mina 3 älsklingar

Fröken Frodig undrade om Thorsson hade fått sitt namn efter en handbolls spelare!? Så jag tänkte att jag kunde presentera mina älsklingar.

Min första älskling e Annie!Annie hittades av min nästkusin Lotta som en liten kattunge här i Malmö. Hon e väldigt egensinnig. Hon väljer vem hon tycker om! Hon förstår bättre människospråk än kattspråket vilket gav henne lite problem när jag tog hem andra katter. 

Hon har blivit 10år och på äldre dagar så har hon fått huskvalsterallergi. Detta e tyvärr ett problem vi kämpar med och tar sprutor emot. Annie e en soldyrkare av högsta grad. Fast hon har blivit äldre så har hon sina kattunge spatt, hon e otrolig på att prata och göra sig förstådd.
De bästa som finns med Annie e att hon e så otroligt mysig. Att ligga och läsa när Annie kryper in under täcket och lägger sig på magen med huvudet vilande på bröstet och höra henne kurra då blir man varm i hjärtat.

Annie e min flicka, mitt hjärta, mitt barn jag får tårar i ögonen bara jag tänker på att hon inte kommer finnas för alltid!


Mitt andra hjärta e Fia!Fia även kallad Fisen hämtade jag ute på landet hos en uppfödare. Fia har ingen stamtavla eller e någon raskatt utan hon e bara en sötkatt! När jag hämtade henne så va hon ute i ett uthus med avelshanen. Hon kunde inte vara inne hos familjen för avelshonan mobbade henne. 
När jag fick hem henne så va hon en rädd och otrygg katt. Annie skrämde in henne under badkaret, så de första 6timmarna hon va hemma så låg jag på badrummsgolvet och pratade med henne. Men de långa pratat gav utdelning för sen den dagen har hon varit framme. 
Fisen e den snällaste och sötaste katt som finns. Hon har aldrig fräst, rivit eller bitit någon. Men det som e roligt med henne e att hon e grym på att jaga!! Hon har tagit in ett antal möss och till och med stora fåglar som hon kommer med och visar upp stolt!
Fisen bor nu hos mina föräldrar i Lund. Jag hade katt kollo där hemma för 2.5år sen, de va så otroligt varmt i min lägenhet. När de var dax att åka hem så visade Fisen tydligt att hon ville vara kvar. Efter lite prat med mamma och pappa så fick hon de. Hon har bara vuxit i sin personlighet som ensamkatt. Nu e hon en trygg och bestämd tjej som älskar att ha min pappa virat rund lillfingret! =)


Bilden här ovan är en bild på Fisen och Thorsson. Man skulle kunna tro att de va Fisen som va katt unge och Thorsson vuxen men så e de inte. Thorsson e ca 1 år här.

Min tredje älskling S*honeybunny´s Thor


Här e Thorsson 8 veckor. Thorsson e rasen Main Coon. Så hans stamtavlenamn e S*Honeybunny´s Thor. Han fick heta Thor för att uppfödaren va på bokstav T. Hon har döpt alla kullar från A osv upp till T... Pamela som hans mamma heter va föstagångsfödare. Hon hade jätte ont och skrek när hon skulle föda och den första ungen kom med buller och bång och där av fick han namnet Thor. Men hos oss har de blivit Thorsson.


Thorsson e ca 1år här.


Detta kortet e taget för ett år sen. Man ser hur denna herren har utvecklas. Han har bilvit en stor herre. Thorsson e en bestämd herre. Om han vill något så ser han till att han får de. Han har roliga rutiner. Varje morgon springer han in före mig på toa, han ska alltid drick badvattnet, han hatar stängda dörrar, han tycker inte om att bli kammad, han ska vara med överallt, han ÄLSKAR att leka med leksaker och reta upp Annie. Han e som en störig lille bror. Allt de Annie gör ska han göra. Om hon hittar ett skönt ställe att ligga på så tar han den när hon går och äter.
Han e världens sötaste!!  Han sover alltid uppe i våran säng, han ligger och vaktar oss...och leker bara lite med tårna. Han kan lixom inte hejda sig....=)

Detta e mina 3 älsklingar, mina barn!!!!

Gnagande samvete

God morgon!

Redan igår började ett dåligt svamvete krypa fram hos mig. De dåliga samvetet har sin grund av att jag känner att jag sviker mina kunder för att jag e sjuk. Eller sjuk och sjuk...jag mår fortfarande inte bra. Min hals e inte okej och jag har inte  den kraften som krävs för att göra vårstädningen. Jag hade inte gjort ett bra arbete och de vill jag inte heller göra. För jag vill göra de perfekt.
Men jag försöker tänka att min hälsa e viktigast, men i bland e de svårt. Jag e bättre att sätta andra före mig själv.

När jag vaknade i morse så tveka jag om jag skulle jobba, men när min älskling öppnade balkongdörren för Thorsson så upptäkte jag att de blåste orkan och de känner jag e för att utsätta mig för när jag inte mår bra från början.

Ja va ska man göra idag?! Jag vill pyssla (läs:scrappa) men jag har inga roliga bilder hemma. Måste framkalla nya.
Men jag tror de kommer bli rygg läge i soffan och kolla lite tjejfilmer.

mm...och så ska jag försöka få klart lite bilder till Emma...

Jag kommer nog hänga här ett tag oxå idag!
På återseende!!


Min tvättkung

Nu sitter vi och tittar på Färjan 2. Skit va dom e muppiga! Specielt Håkan, ja han som står i baren. Man hade ju inte stått ut att ha honom som kille, så osäker på sig själv och söker bekräftelse hela tiden.

Idag så har jag jobbat hemifrån, hade tänkt att pyssla oxå men jag har inte haft någon energi eller kraft. Halsmandlarna e svullna så de ser ut som ägg halvor som sitter fast på halsen. De som e konstigt e att jag mådde bra i morrse och va ute och gick en runda på 45min men sen säckade jag ihop. Har inte kunnat göra något vettit alls mer än tittat på film...och ja.. vi va iväg och kompliteringshandlade på Willys...och nu tvättar vi....men om jag inte hade haft min älskling som tagit tag i detta så hade de inte blivit av alls.

