Lite pirr i magen

Jag börjar bli lite nervös. Om någon timme så ska jag bege mig in till Lund och möta upp damlandslaget i handboll. Jag har fått den stora äran att vara värd för dom under deras tid i Lund. Damerna ska EM-kvala på torsdag och har i samband med detta även en längre träff med laget.
Jag tror det kommer bli ganska lungt, men det jag e närvös över hur jag ska ta kontakt med de. Låter kanske lite tramsigt, men när man inte känner personerna och de e lite av ens "idoler" och lilla jag kommer och erbjuder dom min hjälp om det är något de behöver hjälp med. (svammel svammel)
Vilket fall så ska det bli kul och se hur det fungerar in ifrån. Man ser alltid en yta och tror att vissa saker fungerar på ett visst sätt... fast det kanske inte alls e så.

Nu e det dax att försöka trassla ut håret!
Jag hoppas ni får en trevlig dag! 


Byxor kan vara lycka

Med ett leende sitter jag på läpparna. Jag har precis kommit från en shoping tur från Svedala outlet. Vet ni vad??? jag har krymt en storlek till i jeansen!!!! Lyckan e stor kan jag säga!!!! Det bästa e att de sitter inte som ormskin  utan det var inga problem att få på sig de.
Efter Svedala  så åkte vi till märkesoutleten i Malmö, där hittade jag ett par regnbyxor/golfbyxor i stl L. Innan hade jag bara hängt tillbaka de, men nu satt de SUPER BRA! Till och med lite stora... lycka lycka lycka!!! =)

Den andra tjejen i vår lilla familj går just nu och försöker locka till sig alla pojkar. (Hon löper) Hon e förbaskat söt, hon gör allt för att Thorsson ska ge henne mer uppmärksamhet....medans han fattar INGEN TING!!! Han ger oss blickar som säger " alltså...vad håller hon på med???? Kan hon inte låta mig vara???"
Det e inte lätt med hormonerna! Jag läste någonstans att när en katt är 1år så e hon som en 15åring...och jag kan nog skriva under på den. Min ena brorsdotter e 15 och beter sig PRECIS likadant som Mysan! =)

 


Nu har det börjat!!

FY bubblan vad kallt det var ute utan vantar idag på kundmötet. Mina händer blev så där sexigt lila =S
Men mötet gick toppen...hade inte räknat med något annat för detta e en av mina återkommande kunder. Kundmöten e nog det roligaste med att ha eget företag... jag får träffa alla typer av människor.
Så här såg jag ut idag



I eftermiddags så var jag tvungen att gå och handla en ny penna och suddi...och då råkade detta följa med mig hem





mmmm....jag har nog på börjat mitt "uggle-knarkande"!!!! FARLIGT!! Innan har jag bara tittat på ugglor och förälskat mig...nu har har jag brutit det och KÖPT med mig hem 3st saker!!!!!! ajajajaajjjjjj....vart ska detta sluta???

 


 uppdat:
jag var precis inne på Hemnet... där hittarde jag en av de hus där jag har varit i trädgården och fixat lite... utgångspris 10 700 000 något....tråkigt pris =)


Lekt lite i PS





Lchf bakning



Idag så har jag bakat 2 st "bröd". Själva grundreceptet är de överstående utan smaksättarna. Innan jag började äta som jag gör nu så älskade jag grahamsbullar med fetaost, soltorkade tomater och oliver i. (ååå...nu när jag skrev fetaost så kom jag på att jag glömde att ha i det i mina "bröd")
Men jag tog och smaksatte med tomaterna och oliverna så jag fick mina favorit smaker...och jag kan bara säga att det blev MYCKET gott!!!! TILL och med GALET gott...=) Saftigt och smakrikt. Det var längesen jag åt macka...mumms!!!

3 nya vänner i mitt kök



Cocosa: (kokosfett)
Aloe vera
Arcticsea (omega 3 och 9)



Mars centimeter



Jag har krymt 79 centimeter totalt!!!!

Hemma igen........

Vilken helg!!!!

