Vårstädning i trädgården

Idag så e jag och jobbar hos mamma. Det e ju helt underbart väder så jag har passat på att vårstäda framsidan till dom. Annars så e de som skomakarens barn, de får alltid sin trädgård sist städad.

Jag anlade framsidan 2005 när jag gick min trädgårdsutbildning. Förebilderna e si så där..men de va mossgräsmatta med inte så fina buskar. Jag måste ta lite sommar bilder på framsidan oxå, den e faktist himla fin med sina olika gräser och blommor.




Kommentarer
Postat av: Matilda

vad duktig du är! åh, trädgårdsutbildning! är det samma som trädgårdsarkitekt? som designar trädgårdar alltså? har alltid tyckt det låtit så spännande och roligt, FAST jag är värdelös på växter! haha!



sv: ja det är en helt otroligt härlig känsla att hålla i "sina" böcker då de är helt nytryckta. man blir helt lycklig! skulle vara riktigt roligt att få se något barn, som man inte känner, som sitter och läser någon av böckerna man illustrerat. det vore något det! typ på bussen eller sådär... åh! :-)

2009-03-21 @ 23:35:41
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Emma

Åh jag har verkligen inte gröna fingrar. Önskar jag hade!

2009-03-22 @ 11:55:59
URL: http://emmasform.blogg.se/
Postat av: Matilda

försökte hitta det där psykot på din andra blogg... men hittade inte! blir så nyfiken, vet du ungefär vilken månad som du skrev om det?! har scrollat och scrollat! :-)



riktigt kul det där med att rita trädgårdar! roligt jobb! men hur är det nu... vad jobbar du med just nu? ska du inte bli något med trädgårdar då?



sv: tack så mycket! jo jag tyckte den blev rätt fin till skinnjackan ja!

2009-03-23 @ 17:31:09
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0