Medans mamma e försjunken i "Flyga Drake" har jag lekt lite i PS. Detta blev resultatet...
Undra vem det e som e på bilden?! =)

Vilken tycker ni e bäst??  Jag tycker nog 1 el 2:an....

Jason Mraz i Köpendanmark

Nyss vaknat och lagt upp bilderna från gårdagen på "Fejan" tänkte dela med mig av ett par här oxå...det blev ju en del.
men jag börjar med ett filmklipp som Caisa tog igår.
Det e jag och Caisa som åker till Köpendanmark för att se Jason Mraz det tog ca 40min från vi åkte till vi va framme. Dvs Köpenhamn är riktigt nära Malmö. =)
Jason fyllde år igår så det blev tårta och sång!Sitt plats stod upp och sjöng mer...det blev en grym stämning där inne!!

Caisa filmade =) Synd bara att hennes mobil blev trött mellan varven och stängde av sig =( Dumma mobil!

Det va en grym kväll och Jason och hans band kan leverera...Även om jag inte haft så lång tid på mig att lyssna in mig så märkte jag att det va många låtar som gjort avtryck i mitt minne. Det va bra ös och jäkligt go stämning. Detta gör jag gärna om igen!!

Lucky

Hej!

Vilken bra jobb dag det blev idag. Stacketet e klart! Vi hittade problemet...=) I bland undrar man hur både man själv tänker och de som konstruerar saker gör det. Men vilket fall så börjar min "semester" nu. (dvs i från mitt företag)

Nu ska jag hoppa i badet och börjar göra mig klar så jag kan möta upp Caisa lite i 5.


Jag hoppas att ni kommer ha en bra kväll! Jag vet att jag kommer få det....jag återkommer med bilder!

Det e fint väder!!!

God morgon!

Vägning har det varit nu på morgonkvisten. -0.6kg. dvs att jag har 0.3kg kvar på de jag gick upp förra veckan. Men ett minus e ett minus... =)

Idag hoppas jag verkligen att jobbet inte krånglar så mycket...för igår gick det inte alls bra. Men idag vill jag bli klar och att det ska vara bra och stabilt...för då kan jag med åka till köpenhamn med gott samvete och lyssna på Jason Mraz. =)

Igår va första träningen med vårt nya lag. Det gick bra... jag tror det kommer bli ett riktigt roligt handbolls år. 

Idag är det fint väder!! Jag hoppas ni får en bra dag!!

 

2 Brev/paket

hade kommit till mig idag!!! Jag som ÄLSKAR BREV/PAKET!!!!! som inte e räkningar.

Det första


BLEV så GALET glad av det!!! 2st cd med Jason Mraz.. Jag och Caisa ska ju åka iväg till Köpenhamn i morgon och lyssna (en av oss dräggla över honom)....så jag som inte e så inlyssnad på honom måste ju lyssna lite extra mycket. Detta hjälper oerhört!!  Tänk er att en vän har satt sig ner och gjort 2st skivomslag bara för min skull. Det ger mig så mycker glädje och energi!!! TACK ÄLSKLINGS CAISA!!!!

Det andra brevet


Detta e de armband som jag beställde av Matilda. Om ni inte varit inne på hennes blogg och tittat på hennes fina teckningar eller rättare sagt illustrationer så MÅSTE ni göra det!! HELT underbara...och glöm inte gå in till hennes shop oxå!  Något personligt är alltid roligare fast man tycker att det e lite dyrare jämfört med det masstillverkade..men det e värt var enda krona!! TACK MATILDA FÖR DITT JÄTTE FINA ARMBAND!!!! Man ser att de e gjorda med kärlek!!


Ps...fy fasen va nervös jag blev precis...jag la precis ut en länk på "fejan" om mina paket...jag som inte ens har berättat att jag har en blogg för de flesta vänner....ghaa...jag har ju gjort detta i "hemlighet" fast samtidigt så de ju mina vänner...så de ska ju inte dömma utan bara stötta...eller hur?! ...så vänner om ni läser detta så får ni gärna skriva något så jag vet att ni varit här...=) Ds

090622

God morgon

Vädret e grått och mulet och inte alls de ljusblå med sol som jag hoppats på.
Jag skrev aldrig igår att jag anar att jag har fått UVI som håller på att gå i njurarna. Jag har haft det en gång innan, det värsta jag varit med om! Den smärtan är inte att leka med.
Jag har inte riktigt tid att gå till läkaren idag för jag måste verkligen göra klart ett staket, för det e de sista jag ska göra innan jag går på "semester" från mitt företag.
Jag har tänkt att vara ledig hela juli från trädgårdsjobben. Från mamma har jag semester över de helger som det e handbolls cuper. Jag måste spara lite av mina semesterdagar tills resten av året för att kunna följa med handbollstjejerna på alla turneringar och SM steg. 