Jag tror nog jag har bott i paradiset, Säröhus!!! Att bo där med 20stycken 17åringar som är helt underbara gör inte saken värre.
I helgen så hade vi sista steget i SM...vi var 8 lag kvar som kämpade om att bli svenska mästare. Tyvärr så kom vi bara upp till en bra nivå i 2 matcher....men vi slutade ändå som SILVER MEDALJÖRER!!!! Otroligt stolt över alla tjejer...både på plan och utanför. De är otroligt fina personligheter!

Jag var helt slutkörd igår....kände mig helt blank...inga känslor o svårt att känna att jag var nöjd. Men nu efter en natts sömn så känns det helt okej! Det e konstigt när de som kommer 3a och 4a e så grymt nöjda och över lyckliga och vi har spelat till oss ett silver och jag känner mig.......BLANK!  

Nu så är det bara att gå tillbaka till vardagen....en joggingrunda står på tur!


Energitankning är gjord!

De senaste dagarna så har jag varit på energi påfyllning. I tisdags efter handbollsträningen så åkte jag hem till svägerskan och blev bjuden på en kanon god tonfisksallad och mummsigt kaffe. Att bara sitta och prata o slö titta på tv kan vara helt underbart. Tack Emelie!!!!

Igår så var jag hemma hos Caisa och Wida....det känns som det var evighetsen jag var där hemma. När jag kommer innanför dörren till deras varma hem så blir jag alltid AKUT te sugen. Caisa är ju en tedrickare av världsklass...hon dricker lugnt 3 liter te om dagen.
Oftast när vi ses så pysslar vi...eller scrappar...det gjorde vi även igår.
Så här ser det ut när kreativiteten är som högst! =)





Jag scrappade i min Me, myself and I boken.....månad Februari..och den gick i kärlekens tecken. =)



Så klart så myste vi med lite bär och grädde! =) Mummsigt


Nu ikväll så e det dax att packa väskan igen. I morgon så beger vi oss iväg till ungdoms SM för sista gången detta gäng. I morgon börjar sista steget, dvs vi e 8lag kvar i hela vårt avlånga land. Det ska bli oerhört spännande och nervpirrande. Hur det än går i helgen så e våra tjejer OERHÖRT duktiga...jag e så stolt över att fått påverkat deras handbolls utveckling. Jag hoppas ni håller tummarna för "mina" tjejer!! De e värda en bra placering!!!!


Energilös

I går när jag var på spinningen så höll jag på att trilla av cyklen. Inför för att jag tappade balansen...utan för att jag skrattade galet mycket inombords. En tjej/kvinna som satt snett framför mig körde på som fassen...och helt plötsligt så tjoade hon(ganska mycket) och det lät nästan som hon fått värsta orgasmen...helt seriöst så känns det som att hon fått de!! Detta hände några gånger under passet.
Tänk att få de...då hade nog fler blivit tränings galningar.

Jag kom ut och gick min promenad idag. Det tog verkligen emot idag. Kroppen känns pigg men huvudet och orken är på sparlåga.
Vart hittar man energi?? I bland önskar jag att det skulle vara så enkelt som på data spel...man åt en svamp och så huxflux skulle man bli stor och stark.

Ne, nu ska jag ta ett bad och göra mig klar. Sen ska jag sätta mig ner och rita en trädgård!

varför varför???

Just nu så har jag lite arbets ångest. Jag borde, jag borde, jag borde.... men får inget gjort!!!! Varför mitt dumma jag får jag inte tummarna loss????

Jag hatar ha ångest...spec när det e jag som skapar den själv!!!! Suck.... jag måste börja ta tag i alla trädgårdar jag har lovat fixa NU!!!!!!!!

Måste skriva en lista så jag kan bocka av den när jag har gjort det jag ska!


Melodifestivals final



Glitter och glamor....jo då! Ni ser mitt glittriga.....västen och örhängenen. =)
Kvällen var super trevlig och kul. Vinet va farligt gott....en flaska slank ner utan problem...dvs huvudet var lite segt igår.

Vi satt och hejade på lite olika deltagare. De flesta killar satt och hejade på blondinern och icke "handikappade" tjejer....typ Jessica. Då inte så jätte mycket för låten utan för snyggheten som hon delar med sig.
Jag sympati hejade på Peter Jöback...inte för låten utan för samma anledning som killarna gjorde med Jessica.


För övrigt tycker jag att rätt låt vann. Hon kanske inte håller utomlands, men låten e bra och hennes röst e UNDERBAR!!!!