Jag bjuder på en bild på min FREDRIK DEN FÖRSTELördagen sluta med att jag såg ut som Britney!

Förlåt för jag inte uppdaterat er på några dagar!

I lördags va en hel mysig dag. Kl 06.30 vakna jag av att min älskling gick upp för att diska och jag fick somna om. När jag vaknade nästa gång så va han i största hugg att städa. Efter skön beskådning av att någon annan städar så gick jag upp och hjälpte honom. Halsen va som en ilsken katt som rev upp brännhet lava...

När klockna va 10 så hade vi städat och tagit på oss och unna oss en frukost nere på vårt favvis Sorl. Jag fick kämpa mig i frukost pga dumma dumma halsen. Värdet va helt underbart så vi gick igenom Malmö ner till stationen för att köpa min scrappbooks tiding på vägen hem tog min energi helt slut. Jag blev så trött, jag va nog inte helt frisk...men va gör inte ett varmt bad med sin älsklings tidning...jo de ger mycket posetiv energi!! Så jag va redo för att åka till Lund och sen för att bege mig på tjej middag. 

Handbolls matcherna i Lund gick så där, de va damerna och herrarna som spela. Ja, tror ni inte att psykot oxå kom dit. Men de som e skumt med henne va att hon kom sent, gick INTE ner på samma ställe hon brukar (vilket e brevid där vi sitter) utan hon gick igenom resturangen. Sen så gick hon efter pausen...ja hon stod och spana på oss ett tag men inget annat. Varför går man till en handbollsmatch och kommer sent för att sen gå jätte tidigt?? Konstigt tycker jag...men vi slapp henne i alla fall vilket e jätte skönt!!! =) 

Kvällen spenderades hemma hos Lotta. Tjejkväll. Vi va 9 st tjejer i åldrarna 27- ja jag vet inte riktigt vem som va älst men runt 40år. Vilket va otroligt trevligt. Jag hade träffat 5st innan så de va några nya ansiketen och de tycker jag alltid e trevligt.  Speciellt 2 av tjejerna prata jag ganska mycket med. Martina som Lotta kör motorcykel med va otroligt gullig, Hon va väldigt lätt att prata med och väldigt öppen. Hennes utseende va ju bara som en dröm. Hon såg ungefär ut så som min innre bild av mig själv ser e...fast jag vill ha lite större rumpa ;) Otroligt läcker tjej i alla fall!! =)
Lotta bjöd på otroligt god mat. Förrätten va en kall soppa som jag inte kan stava namnet till...sen så va huvudrätten laxlassange. De trodde jag inte skulle vara så gott som de va!!! Mums!!!  Efterrätten va pannacotta med bär...jag älskar ju verkligen de!!!
När de var dax att gå ut så kände jag att min energi nivå stod på 0. Jag orkade inte gå ut. Jag följde med tjejerna i taxin. Jag hoppade av vid Malmö operan, efter jag hade hoppat av så hade taxi chaffören tydligen sagt att han tyckte att jag såg ut som Britney Spears... *skrattar* Jo, vi e nog systrar...eller inte!! =) 

Nu e de dax att äta lite frulle och göra lite pappers arbete!!
Hej på er!!

Vilken jäkla ...

Vilken jäkla natt jag har haft i natt. Varje gång jag har svalt så har jag vaknat över att de har gjort ont. Jag har försökte att lindra de genom att äta halstabletter igår och idag så har jag druckit te...vist de blir lättare att svälja men de gör fortfarande ont. =(
Jag vill inte bli sjuk nu för i morgon ska ju jag på tjej middag hos Lotta, jag har ordnat så jag inte ska jobba förrän på eftermiddagen så även jag kan dricka lite vin. 

Pappa kom precis hem med lite lunch...de gick ju så där bra att äta =( 2tuggor sen gav jag upp...de gör för ont. =(
Mamma ville ha lite choklad efter hennes sallad...jag smaka...de gick bra =) Så min diet blir te och choklad...undra om kroppen blir glad av de =D

Bokserier

Jag vet inte hur ni gör när ni läser böcker som e i en serie.
Mamma fick hem Sjöjungfun av Camilla Läckberg på ljudbok, så jag och mamma satt och lyssna på den gemensamt. Den e nr 6 (tror jag) i serien som Erica och Patrik e huvudkaraktärerna i. Men jag gillar inte riktigt de där, jag vill ha all bakgrunds fakta om personerna i böckerna, jag gillar följa personernas liv. Det är inte bara själva mordgåtan (som de e frågan om i dessa böcker) som e inressant utan även karaktärernas personliga utveckling. Där av så börjar jag läsa serierna i rätt ordning 9 av 10 gånger.
 
Just nu så e jag på bok nr 5  Tyskungen i Camillas serie. När jag läser baksidan så vill jag bara krypa upp i soffan (eller ut på balkongen med täcke omkring mig och sätta mig i lä med solen lysande i ansiktet på mig) och börja läsa och fly i väg till en annan värld. 

Vilka bokserier har ni läst? Och gör ni som mig, börjar läsa de från början?? 

Jag har själv läst de flesta böcker om komesarie Winter av Åke Edwardsson, sen oxå Karin Fossums serie och även Liza Marklunds böcker.

   


Ingen gubb underhållning

Idag så har jag gjort de sista i den trädgården jag jobbat i hela veckan. Det som stör mig när jag lämnade trädgården e att de fortfarande fanns löv och grässtrån som flög runder. Jag har jagat de som en toking både igår och idag, men när de blåser så går de bara inte. Men de stör mig och mitt öga. Jag vill lämna de perfekt men jag får kapitulera mot naturens makter. Det känns tyvärr som kunderna kan tro att jag slarvat men de vet gudarna att jag inte har gjort.