Idag kommer nog vara våran första träningspass med "våra" nya tjejer. Det ska bli himla kul, men det känns som man har kommit ur handbollen lite nu. Det va längesen vi hade träningar. 

Ne. Lite frukost, men jag hoppar faktist över gymmet idag.

Ha en bra dag!
 

Sviter från midsommar

Hej alla

Jag hoppas ni har haft en bra helg.
Midsommaren firades uppe i torpet. Det va familjen...så skönt...allt hade varit toppen om det inte hade varit för allt regn. Vi fick äta inne, men när det var dax för U21 fotbollen så strålade solen så vi dukade fram tv:n ute. Så gött det e att titta på tv utomhus...för att vi ska kunna se på tv i torpet så måste vi ha ett elverk som går på bensin, en lång sladd så vi kan man kan gömma elverket bakom garaget eller nått annat som dämpar oljudet. Sen behöver vi ha 2st antenner som vi lägger ut på gräset som vi kopplar till en box...sen kan man se på tv =) men det e just denna prussedur som gör att det blir charmigt att titta på tv i torpet, för det sker bara i bland. Det e inte som här hemma där man har tv:n som sällskap.
Jag, Freddan, Pelle (min bror), Malin (svägerska), Trissan (brosdotter) och Nelly ( min nästkusinshund som vi passade på midsommar) sov över i torpet. Hur mysigt som helst....det enda som ger denna midsommarafton ett fett minus är alla myggbett som jag har. Jag ser ut som en pricki-korv på vissa delar av kroppen. Fast att det e 2dagar sen jag fick betten så e de stora som 10öringarna va och kliar som ATTANS!!!Maten gick bra i helgen. Men kanske lite mycket jordgubbar gentimot vad dieten säger...men jordgubbar e inget som skadar i sig...kanske lite mycket fruktsocker...men det va det jag unna mig!Igår så bjöd vi in oss till "svärföräldrarna" det gjorde även Freddans mellanbror och tjej för att ära lite mat. Himla trevligt. Vi blev kvar över natten eftersom jag fick 2glas vin till maten..gott!! Vågen kommer nog inte vara min kompis på tisdag..men jag skiter i vilket..för jag har unnat mig små saker och mått bra.

En som inte har mått så bra e freddan som har kräkt och haft ont i magen idag. Vet inte varför...men han har varit helt orkeslös. Hoppas han mår bättre i morgon!

Imorgon så ska jag bygga klart staketet som jag påbörjade i onsdags..hoppas hoppas det blir fint väder!

Nu ska jag fortsätta att kämpa emot kliandet....men det e svårt. Mina fingrar vill bara klia....det e så skönt!!!
'Jag har köpt Jason Mraz skiva..en av mina favorit låtar änså länge är

Lucky

JAG ORKAR INTE!!!

Jag har inget tålamod alls. Jag biter mig i tungan och i läppen allt bara för att stå ut lite till...men tillsist exploderar jag! Jag orkar inte hålla på att älta och dutta och datta...jag orkar inte behandla dig som en 5åring....fast du ska bli 25. Inte idag...och tydligen så e du på trillskhumör idag...och jag har ingen stubin så det e ingen bra dag alls om man säger så!!! JAG ORKAR INTE!!!!! Jag vill bara stå på toppen av ett berg och bara skrika...skrika tills lungorna e slut på luft, skrika så högt så att alla hör och förstår att jag verkligen inte orkar! Inte idag..inte nu....

Caisa messade mig för några timmare sen...=)
På tisdag ska vi åka till köpenhamn och titta på Jason Mraz. Jag ska inte säga att jag e en i beundrarskaran..inte alls som caisa...utan jag gör detta mest för jag vet att Caisa vill komma iväg och se han och jag utnyttjar tiden till att umgås med henne och få uppleva en konsert med honom.... för att jag ska uppskatta den lite mer så ska jag köpa hans senaste album så jag kan lyssna in mig...det ger alltid lite extra då tycker jag. Jag tycker det ska bli RIKTIGT RIKTIGT kul...så detta e min sol för denna dagen!! Och den kan behöva allt solljus den kan få!!! 

 

Dålig morgon!!

Vilken morgon det va idag..kan ju säga att det inte va den bästa starten på en dag.