Nu kallar tvätten! Woho...

Glitter och glamor

Lördag den 13Mars 2010. Slutet av denna dag kommer det stå en oerhört glad person. Tänk att stå som vinnare i Melodifestivalen??? Tänk den rena glädjen som sprider sig i kroppen. Det är inte många artister som lyckas få denna vinst. Melodifestivalen känns som ett jippo för de flesta artister, de sattsar inför det men det känns som det gör det mest för en rolig sak. Inte så mycket för själva vinsten. Och så klart för att få synas...de måste ju synas för att sälja fler skivor och få fler besökare på deras spelningar.

I kväll kommer jag befinna mig i Lund på en GLITTER OCH GLAMOR fest med uppsjungning innan Melodifestivalen börjar. Det ska bli riktigt kul!!! =) Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig...har inte så mycket glittriga kläder i mina garderober...så jag funderar på lite clasiska svarta kläder med lite piff på i stället. Ska försöka komma ihåg att ta en bild på mig själv så ni får se hur resultatet ser ut. Vad ska ni göra ikväll??? För tillfället sitter jag lite lagom svettig här vid datorn efter en power walk och väntar på att mina ägg ska bli klara. Sen måste jag sätta fart, det känns som hela förmiddagen bara har sprungit i från mig. Jag har ju mycket jag måste hinna med innan det e handbollsmatch i eftermiddag!!







En grå dimma över mig

Kan man ha ögonlock som väger 100kg?? Eller e det ögonlocksmusklerna som e försvagade?? De vill i alla fall inte vara öppna. Jag sitter och väntar på min mamma som är inne och samtalar med en kvinna. Mamma lättar sitt hjärta och får beklaga sig för någon som inte tycker och tänker så mycket. Tänk att det finns ett jobb där man får sitta och lyssna på människors livsöden. Det måste vara som att få en bok uppspelad för sig live. De kan vara tungt men kan nog vara jätte spännande också. Idag e det nog inte så mycket spännande som kommer hända. Jag ska antagligen klippa mamma. Men annars kommer det nog vara lungt. Mina ögonlock e nog tacksamma över det:)

lite besök

Hej hej!

Idag har jag haft besök av svärmor. Hon hade lite dåligtsamvete över ett kort jag gjorde till henne men som hon inte hade betalat för så hon bjöd mig på lunch. (jag har inte ens haft en tanke på att hon skulle betala för kortet) Kaffet tog vi hemma hos oss. Hon ville se hur nya ommöbleringen blev. Förutom lunchen så fick vi lite tulpaner av henne. Så himla gulligt!


Efter svärmor hade åkt så tog jag tag i beklädnaden av muffisarna som jag bakade igår.


Gud vad jag fick kämpa med att inte sätta tänderna i detta idag! Bara få smaka lite.....=) Men icke!! Det får andra göra.

3 x cupcakes

Idag har det varit storbak. Mamma står för fikat på torsdags mötet i skolan denna vecka så jag erbjöd mig att baka lite.



Den första Chokladcupcaken e denna. Jag spritsa frostingen på den i morgon. Pappersformarna tycker jag e så oerhört söta. De hittade jag på Åhlens.


Den andra blev Cupcake med nougat o citron. Jag gjorde 2st storlekar på de. Eftersom man inte orkar 3st stora Cupcakes så gjorde jag 2 storlekar så man kan prova de andra oxå. Jag har inte lagt på glasyren här heller utan det får göras i morgon.


Den tredje varianten blev Kolaspäckade chokladmuffins. Jag gjorde även de här i små varianter.

Själv får jag vara utan. När jag bakade fick jag akta mig för att inte slicka på mina fingrar när jag fick choklad på de. Det e så oerhört lätt att bara göra invanda rörelser utan att tänka på de.
Min nya vana att ta morgon promenader eller jogg blev även av idag. 4km jogg i lund blev det. Kallt som attan, men så stolt över mig själv att jag gjorde det!

Stickade handledsvärmare nr1

Mina första stickade handledsvärmare är klara. Otroligt enkla....men lite fina ändå. Jag har börjat sticka på ett par till, fast med fläta mitt på. Flätor har jag aldrig stickat innan så det e lite kul att försöka sig på



livet e bra!

