Tjejkväll ute hos Caisa



Det började med att jag fick ett brev per snigelposten. Där fanns det en rebus, svaret skulle man skicka in till Caisas mail. Efter ett tag fick man tillbaka ett mail med info. Infon jag fick var att jag skulle ha på mig en röd huvudbonad, något rött på övankroppen och en plastbunke och att vi skulle fira Caisas födelsedag den 4 september.

När vi kom hem till Caisa så var inte hon hemma utan en lapp på ytterdörren mötte oss. På lappen stod det ungefär så här: Hej! Hoppas ni är taggade till en härlig tjejkväll. Leta upp en tjej som trevlig ut som du ej känner och kroka arm med henne och följ den snitslade banan. En grupp blir 3 och 2grupper 2.

Jag hamnade med underbara Karin och Anna. Arm i arm gick vi runt och svarade på en massa frågor om Caisa. När vi komfram till sista frågan så kom Lars (Caisas sambo) med en traktor med höskrinda. Det var bara att hoppa upp på halmbalarna och åka med till våra nästa äventyr.
När vi satt i höskrindan och bubblade av skratt för detta underbara upplägg av en tjejkväll så insåg vi att vi hade gått olika uppgifter att ha med oss. De var 3 andra förutom mig som hade fått röd huvudbonad, något rött på övankroppen och en plastbunke, de andra 4 tjejerna hade gått infon att de skulle ha på sig en basker, en väska med ägg i och en visp.
När vi kom fram till vårt destination så mötte Casia oss och berättade att vi var i 2st lag. Vi skulle göra en 5kamp. Mitt lag var Röda farorna de andra var Panter tanterna. Gren 1 var harskytte, vi fick 4st skott var och sen räknade vi ihop poängen. Pantertanterna vann första grenen överlägset.
Gren 2 var duvskytte tävling, här vann oxå Pantertanterna klart. Röda farorna var inte så heta med pickadoller i händerna...men super kul var det!!
Efter lite ost, kex och vin/öl så var det dax för gren 3. Detta var att vi skulle såga av 4st björkbitar i ca 30cm långabitar med lågpris sågar. Pantertanterna började i en hejdundrande fart. När de hade sågat av 3st bitar blev vi klara med vår första. Det kändes hopplöst, men man ska aldrig ge upp, helt plötsligt så fick pantertanterna lite grus i maskineriet så deras fart saktades av och vi i Röda farorna fick upp farten på den slöa sågen så vi kom ifatt och för bi!!!! Woho...första vinsten för OSS!! 2-1 stog det så. Gren 4 var att göra upp eld med ett elddon. Även här gjorde Röda farorna en strålande insatts. Så vi kvitterade till 2-2. Sista grenen som var att vi skulle kasta ägg och fånga de i bunken vi hade med oss. Tyvärr så fick vi bekänna oss besegrade av Pantertanterna.

Efter 5kampen så åkte vi tillbaka med höskrinda, vi tog en extra tur förbi BONDE SÖKER FRU gården som kommer vara med i år. Lars kommetar var när vi tvingade honom att köra förbi - FAN VA NI E HÅNIGA!!! (vilker betyder, fan va ni e pinsama på skånska)

Efter en härlig 5kamp och en rolig tur hem så blev det en supergod middag och god dryck och en massa prat och skratt.

Tack alla tjejer för en underbart rolig kväll. Hoppas vi snart gör något igen!

Kommentarer
Postat av: EmelieMaria - träning&annat

Åååh vilken underbar vän! Det är så himla kul när någon tar sig tiden och gör något sådant spontant! :)

2010-09-06 @ 21:08:07
URL: http://emeliemaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0