Vaknade helt skönt i täcket och kudden, älsklingen låg bakom och kramade om mig...ville ligga kvar så hela dagen, men det går ju inte om man ska iväg och jobba. Så jag klev upp lite senare än vad jag borde.. jag tog på mig och packade väska, gjode kattlådan redo för att förlyttas, fick på Thorsson selen efter mycket om och men för han skulle med. Älsklingen gick och la sig i soffan... jag tar på mig väskan, tar upp Thorsson och ska ta kattoan..det går bara inte att ha en sprattlande katt, en kattoa, en väska i famnen och låsa upp ytterdörren...efter några försök så fick jag ett litet utbrott. Släppte Thorsson slänge ner kattoan på golvet, tog av thorsson selen och smälde igen dörren med ett irriterat  "hejdå". Ni undrar säkert om han inte erbjöd sig hjälpa till...jo det gjorde han EFTER jag släppt Thorsson och släppt ner kattoan..och då var det LITE sent för det!
Jag körde till Lund för att jobba hos mamma...jag va 15min sen....gick in och började försöka be om ursäkt..men hann inte förrän min kära mamma säger -DU E SEN!!!! DET BÖRJAR BLI EN VANA!!!! .....e va??? Jag e för f-n ALDRIG sen..jag har varit sen pga trafik köer typ 3ggr det senaste året och då handlar det om 5min...så jag blev SKIT FÖRBANNAD och den fjärkontroll jag hade i handen fick en liten flyg tur till sängen där mamma låg...NÄ, jag träffa inte mamma...så illa siktar jag inte.. jag gick ut från rummet och försökte smälla igen dörren (fan va störrigt det e när den inte smäller igen när man vill det utan bara blir mjäkigt ) och gick på toa fast jag inte behövde bara för att lugna ner mig. 

Jag va nära på att väcka min bror och säga till honom att ta mamma idag så jag kunde åka hem och bädda ner mig igen. Men det gjorde jag inte...

Nu har jag lugnat ner mig...men fan vad jag dåliga starter på dagen!!! GHAAAAAAA....

Men vilket fall, så har vi varit iväg och handlat mat inför i morgondagen...allt kaffegrädde va slut.. det e nog den enda tiden på året alla använder kaffegrädde...för annars tror jag nog bara det e gamlingar som fortfarande har det i sitt kaffe...

Mamma sitter och vilar, så jag tror att jag oxå ska passa på att gå vila lite.  
 


Äntligen lite sol igen

hej hej...

Hoppas ni oxå har haft en skön och solig dag idag.
Själv så har jag pillat med ett staket och kört till tippen..och blivit erbjuden att rita och anlägga en ny trädgård. Kul kul!! =)

Hela eftermiddagen (efter kl 16) så har jag varit helt klubbad...så fruktansvärt trött! Helt energilös... lagom till att vi skulle börja tvätta.

Jag och älsklingen har precis haft familjemöte och planerat helgen..vi ska ju ha älskade nelly vovve på midsommar med oss upp till torpet, och för att veta hur vi ska göra med överlämningen till de som e "huvudansvariga-hund-passarna" denna gång så måste vi planera lite mer än vanligt. Men nu e det bestämt...vi har henne bara till lördag, sen får vi se hur överlämningen blir.

Jag läste på en annan blogg att det va problem med att lämna kommentar....e det de här oxå...för det e HELT dött.. så snälla...den som läser detta skriv en kommentar...behöver inte vara mer intilligent än ett "hej" bara så jag vet att det fungerar...


Plockepinn here I come!!

Jag ska iväg och jobbat nu...men ni kan följa min dag genom Twittern!

Ha en bra dag!!

Älsklings tjejen har varit här idag!

Eftermiddagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, den blev lite bättre.
Efter jag hade varit och köpt staket idag så skulle jag åka och börja bygget, men de va inte hemma och grinden va låst..så det va bara att åka hem.
Jag ringde till älskade Trissan (min brorsdotter) så hon kom till malmö så vi (hon, jag och min älskling) köpte de sista sakerna till Louises bröllop. Jag kommer ju ha en helt annan stil än vad jag brukar, men det kan bli kul.=)

Nu i kväll så tittade vi på Twilight...himla söt film. Om man nu kan säga att en vampyrfilm e söt...men denna va riktigt fin... sann kärlek får man ju säga.

Det e alltid lika gött att ha Trissan här...hon e mitt hjärta. Om något skulle hända henne så skulle jag kravera totalt!!

Maten har kännts riktigt bra idag... mumsiga burgare med ägg blev det till kvällsmat...mmm

I morgon så står det gym på träningsschemat...sen så e det staketbygge..kul kul!!

Nu e det dax för sängen.. eller jag ska testa om man kan lista ut varför jag inte kan logga in på twitter först! =)

Vågen e just nu inte alls min vän, men måttbandet va lite snällare

God morgon!!

Vad tycker ni om att jag har lagt in Twittern på sidan?? Ja, ni kommer nog kunna följa min dag lite där, har en känsla av att ni kan få reda på ganska mycket onödigt oxå där igenom ;) men som min blogg heter "om inget och lite till".

Vägdag e det idag..och det är bara bita idet sura äpplet...vågen sa +0,9 kg =( men det e bara att ta det, jag vet ju att jag har festat och det tycker tydligen inte min kropp e okej. Så det e bara att och kämpa vidare. Totalt har jag gått ner 2.0 kg på 3 veckor.