Idag har det varit en bra träningsdag. En morgon promenix...som blev jogg 4.3km av 5,3km. Det e sjukt att jag ens skriver detta MEN...det e till och med skönt att göra det. Jag har alltid hatat att springa, jogga eller allt som har med snabbare takt än gå. Men jag gillar det verkligen. Jag hoppas bara att det håller i sig. Det e så lätt att glömma vad man tycker om.
I eftermiddags/kväll så blev det gymmet. Jag körde igenom båda mina pass....helt galet, men jag hade sån galen energi. Nästa gång jag styrketränar måste jag höja kiloantalet. Det kändes inte spec tungt.

I morgon ska jag baka muffins till att ta med till mammas skola. Tänkte bjuda dom på 3 olika sorter! För att de ska kunna smaka på alla smaker så har jag köpt pytte små formar. Ska ta foto i morgon så ni får se. =)

Annars så händer det inte så mycket mer än handboll, träning, mat och lite annat smått och gott!

Jo en sak måste jag bara säga...när jag var på gymmet idag så måste de ha bytt ut speglarna till "snyggspeglar" skit va snygg jag va!!!! Det e inte ofta jag tycker det....tror även de andra grabbarna på gymmet tyckte det...för det var MÅNGA blickar idag....;) Så tillsist gömde jag mig i en liten hörna för att inte känna mig utstirrad! (men lite smickrande ändå)

Min kära

Söndag kväll och veckans jobbtimmar är avklarade. Jag älskar verkligen mitt jobb med min mamma. Många tror att det e en dans på rosor. Det e det inte. Men jag har ENORMT mycket fördelar med att jag jobbar med mamma. Min älskade mamma...

Jag funderar i bland på hur hennes liv hade sett ut om hon vore frisk. Jag funderar på hur mitt liv hade sett ut om jag hade haft min mamma frisk. Min mamma var världens bästa mamma när hon var frisk....hon är världens bästa mamma nu oxå, fast på ett annat sätt. Mamma har förändrats jätte mycket sen hon fick MS, vilket inte är så konstigt. Hon är inte samma mamma som jag växte upp med.

En sak som gör min ledsen är personer som inte kan ta min mamma....som igår var mamma och pappa på 50års galej. De som satt brevid pappa och mamma pratade bara med pappa. Mamma var som luft. Hon upplevde sig så.. hur hemskt e det inte att uppleva sig som osynlig????? Ja, mamma sitter i en stol med 2stora hjul och 2 mindre) men man blir inte dum i huvudet av att sitta i en stol. Det gör ONT i mig när mamma blir behandlad som mindre värd person. Mamma är smartare och kunnigare än MÅNGA men hon råkar ha fått en sjukdom som gör så hennes nervsignaler inte går fram i hennes kropp pga att hennes nerver e skadade. Nerverna e skadas av sitt eget immunförsvar. Hon har ett krig i sin egen kropp... Min älskade mamma!!!

Jag kanske får MS, vem vet?! Det e mycket möjligt... jag måste försöka förebygga detta så mycket som möjligt, jag måste ge mig och min kropp den chansen att inte utsättas för detta kroppsliga inbördeskrig som utkämpas i min mammas kropp.
Från och med i morgon ska jag börja dricka Aloe vera som min mamma har druckit nu i något år. Denna naturliga dryck har gjort jätte mycket för min mamma. Jag hoppas att den kommer göra bra saker med mig med. Jag kan göra ett inlägg om denna dryck en annan gång.

Jag tänkte bjuda på några fler bilder på mina små älsklingar




tvångstvättning! =)


Monstret är som förbytt... Nu e han min älskling igen!

Idag vill jag inte sälja min kära sambo. :) Men igår va han på super rea. Gnabbiga dagar som det va igår e inga dagar som jag tycker e speciellt spännande. Det ger inga kärlekspoäng. Men jag tror inte att någon tycker om sånna dagar. Idag är en ny dag. Det känns inte ens som det var en skit dag igår. I morse så började jag med löpning 3km sen 5min intervaller resterande 2,3km. Riktigt skönt att ha kommit igång med morgonpromenader o jogging turer. Jag tog och smyg mätte mig i dag oxå...ser lovande ut inför nästa mätning den 18.:) nu kurrar magen ganska rejält o vi börjar närma oss Lund. Vi har varit på besök i Helsingborg på match som vi tillslut vann!:)

HATAR SÅNNA HÄR DAGAR!

