JAG ORKAR INTE!!!

Jag har inget tålamod alls. Jag biter mig i tungan och i läppen allt bara för att stå ut lite till...men tillsist exploderar jag! Jag orkar inte hålla på att älta och dutta och datta...jag orkar inte behandla dig som en 5åring....fast du ska bli 25. Inte idag...och tydligen så e du på trillskhumör idag...och jag har ingen stubin så det e ingen bra dag alls om man säger så!!! JAG ORKAR INTE!!!!! Jag vill bara stå på toppen av ett berg och bara skrika...skrika tills lungorna e slut på luft, skrika så högt så att alla hör och förstår att jag verkligen inte orkar! Inte idag..inte nu....

Caisa messade mig för några timmare sen...=)
På tisdag ska vi åka till köpenhamn och titta på Jason Mraz. Jag ska inte säga att jag e en i beundrarskaran..inte alls som caisa...utan jag gör detta mest för jag vet att Caisa vill komma iväg och se han och jag utnyttjar tiden till att umgås med henne och få uppleva en konsert med honom.... för att jag ska uppskatta den lite mer så ska jag köpa hans senaste album så jag kan lyssna in mig...det ger alltid lite extra då tycker jag. Jag tycker det ska bli RIKTIGT RIKTIGT kul...så detta e min sol för denna dagen!! Och den kan behöva allt solljus den kan få!!! 

 

Kommentarer
Postat av: Caisa

Kommer ju säkert bli underbart kul att umgås med mig den dagen ;) Jag lär ju vara maniskt fokuserad på en enda person. Speciellt eftersom den otroligt sexiga basisten är utbytt mot en äldre man i vitt hår.



http://www.youtube.com/watch?v=zR3NgQCUGo8

http://www.youtube.com/watch?v=BWwjgETJro4

http://www.youtube.com/watch?v=LbC4Vbdgwds

2009-06-19 @ 00:03:35
URL: http://cloogel.weebo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0