Jag skrev igår att min mät dag va på onsdag, och det e den, men för att få något posetivt av de mitt kämpande så mätte jag mig idag i stället...från den 18 maj tills idag 16 juni så har jag krymt 14cm.


Mått
överarm -1cm
bröst -0.5cm
underbröst - 3cm
midja - 1cm
höfter - 3cm
lår - 3.5cm
vader 0
rumpa - 2cm
SA : -14cm

Jag e otroligt nöjd med att ha minskat 14cm..det e endå en hel del, och det e på de "rätta" ställena dessutom. =) Jag har gärna kvar mina bröst, men kan ta av fettet på ryggen..så den omkrettsen kan få minska lite...höfter, lår, rumpa, underbröst och midja får gärna krympa mer. Det har jag INGA problem med! =)
Men min älskling e inte lika nöjd om min rumpa blir för liten, vad e det med killar och rumpor??? =)

Nä nu måste jag sätta lite fart..måste iväg!!

Ha en bra dag alla!! SÅ kan ni följa mig på Twitter!


Twitter

Ytterligare en beroende sak att påbörja =)
Som ni ser till vänster i meny raden så hittar ni min twitter...som jag själv lyckades lägga in..galet nöjd.
Jag e livrädd varje gång jag är inne och pillar bland kodmallarna...men jag lyckades till och med att få den där jag ville..=)

Twittrar ni???

årsdebut

Jag sitter just nu och funderar på att åka och slå lite golfbollar. Det e årsdebut....väldigt sen debut, men det har inte precis varit prioritert de senaste åren tyvärr. Jag gillar verkligen golf, men har på något sätt glömt bort det, hur man nu kan göra det. =/
Hur kan man glömma bort något man tycker om??? Men det blev tyvärr så när vi hade som jobbigast förra året, jag förstår ju att det e lite sent att börja sattsa iår, men jag kan ju börja träna nu så e jag redo inför nästa sommar.

Måste kolla när rangen stänger. Ha en bra kväll!!


Uppdatering

Golfdebuten ...eller ja på ranchen blev riktigt trevlig.. Till och med neggoOLLE fick lite blodad tand...fast han kommer inte erkänna det hela =)


Ångest blandat med bilder från tjejkvällen

Våg och centimeter ångest. Ja som jag berättade innan så har inte vågen varit min kompis den senaste veckan...i morgon (tisdag) är min riktiga vågdag... men jag kan ju säga att jag har lite ångest över det hela. Det e slut festat för min del nu tills Louise bröllop...jag vill inte gå upp i vikt för att jag dricken en massa söta saker... utan om jag ska dricka något så blir det rödvin och bara i små doser dvs inga rejäla fyllor.  På onsdag så e det måttbandet som skall fram, då e det en månad sen jag mätte mig sist. Det känns att jag har blivit fastare men mindre vet jag inte... jag hoppas verkligen det, men jag vet ju inte...eftersom jag inte har tjuvmätt mig.
Men allt negativt måste jag ta till mig, men inte ge upp...men jag känner nu att om jag tar detta + på vågen så orkar jag inte mer plus på ett tag...för jag måste känna lite mer framgång först innan jag kan ta mer motgång,

Idag har jag i alla fall varit på gymmet, det gick bra, men utfallsstegen e fortfarande sega. Jag börjar känna att jag måste förnya mitt program lite nu,..vet inte riktigt hur, men lite nya övningar hade inte varit fel..
I morgon tänkte jag ut och gå en timme och på ondag så e det gymmet igen...så ser min träningsvecka ut.
Förra veckan kom jag till gymmet 2 ggr..så där va inga bonuspass...men dock alla pass som va beräknade.

Bjuder på lite fler bilder från tjejkvällenJag blir så glad av att se Caisa här...detta e lycka!!Hela Anneli sprudlar av posetiv energi...riktigt go tjej som jag e glad över att ha träffat!Hela tjej gänget som va ute... Caisa, Anneli och Maria


Detta e posetiv energi för mig... goa tjejer som ger energi!!!

Tjejmiddagen igår

God morgon....eller snarare god middaag!

Kan säga att man e lite trött i huvudet idag. Men väldigt självförvållat!! =) Igår vad det riktigt kul. Det e inte ofta jag har haft "bjudning" här hemma...men jag tycker det e riktigt kul och ännu roligare med goa tjejer.

Efter vi hade ätit och fått drinkar serverade och shottat hemma gjord turkiskpeppar så begav vi oss till Hipp. De har schlagerkväll där varje lördag. Vi dansade oavbrutet,,och fick drinkar kom in rullandes på löpandeband..när dom stängde vid kl 3 så kändes det som jag hade kunnat vara kvar och dansa LÄNGE till.. man blir så glad av schlager.

