Det börjar närma sig!

Hm.... vad e detta för konstigheter som sker när man loggat in från Blogg.se??? Sidan ser helt konstig ut... Gör den det för er oxå??

I kära Skåneland så e det helt vitt...antar att det e de i hela vårt avlånga land. Men detta e inte NORMALT för oss. I år har vi haft oerhört många fler veckor snö än vanligt. Ja, jag vet inte men... snö e helt okej runt jul och nyår..men sen e det helt okej för mig att det e kal mark.
På skolgården där mamma jobbar är det 30cm snö och alla barn kastar snöbollar....och det får man INTE göra på skolgården utan bara på fotbollsplanen. Men hur lätt e det att inte kasta snöbollar när det finns MASSOR av snö??? (skåne ögon mätt) Jag e själv sugen på att krama lite snöbollar! =)

I morgon så beger vi oss av upp till Sthlm igen. Denna gången med våra handbolls tjejer. Vi spelar USM (ungdoms svenska mästerskapen) Den spelas i 5 omgångar. Steg 1 är alla lag med i hela landet som vill delta (i denna åldersklassen) om man blir 1 eller 2 i gruppen man spelar i går man direkt till steg 3. Om man blir 3 eller 4 i gruppen går man vidare till steg 2. De som blir 1a och en del 2or går vidare i från steg 2 till steg 3. De som vunnit och kommit 2a i steg 1 eller 2 spelar nu mot varandra. Även detta i grupp spel. De 2bästa från varje grupp går vidare till steg 4. I steg 4 finns bara 16st lag kvar. Här spelar man först grupp spel. 1och 2an går vidare till ett mellan steg som kallas semi-off. Detta innebär att det 2st grupper spelar på samma ställe och den som 1a i grupp A möter 2an i grupp B och 2an i grupp A möter 1an i grupp B. Vinnarna av de här matcherna går vidare till final steget dvs steg 5.

Vi ska spela steg 4 nu. Då e det 16st lag kvar. Det ska bli oerhört spännande och se hur vi presterar. Vi tillhör de bästa lagen i sverige så vi borde gå till finalsteget...men semi-off matchen är nervös. Det e oerhört bra motstånd där och det gäller att alla vågar vinna och prestera! Jag får lite fjärliar i magen bara av tanken av det...=S  Men kul ska det bli!! =)



Jag längtar till de gula rapsfälten kommer och de härliga varma dagarna e här igen!!


Kommentarer
Postat av: Carro

Himma ;-)

2010-01-28 @ 15:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0