Så va SM över

Då va denna helgen över. En tung helg har de varit.
Vi började SM spelet med en förlust. Ingen stor men de va en förlust i en nyckelmatch. Surt, men vi viste att Karlshamn va bra. Lördag morgonen så spelar vi lika mot H43/Lundagård..de va en MÅSTE match. På eftermiddagen hade vi skuru, (dom korades till svenska mästare för ca 1h sen) där fick vi storstryk med 14bollar. Tungt.....3matche 2förluster och en lika...de e inte kul!!! Men tackvare målskillnad så tog vi oss vidare till match om 5-6plats vilket vi spelade idag. Även den blev en jämn rysare som vi åter igen stod som förlorare.
Vad kunde göra denna helgen sämre??? Jo att psykot oxå dök upp så klart. De va på herr matchen som spelades i lördags. Som tur e så kom hon inte fram, men hon hade i alla fall gjort om sig till blonddin igen...så då vet man de!

Nu känns de jävligt tomt och tungt. Men de e väl detta som e baksidan med idrott. Jag får låta de gå några dagar och smälta de hela. Men nu ska de bli sjukt skönt att komma hem och bada!!!

Skriver nog mer ikväll!!

Kommentarer
Postat av: Matilda

tungt med förluster! :-( skuru, där spelade tre av mina kusiner i en massa år, nu är det bara en av dem kvar där (tror iaf hon fortfarande spelar), född -90. kanske att hon var med och spelade då.. nåja. trist trist trist med förlust för er! och jobbigt det där med besvikelse då ni vill att de bästa ska spela, för är man så pass gammal så ÄR det ju faktiskt så att man satsar lite mera, men det förstår de säkert (innerst inne iaf).



nu blir jag nyfiken.. vaddå för psyko?! :-)



2009-03-16 @ 00:02:27
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0