När vi stövlades in här hemma så hade älsklingen oxå kommit hem.,..då hitta vi han sittandes i soffan halv naken..UPPPSS...=) (se bilden nedanför) 

Nu måste jag skynda mig..för jag känner mig fortfarande inte körduglig så jag måste ta tåget till mamma idag!


TACK TJEJER FÖR EN JÄTTE TREVLIG KVÄLL!!!!!!

HEMMA!!FEST!!! och med dåligt samvete

Mög, skit och fan!!!
Jag ställde mig på vågen idag..inget posetivt alls...blev skit besviken!! + på vågen...varför nu detta??
Beror det på möhippa och stundeten som jag tyckte att jag klarade av grymt bra eller beror det på att jag ätit för mycket frukt och bär eller druckit för lite vatten??? Vilket fall som helst så blir jag sjukt besviken...för det e nu som jag i vanliga fall brukar ge upp..när motgången kommer...men jag hade ju sattsat på inga motgångar...fast det e ju naivt och tänka samtidigt.

Ikväll kommer Caisa och några andra tjejer till stan. Jag ska laga lite mat och så ska vi förfesta lite för att sen gå ut och göra Malmö osäkert. Jag tror vi hamnar på Hipp om de har öppet...men det tror jag. För det e schlager sattsning idag!! =)
Det ska bli otroligt kul, bara jag kan släppa den dåliga känslan med kilona...för jag vet ju om att det inte blir bättre med alkohol...suck!

Ne..lunch...sen dusch sen lite stan och fixa lite saker!! =)

Ha en bra dag!!!

GLAD HÖSTLOV

eller???

Hur kul e det för alla barn som går på sommarlov idag. Det e mer höst än sommar. SÅ jäkla deppigt!!!
Jag vill bara bädda ner mig i soffan eller sängen och bara läsa..men inte idag..jag MÅSTE städa eller rättare sagt sannera...fy fasen vad det ser ut här hemma. Katthår, dammråttor och alls som är äkelpeckel finns här hemma. ÖRRRKKKKK..... och jag vill ha det fint när Caisa och de andra tjejerna kommer imorgon. Vill ju inte presentera vår lägenhet när det ser ut som en soptipp....eller en soptipp hade nog varit renare...GHAAAAAAAA!!!!!

men men...det e väl bara att sätta igång bra musik och börja!!!

Japp så e det!!


Hur kan de få betalt???

God morgon!!

Det blir ett litet kort inlägg nu på morgonen för jag ska iväg och jobba med mamma nu. Idag e det sjukhuset som gäller. Det va 8veckor sen som vi var där sist. Vilket är bra, för ett tag så va mamma inne var 4de vecka på behandlling.

Jag måste bara bara tillägga att jag tycker att det e sjukt att de fotbollsspelare som spelade landskamp igår får pengar för att spela fotboll! SÅ JÄV-A KASSA!!!!! De va fasen inte bättre än ett korpa lag!!

Dax att skynda sig nu!!!

Ha en bra dag!!

seg som ett färskt vingummi

S..å   s...e...g   j...a...g   e.  D..e..t  k..ä..n..n..s  s..o..m  j..a..g  i..n..t..e k..o..m..m..e..r  n..å..g..o..n..s..t..a..n..s!!

Träningen är avklarad och den gick bra..måste öka lite vikter nästa gång. Nu när man e på gymmet så e inte speglarna lite jobbiga längre..det känns kul att man börjar se resultat av både träningen och lite viktminskning.

Jag känner mig annars lite hängig men det e nog vädret som gör det. Det e så mycket moln som tagit över det blåa goa vädret. 

Dagens lunch kommer bestå av mozzarella gratinerade grönsaker med quornfiléer och turkiskyoghurt.
mummsfillibabba...=) 

Men innan det  e lunch dax så ska jag ta ett skönt bad!! Om jag kommer till badrummet..mina ben har somnat..ajajajaj!!! =) 


Ytterligare några hekto har trillat denna vecka..

Jag ställde mig på vågen idag efter jag hade ätit frukost....inte så mycket har hänt de senaste dagarna..men totalt denna har jag tappat 1.4kg vilket är bra tycker jag...så totalt på 2veckor har jag tappat 2.9kg. Den senaste veckan har ju inte varit helt exemplariskt med maten eftersom det har varit möhippa och student..jag har försökt äta så bra som möjligt, men lite kolhydrater har det blivit. Men jag ger mig själv godkänt ändå!

Idag har jag varit iväg på gymet...så skönt, men det va lite segt andra halvan av mitt styrketräningspass...men jag tog mig igenom det i alla fall. Vilket känns otroligt skönt.

Ne..nu måste jag göra lite lunch!
HA en bra dag!!

Studentdag idag

God morgon!

Idag ska vi åka till Lund och hjälpa till med att förbreda för älsklingens lillebrors student. Så här kommer vara lungt till i morgon!

Men jag hoppas ni kommer ha en bra dag!