Idag så har även jag tagit "sysav-oskulden" (sysav e de företag som har hand om avfallsstationerna här nere, vet inte om de gör de i hela vårt land??) jag har betalat för första gången för att slänga trädgårdsavfall. Jag har ju kört till de vanliga stationerna innan för jag tycker ju att jag jobbar i privata trädgårdar och deras trädgårds avfall får ju slängas där. Men jag har tänkt på de här ett tag. De tar så mycket energi för mig att hitta på historer hela våren och sommaren om de på stationen frågar (de börjar ju känna igen mig nu) så jag beslöt mig för att de pengar de kostar att slänga e de värt och desutom så e de ju inte jag som betalar de.

När jag kom dit idag och hade vägt in släpet och kört fram till rätt ställe så e de dax att backa. Jag ser att ett "stor företag" inom samma branch står parkerad brevid och gubbarna sitter och vrål glor på mig med ett leende på läpparna. Jag kan höra deras tankar " kolla in tjejen som ska backa med släp, detta kan bli underhållande"
Jag e ju inte världs bäst på att backa med släp men idag så gick de ganska bra faktist! Jag kom in i fickan utan att behöva köra fram och rätta upp bilen en endå gång =) Så gubbarna fick någon gratis underhållning och de kändes gött!! =)

MIn nya rutin när jag kommer hem från ett hårt arbetspass e att jag lägger mig i ett varmt bad och tar in min kära data och tittar på Gray´s anatomy..jag e ju riktigt svag för denna serie. Tyvärr så lever jag mig in i den lite väl mycket...jag får på något sätt äkta känslor och väver in de i mitt förhållande...skumt på något vis. Jag vet ju vad som e verklighet och vad som e påhittat....ja de e skruvat!

Ne, nu ska jag nog ta en till tacopaj bit...mmm..=)

Hejsvej!


Skit oxå!

Vilken jäkla träningsvärk jag har i mina ben idag! Utsida lår värker som om jag haft ett mördarpass. Men jag har ju "bara" jobbat. =)
När jag vakna idag så låg de snö på gräset...eller snö och snö..rättare sagt snöflinor. Man såg varje enskild flinga. Men de va inte de jag ville vakna till utan jag ville ha skinande sol och 25grader. Men icke..hela denna dag har varit blåsig och kall. Vet ni hur svårt de e att rävsa och sopa löv när de blåser virvelvindar?!! Löven blåser ju inte dit de ska kan jag ju säga...suck...fick slita som en gun men fint blev de =)

I morgon e de sista dagen hos denna familjen. Då ska jag klippa äppleträd och ränsa ett köksland bland annat.

ÅÅÅ....en sak jag skulle skiva om redan igår!!! SE HIT ALLA HUNDÄGARE!!!!!!!!

När man är ute med sin hund och rastar den. Man låter den springa lös för den e så lydig. Man går förbi en rabatt, hunden går in i rabatten (vilken en väluppfostrad hund inte bör göra) och gör sitt stora behov. VARFÖR tar inte ägaren upp de????!!!! Tror man inte att någon gör i ordning rabatten?? Eller de som inte syns finns inte, snö effekten?? Igår och idag har jag varit nära att ta i hundbajs 9ggr..hur trevligt e de???? Inte speciellt... 

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA...ta upp de fast att de inte syns!!! För de e någon som får ta upp de fast att de under snö eller i en rabatt!!

 


Kändis i hallen

I söndags så va de hel dag hos mamma. Det blev en dag i handbollens tecken...inte så ovanligt förvisso ;)
Kl 10.00 så skulle Nike (min brors dotter) spela match i sporthallen där jag e uppvuxen så vi begav oss dit för att stödja henne... när vi satt där så fick vi höra ett rykte..att OLA från Wild kids skulle komma. Ja, och för er som inte känner min sambo så e de så att Wild kids tillhör hans topp 3lista på saker man tittar på på tv;n. =) Ola e morbror till en av tjejerna i Nikes lag. Igentligen så hade jag önskat att jag hade vågat fråga Ola om han hade velat posa framför min mobil kamera..men jag våga ju inte =/ de e lite pinnigt. så jag får bjuda på en bild från svt:s hemsidaTycker de e otroligt gulligt av han att han va med och tog lag bild med tjejerna efter matchen. Kan ju säga att tjejerna va helt stissiga (nervösa och spralliga på skånska ) för att Ola skulle komma. Vilket jag kan förstå, för de e 10år och de e ju "hans" målgrupp.

Jag sitter just nu och e helt slut i ryggen. Jag har jobbat i en trädgård hela dagen. Nu har vårstädningarna börjat. Så idag har jag gjort grässtubbar (klippt ner allt prydnads gräs till 10-20cm), krattat löv i rabbater och klippt döda grenar ur buskar mm...legat mycket på knä så de ömmar rejält. I morgon och på onsdag så e de samma visa + att jag ska klippa äpple träd oxå.

När jag pysslade i trädgården idag så kom en bil upp rullande brevid mig. De va ingen liten skrot bil utan en flashig stor bil...en dam med blonderat hår på 45-50år en liten plattnosad hund satt i passagerarsätet och bjäbba..lite tagen ur en film. Hon vevar ner rutan och hör om jag vill ha mer jobb. Det e ju klart man vill ha de... när jag stod och prata med denna kvinna så kändes de som vi levde helt olika liv. De gör vi förvisso men om jag lever på siffran 1 så lever hon livet på siffran 1.990.044.433.992.043... ett helt annerlunda liv!!!

Ne, nu ska jag gå och nanna kudde om en stund för denna fröken e trött!


Vårstädning i trädgården

Idag så e jag och jobbar hos mamma. Det e ju helt underbart väder så jag har passat på att vårstäda framsidan till dom. Annars så e de som skomakarens barn, de får alltid sin trädgård sist städad.

Jag anlade framsidan 2005 när jag gick min trädgårdsutbildning. Förebilderna e si så där..men de va mossgräsmatta med inte så fina buskar. Jag måste ta lite sommar bilder på framsidan oxå, den e faktist himla fin med sina olika gräser och blommor.
Våren e på väg!

Nu börjar de verkligen kännas att de börjar bli vår!! Vår skorna har åkt fram och strumporna åkt av!! =)
Underbart!!


