Mina små tuffa älsklingar!

En liten flicka som äger soffan och klätterställningen och en stor pojke som äger sängen och balkongen...golvet e just nu en liten kamp... hon e tuff som en agasips när han närmar sig soffan...han blir "skittuff" när hon kommer nära och väser snarare än fräser.  Båda e nyfikna på varandra men man måste hålla uppe imagen inför den andra...man får "lixom" inte tappa "fejset" för de e så grymt tuffa! =) de e grymt underhållande i alla fall...de leker även arga leken. Den leken man stirrar ut varandra..den som viker med blicken förlorar..
Thorsson ligger på golvet och stirrar upp på My som kryper in i min famn och tar "skydd" och moppsar upp sig. *skrattar*

Annars har dagen gått bra...båda kissarna har varit trötta och nannat stora delar av dagen så natten kommer väl bli lite mer vaken än man tänkt sig.

Vi har lämnat de 2 tuffingarna ensamma några timmar idag.. nu ikväll var vi ute på ledarläsk med vår ena tränarkollega. Mycket trevligt, sen så va vi ute en sväng i eftermiddags oxå och köpte lite bebis mat och lite nya katt leksaker som redan nu e halv trasiga efter en runda bus med de båda. =)

Nu e det dax att nanna de blå ögonen. Eller rättaresagt försöka nanna...

Jag hoppas ni har haft en bra dag!

Natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0