Möhippan i bilder


minus igen =)

God morgon!

Denna natt har inte varit en bar natt. Jag har vaknat flera gånger under natten, inte bara så där lite utan jag har varit klarvaken. Inte alls kul.

Men en rolig sak e att jag ställde mig på vågen idag. Har inte gjort det på 3dagar...vågen sa -0.9 (totalt 2.8kg) kul kul =)
Det börjar faktist synas lite nu...vilket e himla kul! Ger en extra sporre...=)

Ne..nu måste jag gå och ta på mig, jag ska iväg och jobba en liten stund. E trädgårdsvakt idag. Sen e det systembolaget och sen köpa leggins som gäller!

Ha en bra dag!!!

utflyckt till "mormor och morfar"

Idag har det varit utflyckt för hela familjen...jag, thorsson och älsklingen. Jag jobbade hos mamma idag och Tosse fick fälja med...han älskar ju Fisen..och som vanligt så var det kära återseende när de träffades. Dom håller ihop som ett gammalt par.  Nikes hund Basse var oxå där. Thorsson är större än vad han e...fasen vad Basse blev rädd för "lejonet" =) Men det gick jätte bra mellan dom oxå... så himla skönt, så jag kan vara lugn när Thorsson kommer vara där på semester i sommar. =)

Idag firade vi pappa oxå...mycket god mat och trevligt sällskap. Men nu när jag och Tosse kom hem så känns det lite ensamt. Jag lämnade av älsklingen innan idag..han ska iväg med handbollen på resa...jag skulle oxå med men det e ju möhippa i morgon. Så jag valde möhippan...=) så klart...men det va jobbit...igentligen så vi bjudna till Gotland oxå denna helg...varför ska allt hända på en och samma helg??? varför kan inte roliga saker och ting sprida ut sig?? Jaja...nu e de i alla fall möhippa som gäller och det ska bli riktigt jäkla kul!

Ne...det va inte så mycket att säga här i dag.  Utan nu ska jag sappa vidare på tv:n! 

Ha en bra kväll!

 

Älskade lille gubben!

Vår stora pojke som va "normal" (vad nu normal är) social innan har blivit hyper social nu. Han tydde sig mycket till Annie innan men nu så lägger han all den tiden till oss. Vilket e lite roligt, vi får lära känna vår pojke  på ett nytt sätt. =)

I morgon tänkte jag att han skulle få följa med till mamma och pappa och träffa "Fisen" (min katt som bor hemma hos mamma och pappa som Thorsson älskar) Älsklingen åker till tyskland i morgon och jag vill inte att Thorsson ska vara hemma för mycket själv...han har ju aldrig varit det innan...och han har ju varit hos mamma och pappa många gånger innan. Ibland önskar jag att han hade kunnat vara lite som en hund så man hade kunnat ha med honom ute på olika äventyr lite mer...för han e sån trevlig katt.

Pappa och min bror ska firas i morgon oxå. Dom fyller år på måndag och tisdag nästa vecka men då e det Älsklingens plutt lillebror som tar studenten och vi har sagt att vi ska hjälpa till och sen e pappa ute på jobb. Så i morgon blir det grillning och mys!

Nu ska jag passa på att mysa in mig med älsklingen, kommer ju inte se honom igen förrän på söndag!

Hej hopp!!

Hyenan e åter på jakt!

God morgon!

Varför e vissa personer i ledande ställningar i detta samhället?! Som ni har kunnat läsa innan( läs annars här en bit av det hela) så e mammas rektor på jakt efter henne. Sist de talades vid så ville rektorna att mamma skulle ha en arbetsassistent  (detta för att göra alla de saker som mamma inte gör...vilket vi inte vet vad det är....men vi tror att det e för att hon vill få in pengar till skolan) Mamma frågade i alla fall rektorn vad det va hon gjorde som alla de andra gjorde?! Det kunde de inte diskutera då... och när facket (som har blivit inkopplat nu) gick in och ville ha svaret skriftligt så hade hon inte tid med det. Hon hade annat att prioritera. Men nu...jo vad sker nu... Nu ska ALLA speciallärare skriva sin arbetsbeskriving. E inte det chefen i detta fallet rektorn ska göra det???? Men detta är ju för att kunna jämföra mamma mot de andra speciallärarna... *suck* Bör hon som rektor inte ha koll på vad spec.lärarna gör?? Speciellt när dom redan har gjort en tjockt häfte med handlingsplan som de jobbar ut efter. 

I detta brev som hon fick denna gången stod det även hon ville ha kopia på assistenters (jag + Annette´s) tystnadsplikt och ett utdrag från polisens straff register.