Bilder från Måndagen

Bjuder på några bilder från måndagen. Denna pilen som Pandy (heter även Andreas) sågar i har vi dömt ut så Pandy håller på att fälla den.


Här ser ni all röta i trädet. Kan säga att den svaja rejält när vi drog i den.


Pandy i en trädkanon!!

En dag som denna

Stegräknaren står på 20500steg. Jag känner i kroppen att den har fått jobba idag. Vi (jag och Pandy) har flisat allt vi(han) beskar igår (och ett träd i dag)....fy fan va mycket de blev!!! Jag va iväg och hyrde ett släp i morse, jag kopplade på de och körde. Utfarten från macken e fruktansvärt hög och pga det skuttet de blev på släpet fast att jag körde i obefintlig fart så lyckades släpet hoppa av kulan...och då hade jag endå kollat de extra noga så att de satt fast...de slutade i alla fall att bilen blev påkörd av släpet. Som tur va så va de inte så farligt eftersom ekipaget knapt inte rörde sig framåt. Men SJUKT pinsamt blev de när 2män stannade sin bil och hjälpte mig. (fast jag inte behövde hjälp) Vilken härlig inledning på dagen..=/

Annars har dagen varit bra, solen har varit med mig hela dagen. =) Efter vi lämnat allt flis på en skola i malmö så kom rektorn fram och gav oss varsen bio biljett..vilket va otroligt snällt, för om jag skulle lämnat fliset på tippen så hade jag fått betala för det..

Jag och älsklingen tog och använde biljetten redan nu ikväll. För innan vi åkte iväg och stor handlade på Willy´s så bokade vi plateser till filmen "män som hatar kvinnor". Jag älskar ju den bokserien. Jag måste ju faktist säga att de har gjort filmen riktigt bra...för alla vet ju att de flesta filmer floppar om de e böcker från början.


Bilden e lånad från SF bio

Nu ska denna "kvinna" gå och vila denna kropp. När blir man kvinna??? Kanske en fråga att ta och diskutera en annan dag? =)

4 träd och en fällning

God morgon!!

Gårdagen va en helt underbar dag, allt va bara grymt bra!

Jag jobbade igår med min vän Pandy. Vi gick Arborist utbildningen ihop. Han hjälper mig med de stora träden. Det e alltid trevligt att få sällskap ute i trädgårdarna. Gårdagens resultat blev 4stora träd fick frisyren till tuffsad och ett litet äpple träd. Sen så upptäckta vi ett träd som va så dåligt så vi va tvungna att fälla de. Tråkigt, men de va röta i stora delar av stammen och de hade kunnat bli farligt att låta de stå kvar. 

När jag kom hem från en lång arbetsdag så va de bara att hopp i ett varmt bad för vi skulle vara på The baser på kl 19.30. Freddans kompis va med i en musiktävling  som de hade gått vidare till denna omgångden där de va tvugna att sälja biljetter själv och redovisa och sen va de även omröstning. 
Denna kväll blev som en dejt för mig och min älskling. För efter badet så fixa jag till mig sen gick vi åt och tog en öl. De va längesen vi gjorde de. Ölen va helt underbar. =) När vi kom till The Baser så fanns de lite killkompisar till freddan, riktigt trevligt. De va bra för freddan att få träffa grabbarna lite, de va längesen han gjorde de. 

Nepp...nu måste jag ta på mig. Idag e de dax för att flisa och lite så där. Ett hårt arbete återstår...

 

Besvikelser

Nu e man äntligen hemma! Jag passar på och bloggar lite medans de e reklam i Bäck filmen.  De har varit en tuff helg känslomässigt. Man angagerar sig ju så otroligt i både tjejerna och matcherna. Tjejerna blir ju besvikna och de visar de på olika sätt, vilket inte e så konstigt. Men de gör extra ont när vissa blir så otroligt besvikna över beslut som vi gör, tex att de inte får spela alls eller bara lite grann. Men vi har varit klara med att bästa laget spelar...och de e ju tyvärr så att alla spelare passar inte i alla slags matcher. Men de e tungt, för de känns som att vissa tjejer tror att man gör de mot de personligen och så e de ju så klart inte, utan vi måste ta beslut och i bland så e de inte så posetiva för alla. Jag måste nog tyvärr bli lite mer hårdhudad för de tyvärr så här som tränare. Det e baksidan att vara tränare för så här pass gamla ungdomar, man spelar med toppade lag och de e inte rättvist.

Imorgon så ska jag ut och jobba i trädgårdar. Hoppas hoppas att de blir fint väder!! 

Nopp...nu börjar bäck igen! =)

God natt


Så va SM över

Då va denna helgen över. En tung helg har de varit.
Vi började SM spelet med en förlust. Ingen stor men de va en förlust i en nyckelmatch. Surt, men vi viste att Karlshamn va bra. Lördag morgonen så spelar vi lika mot H43/Lundagård..de va en MÅSTE match. På eftermiddagen hade vi skuru, (dom korades till svenska mästare för ca 1h sen) där fick vi storstryk med 14bollar. Tungt.....3matche 2förluster och en lika...de e inte kul!!! Men tackvare målskillnad så tog vi oss vidare till match om 5-6plats vilket vi spelade idag. Även den blev en jämn rysare som vi åter igen stod som förlorare.
Vad kunde göra denna helgen sämre??? Jo att psykot oxå dök upp så klart. De va på herr matchen som spelades i lördags. Som tur e så kom hon inte fram, men hon hade i alla fall gjort om sig till blonddin igen...så då vet man de!

Nu känns de jävligt tomt och tungt. Men de e väl detta som e baksidan med idrott. Jag får låta de gå några dagar och smälta de hela. Men nu ska de bli sjukt skönt att komma hem och bada!!!

Skriver nog mer ikväll!!

aha...

God morgon!

Vet ni va jag kommit på...=) Jag e ju tvungen att ta med datan, jag lova ju en av tjejerna att jag skulle ta med den så hon kunde titta på av våra matcher i steg 4. sen så råkar de ju oxå vara så att de e fritt internet i Arenan. Så de kommer nog bli något inlägg =)

Nu vet ni de!