IDAG HAR JAG EN SAMBO TILL SALU!!!!!!

Lite små kär i kröllebölle

Hej hej! 

Sitter nu i en skolbyggnad med en massa stökiga barn utanför dörren. Mamma sitter bakom min rygg och har lektion med en elev.

Jag e lite kär i krölleböllehåret, idag så gick jag till och med upp 20min innan jag skulle för att krölla till håret. Får ta lite foto sen så ni får se. Jag har fått enormt mycket snälla komentarer om håret av både barnen och lärarna här på skolan.

På pyssel fronten så håller jag på att sticka handledsvärmare. De blir riktigt fina faktist. Jag har gjort en och har en kvar att göra. Sen ska jag göra en lite mer avancerad, jag ska försöka lära mig sticka flätor.

Jag får uppdatera lite mer sen. För nu e det dax att hämta en ny elev!

hajsvaj


GRATTIS CARRO!!!!!


Så här blev de senaste handledsvärmarna ut. Carro som fyller år i dag jobbar även på Kiviksmusteri så jag tycker att äppleträd skulle passa henne!
Förutom de här handledsvärmarna så blev det Bodybutter från Body shop. Jag älskar själv cocosen så här års. Känns som man får en underbar skön hy och ett extra skydd mot kylan!=) Om ni inte har varit på Kiviksmusteri så rekomenderar jag det verkligen när äppleträden e i blom. Om man inte bor i skåne så finns det MÅNGA andra ställen runt Kivik som e värt ett besök. Så ta en helg och njut i hop med din vän eller din kärlek! 

Ni som inte vet vem Carro e så e det en tjej jag träffade på min trädgårdsutbildning. Vi gick även och läste till Arborist ihop. Vi fan ett oerhört stöd i varandra när vi stod inför det enorma steget att separera från våra dåvarande sambos. Utan stödet jag fick av Carro så hade det varit ÄNNU tyngren vad det var. Carro e precis som alla mina andra nära vänner, mycket speciell. Hon e inte som alla andra, precis som jag vill att människor ska vara. För hon e bara sig själv!!!!




Solälskare

Paketet blev postat igår. Jag hoppas det kommer fram till idag. Det gick inte igenom postlådansöppning så jag fick gå och lämna in den på "ica-posten". Ni får se vad det blev när jag har fått klarteckan på att det har kommit fram. .
Idag så blev det morgonpromenad med jogg. 20min jogg och 30min promenix. Det var riktigt skönt ute idag. Jag hade kunnat jogga längre. Varför e det nästan alltid så att efter man har stannat så känner man att man hade kunnat jogga vidare? Idag så hade jag satt upp ett mål till ett specellt ställe på min runda.  

Idag vet jag inte riktigt vad denna dagen bjuder på......men jag vet en som njuter av denna dagen än så länge!
  



Kröllebölle i håret




Så här ser jag ut idag. Igår när jag och älsklingen skulle storhandla så hade vi några stopp innan Willy´s. Första var Burlövs Center (ett köpcentrum i som ligger mellan Malmö o Lund) där inhandlades ett par nya snekers till mig. Sjukt snygga! Men de blir inte invigda förrän det e torrt ute. Andra anhalten blev Net on Net lagershop där det skulle inhandlas en ny Dvd spelare. Vår andra dog för ca 6månader sen, så det var på tiden. Men på Net on Net hittade jag en ny kärlek...en locktång!!  Så jag var ju tvungen att prova den idag...så här över ser ni resultatet. Godkänd??? 
Idéen till att sätta håret i en snétofs och locka den kom igår på spinningen. En SJUKT snygg tjej (nä, jag e inte gay) med snygga tatueringar och en skön personligstil hade det så jag tänkte " de dära ska jag testa i morgon med min nya locktång"

Nu ska jag sätta mig och brodera lite....jag hoppas denna present lyckas komma med i posten idag. För det e så att ytterligare en person fyller år i morgon (många nu)!!!
Så jag ska packa min lilla väska och bege mig ner på vår favvis café och ta en kaffe.

