En härlig helg med 13st tjejer och 4ledare

Måndag morgon och vi e hemma och hela efter helgen i skogen.
I fredags så åkte vi iväg med vårt nya lag på uppstartsläger. Vi samlades på stationen i Lund och de hade fått packlista att packa så de kunde bära packnigen i ca 5km lätt terräng. På stationen fick de olika grupparna karta till vart de skulle ta sig och en poängjakts lista. Sen sa vi ledare hejdå och tjejerna skulle själv ta sig dit.

Vi åkte iväg till gården mitt i skogen och väntade på tjejerna. Kl 20.30 hade de fått som sista ankomst tid annars skulle de få 30 minus poäng om vi va tvungna och hämta de med bil så va det ytterligare 40 minus poäng.

När klockan var 20.28 så hörde vi några tjejer i skogen och hur de sprang. De sprang som galningar, när de kom in på gårdsplanen så stod klockan 20.32 dvs minus 30 poäng. Två av grupperna kom in precis efter halv 9 men den 3dje gruppen dök inte upp så klockan 20.40 så ringde vi de...och jag kan ju säga att de inte va i närheten så det slutade med att vi åkte och hämtade de på en gård där de hade gått in och frågat om var de va någon stans. Frun som ägde huset/gården var oerhört trevlig och tjejerna va glada som lärkor. Vi döpte tjejernas grupp till "Kulla-gulla" för gården vi hämta de på hette Kulla. 
När vi var full trupp igen så redovisa de poängjakten...de hade hittat både raggarbilar, husbilar, pussat sniglar, grodor, maskar, plockat buketter, pantat flaskor, samlat plastpåsar, dansat bugg med en okänd person osv. Det va till och med en grupp som hade knackat på och frågat om de fick låna deras badkar för att sjunga Idas sommarvisa...när vi satte ihop pänglistan så tänkte vi på ett badkar i en hage...men stadsungar tänker tydligen inte riktigt likadant :)
Lördagen så paddlade vi kanot och grillade mat och tjejerna fick själva anordna en myskväll med aktiviteter mm Tjejgruppen som hade aktiviteterna gjode en jätte rolig 4kamp som slutade med en skattjakt utomhus i mörkret. Riktigt kul även för oss ledare...riktigt imponerande får jag säga!! 
Söndagen så hade vi handbollsteori och samarbetslekar sen va helgen över och det va dax att ta sig tillbaka till stan igen.
Helgen va riktigt kul men jag va så trött så jag somnade kl 19.45 som en stock i vår sköna säng!    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0