Kommer vara dött under helgen

Nu e de packat för helgen. De kommer vara ganska dött här i helgen av förklarliga skäl. De kommer bara vara handboll 24timmar om dygnet.

Caisa redovisa sin scrapp på min utmaning idag så här ser våra ut....


Vi hade båda snö tema =) Tyckte Caisas blev jätte fin!!! Tycker om hennes bilder på Wida.

Ni får njuta av våra bilder här så länge. Ni kan göra djup studier av de, några djupa annalyser osv...

Ha en bra helg alla!!

Natti

Berlockdjungeln

Jag måste bara berätta en sak. Nu när jag va iväg och handlade falafel så va han som brukar ta beställningarn där bak i diskrummet. Så en annan man som inte har "koll" på vad man brukar handla hjälpte mig. Jag fick allt de jag beställde och precis när jag ska gå så kommer den andra mannen in och säger hej..och när jag säger hejdå så stoppar han mig
-Vänta vänta!! Sen så kommer han med 7st ny "gräddade" falafel. Gulligt! =)

Sen har man varit ute på brandövning, eller ja, jag vet ju inte om de va övning...men skolan står kvar och de luktar inte rök. =) Tack och lov!! Men de lite roligt och se hur alla agerar när de e larm. De små barnen får rädsla i ögonen och håller fröken hårt i handen, de stora barnen tycker bara de e sjukt jobbit att behöva gå ut till uppställningsplatsen och suckar och stånkar. Läraran blir irriterade för deras lektioner inte går att "rädda" alla elever bler helt stökiga när de kommer in igen och de e inte lönt att försöka gå vidare där de avslutade.

Den senaste stunden så har jag suttit och tittat på vilka berlocker jag vill ha till mitt armband.. Alla e pilgrim och bilderna e från Leshop


Vilken tycker ni att jag ska välja till nästa Mål??

The one and only

God morgon alla!!

För någon vecka sen så skrev Caisa om kontaktannonser i sin blogg. Jag e lixom henne helt fashinerad av de hela. Jag läser lite då och då dom i tidningen. Igår va en av de dagarna jag slog upp sidan för att studera kille 60år osv.

Igår hittade jag en annons..

Man får ju säga att han begränsar sitt urval ganska rejält! Hur många kvinnliga läkare i skåne finns de som är över 65år och singel????  Ja, hon kanske inte behöver vara pensioner men endå... Inte så många e min gissning!! Men sätter han sig själv på så höga hästar så han tycker han bara e värd en läkare? Eller e han så sjuk så han behöver en privat läkare? Undra just varaför han bara ska ha en läkare???

Sen hitta jag en söt lite eftersökning, de e ju på samma sida

men problemet e ju att de inte står något namn alls...hur ska man då vete de hela??  Men tänk om man har hittat världens prins eller prinsessa och råkar radera nummret till den som kanske skulle bli THE ONE....vilken olycka! Kan inte mer än tycka synd om personen i fråga!

När vi e i skolan så e de tidigare lunch, så nu ska vi gå iväg och köpa SVERIGES godaste falafel!!MUMS

Klätterapa

Idag har jag klängt i ett äppleträd. De va längesen jag friklättrade i träd. Det e otroligt kul! =)
Jag hjälpt en kompis föräldrar med att beskära deras stora äppleträd. Jag har nog inte nämnt de på denna sida, men jag e utbildad Arborist. Man kan lättast översätta Arborist som stadsträdsvårdare, allt från att förädla nya träd till plantering, sköttsel, beskäring och fällning dvs allt inom träd!

I eftermiddag så har jag varit på dejt med Malin igen. Fast idag blev det en dubbeldejt. Fredde följde med och Pelle slöt upp. (Malin e min svägerska och Pelle e min storebror) Malin och jag belöna oss med vars en berlock till våra fina armband. Vi e nöjda med vårt vattendrickande. Ni som inte förstår va jag pratar om kan läsa mer om de här. Vi hann inte med att bestäma ny sak att konsentrera oss på..de får vi göra inom de närmaste. Men jag ska fortsätta att konsentrera mig på vattnet, för de e otroligt viktigt för mig! sen ska jag hitta nått till...tror att de kommer ha att göra med min stegräknare.


Bilden e tagen från Le shop

Ne...dax att gå och lägga sig! Ögonen börjar bli trött efter allt idag...vi har ju även haft handbollsträning och sånt idag=)
Natti


Hagelattack

Ljuset strålar in i lägenheten, då e de nog dax att gå upp. Fast i dag e jag svin trött. Vet inte varför igentligen, jag har sovit som en stock hela natten fram tills nu.

Idag har äntligen min älskade sambos CSN pengar kommit. Varför måste alltid CSN strula??? Det borde finnas någon annan som har samma uppgift som CSN så de får lite konkurrans. För som de e nu så känns de som att de kan göra precis hur de vill och de e inte okej tycker jag.

Nu närmar sig SM för oss och våra handbollstjejer. Fredag smäller det till. Det e finalsteget, det e 8st lag. Det börjar med gruppspelsmatcher. Vi har chans att ta oss vidare till semifinal om vi spelar som vi kan. Här är vår ranking som  allt om handboll har gjort. Men hur man än blir rankad så måste man spela om de. Det e 8 bra lag kvar så allt kan hända.

Idag så står de jobb på mitt schema. Jag ska ut och beskära äppleträd. E inte helt peppat på de för de regnar. =( Men efter de så ska jag träffa upp min svägerska och ta en fika. Kanske blir en berlock oxå till mitt armband =)

Jag glömde berätta om haglet igår. Vi satt inne och väntade på att svärmor och mormor skulle äta klart och helt plötsligt så börjar de smattra. Vi titta ut och de ser ut som en ÖSREGN..bara vita sträck ifrån himeln..men sen såg vi att de hoppade på marken och biltaken, Ett billarm gick igång av kraften haglet kom i. Haglet va lika stort som en gulärta, kan inte varit skönt att bli träffad av de!!


normal igen??