Minus, kalas, paket och kärlek på högnivå!

Nu var det MÅNGA dagar sen jag uppdaterade bloggen och er.

Jag tror jag delar upp uppdateringen i lite ämnen.

Träning och vikt

Vikten har äntligen förändrats. Från förra måndagen tills igår så har jag tappat 2kg. =) När jag ställde mig på vågen igår och såg siffrorna så steg jag av vågen och nollställde den för att sen ställa mig på den igen för att se om det var sant. Så just nu har jag gått ner 13.3kg!!

Det som jag har förändrat är maten och träningen. När det gäller maten så har jag ätit mycket mer fisk än vanligt. Lax, tonfisk eller räkor har jag ätit minst en gång om dagen. Quorn har jag bara ätit vid 2 tillfällen.

Träningen jag har gjort är: Mån: Morgonpromenad (1h, 5.3km) och spinning, Tis: Morgonpromenad (1h, 5.3km) och budypump, Ons: morgonpromenad (1h 5.3km) Lör: morgon promenad (1h 5,3km)
Så det är morgonpromenaderna som är tillkommit. Jag har inte gymmat eller använt löpbandet denna veckan. Det vill jag få in, men som mitt jobb schema ser ut så får jag inte riktigt plats med allt. Men på lördagarna vill jag få in löpband eller gym.

Födelsedagskalas

I helgen så har jag varit på 2st kalas. På lördagen så firade vi min brors sambo. Hon fyller egentigen år på skottdagen men den finns ju inte i år. Jag hade ordnat ett presentkort från mig.(som jag glömde ta kort på) Ett presentkort där det finns en lapp där hon ska fylla i sin omkrets runt fingrar, hand och handled så jag kan sy ett par handledsvärmare som hon har önskat sig. Sen så hjälpte jag mamma och pappa med deras present oxå. Nämlingen biljetter till Pink!!! Så i sommar bär det av till den konserten för både mig, älsklingen, min bror, hans sambo, deras dotter och även sambons syster. Så vi blir ett bra gäng som ska åka upp och njuta av ÄLSAKDE PINK!!! Det ska bli så oerhört roligt!!!!!!

I söndags så fyllde Emelie år (Älsklingens brors flickvän). Hon hade bjudit ut oss till hennes föräldrar på brunch. Vilken brunch det var!!!!! De hade nog allt man kunde önska sig plus lite till!!!! Så in i bombens gott!!! Det som bland annat har gjort att jag inte har bloggat är att jag har suttit och stickat på Emelis present.














Ojoj...nu springen tiden ifrån mig (igen). Måste hoppa i träningskläderna nu så jag hinner till spinningen!



Hemma från spinningen

Som ni nog förstår så provade jag inte de fina söta sakerna utan nöjde mig med att ta foto på de! Söta Emelie hade gjort goa Oopsis till mig. Jag borde göra det lite oftare!!


Paket från......
I veckan så låg det ett paket till mig på hallgolvet när jag kom hem


Ser ni vem det e i från???? =) Jultomten...så här i Februari (ja, det va ju det förra veckan) TACK SNÄLLA TOMTEN!!!!! Så gött..så nu e det bara att börja läsa böcker igen. Jag har haft ett uppehåll nu på några månader. Boken jag fick heter "Brustna hjärtans café" av Lolly Winston

De första meningarna på baksidan av boken lyder så här:
"Hur kan jag vara änka? Änkor är gamla kvinnor med hornbågade glasögon och koftor som luktar marmelad." Sophie Stanton är 36år gammal och kan inte förstå hur det har kunnat drabba henne. Själv tycker hon att hon knappt hunnit vänja sig vid att vara gift.

Denna bok låter som en perfekt badbok. Jag läser alltid när jag ligger i badet. Jag blir rastlös annars. E det någon som har läst denna bok??

Udda Tina

I tordags när jag var inne i Lund så "råkade" jag gå in på Udda Tina. Vad fick jag med mig hem???? =) Jo då, 2 nya Rice koppar. =)Lila denna gång. Det är faktist inte mitt fel att jag "råkade" gå in där...utan jag skulle ju köpa något litet till Emelie oxå ju.... så det e hennes fel ;)





RSS 2.0