I detta fall så e det ju PÅTIDEN att hon frågar om vårt straffregister...skulle inte varit gjort för LÄNGESEN??? Med tanke på att mamma har haft assistenter på skolan nu i ca 3år... ALLA som jobbar på en skola ska vara kollade för barnens skull..sen vet jag inte vad hon e ute efter...men hon (rektorn) kommer inte hitta något på oss!
Sen när det gäller tystnadsplikten så är det gentimot mamma....så det har hon inte med att göra. Sen så borde vi gå under samma tystnadsplikts regler som mamma gör.. dvs hon har inget skriftligt...utan det är mer en allmän tystnadsplikt. Man berättar inte något för någon person som inte har med det att göra...ungefär.

Vilket fall som helst så har jag sån grym lust att gå in till rektorn och fråga henne VA F-N HON HÅLLER PÅ MED!!! Men det kan jag ju inte... för det rör ju inte mig... men indrekt gör det...ju det eftersom det rör min mamma!!!

Jag får fasen ont i magen när rektorn håller på så här. Förstår hon inte hur illa hon behandlar mamma? Eller e det okej att jaga livet ur en person??? Hur upplever hon själv det hela?? Eller hon tror bara att hon gör det rätta för skolan??

Röst dax

Idag är enhemma dag...Vi märker att Thorsson är deppig. Han gick och letade efter Annie i natt. Det gör ont i hjärtat....
Vi har pratar om att vi ska köpa en ett sällskap till Thorsson. Inte bara för Thorssons skull utan även för vi vill ha 2st katter. Ingen kommer kunna ersätta Annie...aldrig!

Träningen idag va skön!! Det e skönt att få ta ut lite frustration och ångest.

Lunchen idag va ljuvligt god. Varmrökt lax med fetaostsås, broccoli, ärter. tomater och gurka. mumms!! =)

Nu ska vi iväg och rösta. Jag har inte full koll på vem jag ska rösta på än. Men jag tycker att man sak rösta i alla fall. 
I kväll  så ska jag ta mig till Lund på¨en dejt med min svägerska. Det e alltid kul att träffa och fika med henne!! =)

Dax att ge sig iväg!


En ny dag efter en lååång gårdag

En natt har gått..ögonen har fått vila från alla salta tårar. Dagen igår var en känslomässig jobbig dag.

Förutom allt jobbigt med att vår älskade Annie blev en ängel så har psykot börjat igen. Nu genom att göra en ny profil på Facebook och skickar meddelande till min älskling. Meddelandena är genom "förstasidan" när man inte är vänner och vill lägga till dom. Där kan man skicka meddelande oxå...och tydligen så kan man göra det fast man e blockad. För igår kom det 2st. *Suck* fast F blockade den nya profilen redan efter första meddelandet precis som vi inte hade tillräckligt med jobbiga saker igår... Vad e det hon inte förstår?!? Igår vad det många konstiga saker hon skrev... jag vet inte om hon fantiserar att de träffas eller nått...men hon tyckte i alla fall att de skulle träffas igen för att reda ut saker. Och om man skulle komma förbi så kunde ´han ju ringa innan...osv en massa blaj blaj..om han inte tog kontakt med henne så skulle hon gå via någon...för hon kan ju inte kontakt honom eftersom hon inte har något nummer... Jag vill bara att hon ska låta oss vara!!

Idag ska jag vara hemma. Min älskling åker iväg på fredag och är borta hela helgen. Så jag känner att jag vill vara med honom idag. Fast vi ska nog inte hitta på något spec kul idag....typ städa...för det behövs verkligen här hemma.

Jag ställde mig på vågen idag...jag tänkte ju annars bara väga mig en gång i veckan... men det blev idag oxå..
vågen sa -0.4kg (totalt 1.9kg)

Nu ska jag lägga mig ner en stund på soffan och försöka vakna lite!

Ha en bra dag!

Halv 2

Halv 2 är tiden då jag och Annie ska vara ute hos vår vetrenär. Mina ögon e röda av alla mina tårar. Detta är inget vanligt vetrenärbesök vi ska på utan detta är med största sanolikhet den sista färden Annie och jag kommer ha ihop. Tårarna rinner  konstant, ögonen ser ut som ett kanalsystem...de fylls på och rinner över...Annie e MIN speciella älskling. Det e min första egna katt. Hon kom till mig och mitt ex när hon var 4år. Detta är 7 år sen. Hon är en egensinnad katt, hon väljer dom hon tycker om...om man inte blir vald så e det inte lätt att fjäska in sig hos henne.
Hon älskade Fredrik (min/vår sambo) från första stund han satte foten här inne i vårt hem. Hon blev VÅR katt...inte bara min som hon varit innan...hon har haft huskvalsterallergi nu i 3år. Jag har gett henne sprutor de senaste 2åren för att det inte ska klia så mycket....men nu går det inte mer.. hon har kliat upp ett sår som är 7x3cm i nacken...och har slickar bort stora fläckar päls från magen, bakhasorna och svansen. Sen har hon klat hål runt ett öra...ja..ni kan nog förstå att det kliar..