Då e man hemma från dårarnas paradis. =) Fast jag får nog säga att de inte så mycke dårar där som de va innan. Jag kommer ju ihåg att man stod flera timmar i kö för att komma in, men vi gick raka vägen idag.
Jag och älsklingen tog oss igenom djungeln på en timme men svärmor med mor tog de lite mer långsamt, vi hade gått i ALLA andra butiker  på området i lugntakt och ätit då kom de ut dvs 2timmar senare. De vi fynda va mest hygienartiklar och så fynda jag Gray´s Anatomy säsong 4 för 275kr, annars har de kostat ca 500krJag hitta tyvärr inte så mycket scrappsaker, de blev 2st alfabet. Det fanns rätt så intressanta butiker där..man kan ju fyna men de e en jäkla massa skit oxå! De som jag blev lite sugen på att köpa va ENORMA schampo och balsam flaskor. Sånna som frissorna har..men jag e för snål..500kr känns som de e mycke för de..men jag hade ju tjänat på de! =)

Lite kvälle mellis nu hade suttit som en smäck!! =)

Lotta: vilka bloggadresser har du?? =)

Dåre för en dag

God morgon! Efter en lite stressad morgon (vaknade 8min efter att vi skulle åka fram Malmö) så e vi nu i bilen på väg till Ullared. För er som inte vet så finns Gekås och en massa andra affärer där. Jag har inte 100 koll för de va 12år sen jag va där sist.:) mamma brukar i alla fall kalla de dårarnas paradis. Så i dag så e jag en dåre! :) hej Lotta! Kul att du tittar in här!

Utflykt

Det e dax för mig att knyta mig för denna dagen. Morgondagen kommer vara ganska död här. Jag, Freddan, hans mamma och mormor ska åka till Ullared i morgon bitti. Jag har inte varit där på MÅNGA år.Ser fram emot de. Hoppas hoppas de finns scrappsaker..=)

natti natti


Kvälls pyssel

Jag fick mail från Emma idag. "Min nya luck" på sidan börjar arta sig..jag måste ta lite bilder och skicka till henne. Den kommer bli super!! =)

Ikväll så har älsklingen pluggat och för att jag ska hålla mig "urvägen" så har jag scrappat. I början av förra veckan fick jag en utmaning av Caisa.


Jag har inte så många kort så de fick bli på mig och Fredde.  (måste skicka efter nya)
När jag såg utmaningen så fick jag en känsla av 2st ramar och så tittade jag igenom lite av mina nya papper...då fick jag en bild i huvudet över "mormor tapet" och gamla foto..där av att de passa med svart-vita bilder.
Så här blev de


Jag har kommit på en sak att skiva på min "önskelista" och de e ovala formar att rita och skära ut efter! Det e ju bara galet svårt att få de bra! 


Återblick på tjejkvällen

Så..nu e jag hemma och sitter vid min älskade data! =)

Jag tänkte backa bandet till i fredags kväll! =)
Tjejkväll ute på den skånska slätten. När jag kom till Caisa så hade Anneli redan kommit dit. Anneli va en av de tjejer jag träffat innan. En trevlig 2barns mamma som har väldigt lika intressen som jag. Vi satt och prata mycke under kväller..MYCKET TREVLIGT!!!
Men i alla fall...när jag kom innan för dörren så såg jag att köksdörrposten hade blivit dekorerad av stora fina blommor med bast och pärlor, jag gick in i köket och sa hej vad står då där brevid bordet?!?!! En stor jäkla palm!!! EN PALM med cocosnötter och allt...sjukt fin!!! Temat för tjejkvällen va Hawai. Vi fick sånna där saker man hänger runt halsen (va de nu heter) och så va all dekoration och mat +dryck inspererad från Hawai.
Caisa hade lagt ner mycke tid på att fixa och ordna runt denna kväll. Bordsplaceringarna blev en hitt....vi såg bara en massa läckra överkroppar på killar...när vi fick halsutsmyckningen (ja, va de där nu heter) så hängde de en lapp där..på lappen va de ett huvud...sen skulle vi matcha ihop de med kroppen. =) 

Kvällen va super trevlig, jag och Ija skulle sova över så vi blev ju naturligtvis kvar till sist. Vi 3 satt uppe och prata massa skit till kl 02.30....de hela va en trevlig kväll med en hel del skratt! 

Ps. Varför ska många mammor alltid prata om sina barn, den mest intressanta diskutionen de hade va varför de bara e D-droppar och inte AD-droppar längre D.s 

Bilderna jag bjuder på har jag norpat av Caisa hoppas de e ok?! =) (min kamera va fortfarande ute på vift)
 

090308

Hej!!

Jag vet att de har varit jätte tyst här idag. Jag har ju varit iväg på sista dagen på ledarkursen och nu sitter jag hemma hos Lotta. De luktar ljuvligt här hemma hos dom, Johan hennes sambo lagar mat till oss. Finns de något som e bättre än mat som andra lagar??? Johan e dessutom riktigt duktig på de...mumms!!

Jag får blogga mer i morgon då jag har lite mer tid!!

Hej svej!

Home sweet home

Hej hopp!!

Ja, nu e man hemma efter både en härlig tjejkväll (som jag skirver mer om i ett senare inlägg) och tränar utbildning.
Det blev inte så många timmars sömn i natt, somnade runt 3 och jag vakna innan klockan ringde (jag va vaken innan du börja stöka i köket gumman ) 7.30.

Ikväll så ska vi äta hemma lagad pizza och bara mysa. Vet nu hur härligt de e att längta efter sin älskling! =)

Hejsvej så länge!

Längtar tills ikväll

God morgon! Idag blir de mobilblogg. Jag ska iväg på tjej middag hos Caisa, för mig ingår även en övernattning. :) ska bli Skit kul och se vilka andra filurer som kommer. 2 av tjejerna har jag träffat innan men sen kommer 6st till som e helt okända för mig. I morgon ska jag iväg till harlösa igen på utbildning. Lite smått jobbigt att jag ska vara där kl 9, känns som kommer bli lite jobbigt att gå upp :) nä, nu ska jag hjälpa mamma. Hejsvej!

