Hyenan e åter på jakt!

God morgon!

Varför e vissa personer i ledande ställningar i detta samhället?! Som ni har kunnat läsa innan( läs annars här en bit av det hela) så e mammas rektor på jakt efter henne. Sist de talades vid så ville rektorna att mamma skulle ha en arbetsassistent  (detta för att göra alla de saker som mamma inte gör...vilket vi inte vet vad det är....men vi tror att det e för att hon vill få in pengar till skolan) Mamma frågade i alla fall rektorn vad det va hon gjorde som alla de andra gjorde?! Det kunde de inte diskutera då... och när facket (som har blivit inkopplat nu) gick in och ville ha svaret skriftligt så hade hon inte tid med det. Hon hade annat att prioritera. Men nu...jo vad sker nu... Nu ska ALLA speciallärare skriva sin arbetsbeskriving. E inte det chefen i detta fallet rektorn ska göra det???? Men detta är ju för att kunna jämföra mamma mot de andra speciallärarna... *suck* Bör hon som rektor inte ha koll på vad spec.lärarna gör?? Speciellt när dom redan har gjort en tjockt häfte med handlingsplan som de jobbar ut efter. 

I detta brev som hon fick denna gången stod det även hon ville ha kopia på assistenters (jag + Annette´s) tystnadsplikt och ett utdrag från polisens straff register.

I detta fall så e det ju PÅTIDEN att hon frågar om vårt straffregister...skulle inte varit gjort för LÄNGESEN??? Med tanke på att mamma har haft assistenter på skolan nu i ca 3år... ALLA som jobbar på en skola ska vara kollade för barnens skull..sen vet jag inte vad hon e ute efter...men hon (rektorn) kommer inte hitta något på oss!
Sen när det gäller tystnadsplikten så är det gentimot mamma....så det har hon inte med att göra. Sen så borde vi gå under samma tystnadsplikts regler som mamma gör.. dvs hon har inget skriftligt...utan det är mer en allmän tystnadsplikt. Man berättar inte något för någon person som inte har med det att göra...ungefär.

Vilket fall som helst så har jag sån grym lust att gå in till rektorn och fråga henne VA F-N HON HÅLLER PÅ MED!!! Men det kan jag ju inte... för det rör ju inte mig... men indrekt gör det...ju det eftersom det rör min mamma!!!

Jag får fasen ont i magen när rektorn håller på så här. Förstår hon inte hur illa hon behandlar mamma? Eller e det okej att jaga livet ur en person??? Hur upplever hon själv det hela?? Eller hon tror bara att hon gör det rätta för skolan??

Kommentarer
Postat av: Fröken Nilsson

Håller med dig totalt... Sitter så mycket idioter i chefspositioner som inte har en aning om hur deras verksamheten faktiskt fungerar...

Hoppas det ordnar sig för dig och din mamma!

2009-06-04 @ 20:12:06
URL: http://frokennilssons.blogspot.com
Postat av: Emmas Form

Men gud så jäklar drygt!!

2009-06-05 @ 17:36:57
URL: http://emmasform.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0