Hon drar sig undan...hon är inte vår mys katt längre. Hon kommer inte och lägger sig i knät längre för att mysa. Hon är ute på balkongen 23h 45min om dagen...de andra minuterna så är hon inne och äter och dricke i omgångar

.
Det gör ont i mig när jag ser henne lida, det gör ont i mig när jag tänker tanken att jag inte kommer ha henne här hemma. Hon kommer inte möta mig vid dörren när jag kommer hem. Hon kommer inte väcka mig mitt i natten för att hon ser en millimeter utav matskålsbotten, hon kommer inte kraffsa på mitt täcke när hon vill krypa in och lägga sig på magen när jag ligger och läser. Hon kommer inte att krypa upp så långt som det går på axeln och ligga och mysa vid halsen...hon kommer inte kurra så högt så det nästan överröstar teven...hon kommer inte jama och säga till att hon inte vill få klippta klor..hon kommer inte sätta Thorsson på plats när han försöker ta över rangen...hon kommer inte jaga solkatter som hon älskar...hon kommer inte ge sin bitchblick till de som inte förtjänare fast hon tycker det... hon kommer inte gnälla över att hon inte får någon blötmat...hon kommer inte klättra upp på byxbenen på Fredrik när han äter hamburgare för hon vill ha...hon kommer inte tigga om att få lite kanelbullar när vi äter det.......För hon kommer inte finnas mer!!
Tårarna tar aldrig slut...de bara fortsätter rinna...mitt hjärta gör ont...men jag vet att hon kommer få det MYCKET bättre på andra sidan. Där kan hon göra allt hon tycker om utan att det kliar! MIn älskade lilla bebis!! Mitt hjärta...alla mina minnen kommer leva...men hon kan inte skapa nya med oss.


Jag hoppas att vetrenären har en mirakelkur...men jag vet att vi har gjort allt vi kunnat...men vi får se hur utgången blir..men jag tror med största sanolikhet att hon kommer få bli en kattängel!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

uppdatering

Annie blev en kattängel idag. Hon somnade in i min famn. Hon är en älskad katt som kommer vara oerhört saknad!


första vikt veckan

God morgon!!

Frokusten är intagen och det börjar bli dax att gå och göra sig klar för ett kundmöte.

Vågen idag blev det  +- 0...=(  så jag summerar  denna vecka med -1.5kg

Det jag måste till lägga här är att min lingonvecka har börjat.=( Och då brukar jag gå upp ca 1.5 - 2kg i stället.
Men -1.5kg e helt okej tycker jag...=) Nu e det en ny vecka.
Maten har gått otroligt bra denna vecka. Har ätit otroligt varierat hela vecka...annars är jag ju inte så bra på att variera mig.

Nu ska jag göra mig klar så jag kan åka på kund möte..

ha en bra dag!!


Jag idag + en fråga!!


Jag och älsklingen var nere på Svedala outlet förra veckan..denna kläning köpte jag där. Den har fått klä mig idag..=)
Och frågan: Om ni går in här och tittar på frisyren som Charlotte hade igår på mamma galan. Tror ni att jag hade passat i en liknade frisyr??? Jag har köpt liknande örhängen.... tänkte ha det på min kompis bröllop. Vad tror ni??

Read and pass on

Hemma efter gym besöket.
Tänkte bara göra lite reklam på den nya bokbloggen Caisa startade. Jag har precis skrivit in den sista boken jag läst där.. titta gärna in och komentera om ni kanske vill ha boken hem skickad till er http://readandpasson.blogspot.com/

Ne..nu ska jag hoppa ner i ett bad och ta tag i denna dag!! =)

God morgon

Vilken skön sömn jag fick inatt. Sovit i ett sträck....skönt!!

Lördagen uppe i torpet va en lugn dag, vi solade och läste. Jag läste ut en hel bok. Boken hette "Inte enklare än så" Av Kajsa Ingemansson.
Det bästa att förklara boken på är att ta citaten från VI föräldrar: "Kajsa Ingemarsson har lyckats med att få läsaren att vilja vända blad efter blad- det är riktigt spännande trots att det handlar om en alldeles vanliga vardag."

Ja...vi kommer väl till vikten nu... jag vägde mig aldrig igår pga att jag vaknade uppe i torpet... men dagens vikt va +0.3kg (totalt -1.5kg) Det är aldrig kul med + men jag vet ju att det är så under en vecka....därför ska man bara väga sig en gång i veckan. I morgon är det en vecka sen jag vägde in mig....ska bli kul att de hur första veckans resultat kommer bli...*spännande*

Nu är det frukost på g....sen e det gymmet som hägrar. Sen ska jag iväg och leta efter en vertikalskärare...vet inte ens hur den ser ut...spännande att leta efter någon man inte vet hur de ser ut =)

Ha en bra dag!!

RSS 2.0