Fin Ring

Titta vilken fin ring min svägerska har beställt!!

 Ni hittar de på www.alsakadebarn.se (älskadebarn)

Jag hade velat ha en lite smalare  fast bredare ring (finns där oxå) ...men jag har lixom inget namn att gravera in..eller hade man inte kunnat gravera in sina föräldrars namn eller deras födelsedata?? Hade de kunnat bli bra?!  Det e något att fundera på =)

Tankarnas värld

God morgon!!

Idag e jag e drömmarnasvärld. Tankarna e inte med de jag gör. Jag har redan lyckats tvätta mig i ögat med ansiktsrengöring..jag rekomenderar inte de. De svider..ajjj

Var e jag i tankarna idag då? Jo, allt som måste ordnas till helgen, att jag måste ordna mina företagspapper och körjurnal. Sen drömmer jag mig bort till Visby där vi va förra året med.


Vi åkte till Gotland för att Fredriks kusin tog studenten.Bilder från den 6juni dvs vår nationaldag. De va helt underbart! Raukarna på Fårö. Detta e som en dröm!! Älskar verkligen gotland på sommaren!!


Om ni åker till Visby någon gång så ska ni ta en till på alla fina dörrar och hus! Helt underbara!

Ne, nu ska jag hjälpa mamma lite!
Hej på en stund!!

Äntligen hemma igen

Så underbart skönt att vara hemma! Jag har varit iväg med mamma i skolan idag. Jag måste ju säga att jag tycker att vara med mamma i skolan en dag i veckan räcker! Två gånger e för mycket!! Barnen e söta också vidare...men ne... en gång e nog!

Efter skolan så ordna vi nya glasögon till mamma. Inte de snyggaste, men Malmö stad betalar de så skit samma.
Kvällsmaten idag bestod av Caisas recept på tacogratäng..mummsfilibabba! =) Den uppskattas av alla i familjen. Mamma fick faktist en ny frissa idag oxå. Jag hann med att klippa henne medans gratängen stod i ugnen. Frissan kanske inte går till den snyggaste i världshistoren...men de kunde inte bli värre än den som hon hade innan ;)

Match 598 i ordningen eller nått hade vi idag. Vi mötte Flottan som kommer från Karlskrona. Vi hade fått 5st återbud under eftermiddagen så vi va lite lite folk..en avbytare..men de gick faktist otroligt bra! Vi vann med 4bollar =) 

Jag älskar verkligen att vinna!! De e helt underbart.....

Ne, dax att bege sig upp i sängen. Klockan ringern 05.30 i morgon. 

Puss och Kram 

Dag utan data

God morgon Alla! Idag så e jag helt data lös. Hur ska jag klara av de? :( Älsklingen måste plugga och de har forum på nätet som de diskuterar artiklar och en massa annat. Eftersom jag uppmuntrar honom att plugga får jag väl låna ut min dator till honom. Idag jobbar jag med mamma, jag jobbar inte med mamma på onsdagar i vanliga fall men hennes andra assistent e på en utbildning så då hoppar jag in och jobbar. Vi e i skolan idag, än så länge har vi lekt blinkleken och rimmat. :) skoj!:) ne, dax att jobba lite. Hej så länge!

Kom bara på en sak

ja...när jag för en gång skull har gått mer än 10 000steg....idag blev de faktist 11578st....=)
Vattnet har faktist varit lite sämre...men jag e uppe på 1.5l så de e ju betydligt mycket bättre än 1glas innan =)

nu e de natti natti

Besvikna tjejer

Vad gör man när man gör sina tjejer besvikna?? Det känns tungt att "peta" någon från laget. När man e så många som vi e så går de inte att alla ska vara med. Jag/vi vet om att de e vissa av dessa tjejers stora handbollsdröm att få vara med i finalsteget i SM. De får så klart vara med oss runt om kring, men de kan inte sitta med oss på bänken för där får bara 17st sitta. Vi har sagt från början att bästa laget ska spela och vi står fortfarande för de, men för de som inte tillhör de 17bästa så e de tungt.

Uppmuntrans presenten gick hem hos älsklingen =) Kuligt när man köper något som uppskattas.

Nu ska jag släppa datorn till älsklingen som oxå vill uppdatera sig i cybervärlden=)

Gokväll och godnatt!

7345steg senare

Jag tog en runda ner på stan och titta va jag hittade
Lite nya papper till mina scrapps... sååå många fina =)

Sen så gick jag in på MQ nere på Hansa för att se om de hade väskan F spanade in igår som en annan kille lyckades ta innan F gjorde de. Den hittade jag och köpte för en uppmundrans present för han e så grymt duktig med pluggandet =)
På MQ så hittade jag en ny scarfs oxå...vet inte om den e så mycket min stil men jag tyckte om den. Jag blir glad av den...och de e väl de viktigaste?? eller =)

När jag gick och strosade i solen och kände hur underbart skönt de va så gick jag förbi en affär som jag aldrig har sett innan. Jag fick infallet att gå in...då hittade jag de här armbanden. 49kr styck. Carro fyller ju år i dag...och vad kan då passa bättre än ett tunt Asp armband?? =) Det e hennes stil...de tjocka e till mig =) fy vad jag e snäll mot mig själv hela tiden nu. ne..nu ska jag gå ner till den kära tvätten som e redo att hängas upp! 

gör ett ...

gör ett nytt försök att få in video

<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/ZMNNiEpJCjc&hl=en&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/ZMNNiEpJCjc&hl=en&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>

De går inte...=/ va gör jag för fel???

Uppe med Tuppen

Jag ville igentligen lägga upp en liten söt morgon video..men de vill inte fungera. När jag lägger in adressen så blir de bara adress ingen film =/  Jag förstår inte vad jag gör för fel. Någon som vet??

Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra fram till kl 13.00 då ska jag börja tvätta. Men jag funderara på att jag ska ta på mig lite kläder och gå och leta lite fina papper till mina scrapps... Det som e posetivt med att jag ska letar papper e att en av affärerna ligger på andra sidan city...så då får jag en MASSA steg på min stegräknare! =)

Jag va och tittade runt lite igår på nätet, då såg jag Leila ska ha en egen tidning med vintage, recept, inredning och trädgård en tidning helt i min smak. Jag tycker hon så fruktansvårt charmig! Älskar att hon e en stark färgklick!


Bilden e från blogg.se


Lite nya kläder

I eftermiddag va jag och hämta mitt paket från Nelly.com och min skjorta på Sisters. Efter vi hade varit på sisters så gick vi igenom HM och där råkade 2 skjorter till följa med hem.

Bilderna e lite dåliga...men ni ser nog de vettiga


Denna e från sisters kostade mig 200kr


HM 298kr


HM 98kr


Så här ser mina Gladiatorskor ut...va tycker ni??

Lite scrapps har de blivit idag!

Dagens utmaning har jag gjort idag!
Till Caisa!


Så här blev min scrappJag e 3.5år här. Det e första gången jag står på ett par skidor. Jag står utanför där vi bor uppe på en backa som e sa 1.5m och de "stupar" ner...mamma e den som tar bilden på mig. Men jag vågar inte åka...I morgon fyller en kompis år till mig så jag gjorde ett kort som jag har lagt på postlådan och hoppas att den hinner fram till i morgon.
090302

God morgon ...eller god middag rättare sagt! =)

Ne, jag har inte riktigt sovit tills nu utan jag har gjort grovplanering till SM helgen. De börjar närmas sig JSM i handboll för oss och tjejerna. Fast att vi "bara" har hand om tjejerna så e de en hel del att ta hand om.
Planering när vi ska äta frukost, lunch och middag...ja och mellan mål, vem ska spela, vad gör vi på kvällen när vi inte spelar?! osv...de e en hel del planering.

Jag och älsklingen ska iväg och handla så vi kan göra lunch till oss...blir lasagne tror jag. Sen har även mitt paket från Nelly kommit =) hoppas hoppas de passar och blir snyggt...kanske blir bilder sen hur de ser ut =)
Sen kom jag precis på att jag ska ju hämta min skjorta som jag köpte på sisters i onsdags. Den va ju sönder i sömmen och de skickade iväg den till skräddaren..=) längtar....

Nu ska de drickas vatten!!

Hejså länge!!

Sköna söndag

Fanns de inte ett tv program som hette de?? =)

"Morgon stund har guld i mun" brukar de ju heta, men de va ingen rolig morgon. Att mobilens väckarklocka ringer 05.30 en söndag e ju ingen toppen sak jag rekomenderar. Att man får en "Grin-Olle" till sambo som inte alls vill gå upp och sätta på sig för att åka till Lund för att ta upp mamma så vi hinner till vår handbolls samling e heller ingen höjdare.
Ibland tror jag att jag har föds med SJUKT stort tålamod kan jag säga... men med tysta taktiken och sen lite lirkande så fick jag Grin-Olle att le och även han tyckte att livet va lite roligt att leva.

Matchen vi spela idag va mot H43/Lundagård igen...nu i Juniorserien...vi vann åter igen =) gött.. Efter den matchen så va de bara att packa ihop våra saker och åka till min brorsdotters handbollsmatch..även de vann så de va riktigt kul =)

Även denna dag va full av handboll...så innan vi va på väg till vår 3dje match för dagen så lämnade vi mamma för jag sluta för dagen och så åkte vi till min älsklings mormor och morfar. Vi hitta en parkering efter ca 5 runder i centrala Lund..vi hade bara en 10krona och de kosta 2kr i timmen....vi chansade att inte lägga på för vi skulle ju bara vara där 40min...DUMT DUMT...den fikan kosta oss 400kr...jo då..böter, de kom 10min efter vi ställt oss där.  Inte nog med de, en jubel idiot till parkerings planerare har ritat ut parkeringsrutor så tajt så man inte kommer ut med en Volvo V70...för de har ritat en ruta så nära bakom bilen..hur kul e den efter man pracis har fått böter?!??!!!!
Men eftersom jag e GRYM förare med lite trixande och filande så fick jag ut bilen UTAN repor eller bucklor på varken vår eller någon annas bil! =) Sjukt nöjd!! =)

Har någon sett sveries värsta bilförare?? Jag såg repris idag...jag skratta så jag grät...fy f-n va de e dåliga!!!! Men underhållande, men släpp inte ut de i trafiken bara!!!

Nu i kväll så har vi varit hos "svärföräldrarna" och ätit och tittat på tv...riktigt mysigt...

Denna söndag sammanfattar jag ändå som en ganska bra dag faktist...de va ju ingen solskens söndag...men jag sitter här glad, lycklig och helt nöjd med denna dag...

Malmö sover men jag e uppe!

God morgon!

Klockan är just nu 05.59 på min data och jag sitter här. Klockan ringde för ca 30minuter sen.
Älsklingen ligger uppe i sängen och tycker det e för jävligt att vi måste gå upp nu. Men om vi inte gör de så kommer vi inte att hinna åka till Lund och ta upp mamma för att sen vara på vår samling kl 09.00.

Gårdagens tränar utbilning va riktigt rolig. Vi va väldigt blandade personer där. Jag va väl den med mest handboll erfarenhet. Men jag lärde mig en del i alla fall. Vi fick leka barn...=) springa om kring i en kordinationsbana...dvs hoppa över bummar, göra kuller bytta, hjula, springa slalom, klättra i ribbstolarna osv...riktigt roligt!! De va längesen..sen hade vi små plansspel...och en massa aktiva saker...de kändes som man blev barn på nytt nästan. Mitt flås va till och med nästan en av de bästa! =) och de e ju faktist illa..eller så hade jag bara helt enkelt mycket energi...

Ne..nu måste jag ta på mig! Dax att åka till lund om några minuter!

Hejsvejs!

RSS 2.0